Samsung S22, S22+, S22 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod scubadiver009 2. 4. 2022 13:19

gerremi píše:
wychr píše:Kupoval jsem to v MP, tam mi lepili i sklo. Displej je citlivý, půjdu to reklamovat.

To ma napadlo hned ako prvé ci nemáš nalepene nejake ochranné sklo... Samozrejme ze je to koli tomu. Nie každé sklo je vhodné na tento typ ultrazvukovej čítačky prstu. Daj ho dole a nalep fóliu...

Osobně jsem nalepil ochranné sklo na svou S22+ od Whitestone https://www.whitestonedome.com/collections/samsung-galaxy-s22-series-collection/products/dome-glass-galaxy-s22-plus-tempered-glass-screen-protector (již zmiňováno zde o několik desítek příspěvků dříve), měl jsem ho na S9+, S21 a vždy bez problémů... :-)
Otisky jsem regnul až po aplikaci skla, ani jsem neaktivoval vyšší citlivost... Čtečka funguje krásně, sklo lícuje a drží. Na telefonu používám kryt od SPIGENU
scubadiver009
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod renek1 2. 4. 2022 13:28

Andoritek píše:renek 1: ty máš S22+ že.. Dobrá výdrž..

Možná nevidíš můj podpis, ale v něm mám Samsung Galaxy S22 Ultra 5G Černá
Takže né S22+ nemám
Nicméně teď je to už 1D 17Hod a stále 59%. Trochu nechápu co se děje, že to tak drží.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod Kapr99 2. 4. 2022 15:14

Tak zalezi jakej mas SoT...tohle mam celkem normalne ale telefon moc nepouzivam.
Kapr99
Junior

Odeslat příspěvekod Andoritek 2. 4. 2022 15:39

renek1 píše:Možná nevidíš můj podpis, ale v něm mám Samsung Galaxy S22 Ultra 5G Černá
Takže né S22+ nemám
Nicméně teď je to už 1D 17Hod a stále 59%. Trochu nechápu co se děje, že to tak drží.

Tak podpis nevidím, vidím pouze poslední používaný telefon Note 10+.. Ale v pohodě.. Záleží ještě fakt na SOT.. Výdrž je široký pojem..
Andoritek
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod vavca 2. 4. 2022 16:42

renek1 píše:
Andoritek píše:renek 1: ty máš S22+ že.. Dobrá výdrž..

Možná nevidíš můj podpis, ale v něm mám Samsung Galaxy S22 Ultra 5G Černá
Takže né S22+ nemám

hmm mám ultru taky, ale sot jsem měl 4h11m a měla 17%, sice vydrží 2 dny, ale ten sot je oproti note 10+ tragic... tam jse dával v poho 7h a více
vavca
Junior

Odeslat příspěvekod andrejo777 2. 4. 2022 17:18

@Edward: "Spotreba (GPS) cez noc vyriesena po poslednej aktualizacii."

Ale tebe sa to polepsilo aj resetovanim. Nezacal si načisto. Spotreba u čistého spustenia bez problémov od začiatku.
andrejo777
Junior

Odeslat příspěvekod Eddward 2. 4. 2022 19:19

No nepolepsilo sa, skusal som vsetko co sa dalo. Aj po hard resete ostal problem rovnaky, nemohol som mat zapnute GPS inak by som mal rano -8% a nie -3%. Nie je to vela ale na konci dna sa to rata a ja nenabijam mobil do rana... Tak mal som GPS stale vypnute do aktualizacie. V aute mi ho netrebalo tak o nic som neprisiel aj tak :)
PC: Core i7 8700K@4.8Ghz, 16GB DDR4 Corsair, MSI Z370 GAMING PRO CARBON, MSI RTX 2080 GAMING X TRIO, Win 11
Laptop: Core i5 1240P@4.4Ghz, 16GB DDR4, 500GB NVMe, Win 11
Phone: SG S25 Ultra 512GB Black w/ Buds Pro, Android 15
Eddward
Junior

Odeslat příspěvekod jan.machalik 2. 4. 2022 20:01

Marodim tak mám čas dát telefonu zahul a musím říct, že baterka se od začátku užívání S22U výrazně zlepšila. Měl jsem po koupi problém se dostat na 4h SOT. Teď dám 8.
Přílohy
Screenshot_20220402-205519_Device care.jpg
jan.machalik
Junior

Odeslat příspěvekod tonny.p2 2. 4. 2022 20:20

16.2. jsem měl objednáno a zaplaceno na Samsung.cz 2x S22+ 256 GB (zelená a růžová). Včera to odeslali a DPD mi potvrdilo, že v pondělí 4.4. mi to přivezou, tak sláva...
tonny.p2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod renek1 2. 4. 2022 20:25

Je opravdu smutný, že někdo dostal telefon 18.2. ještě o týden dřív než byl ofiko prodej a jiný ho maj skoro až o dva měsíce dýl. No je to prostě smůla. Letos jsem kupoval Garmin Fenix 7x a taky jsem je měl včas na rozdíl od plno jiných zájemců, kteří je maj o víc jak měsíc později.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod cubak 2. 4. 2022 20:57

lostsoul81 píše:
wychr píše:Kupoval jsem to v MP, tam mi lepili i sklo. Displej je citlivý, půjdu to reklamovat.

Odlep sklo a bude po problému. Temperované sklo je nevhodné pro tento typ čtečky, neboť zhoršuje její přesnost. Věř mi, mluvím z vlastní zkušenosti.

Ja teda na mojej S22 mám nalepené sklo Brotect AirGlass https://www.protectionfilms24.com/artic ... 44202.html ktoré je tenké ako fólia, ale je to reálne sklo a ultrazvukovéá čítačka s ním funguje bez problému.
cubak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod paulusek 3. 4. 2022 06:15

A použil jsi to sklo i na čočky? Je to vůbec dobrý nápad dávat na čočky ochranné sklo nebo folii? Nedojde ke zkreslení snímání?
paulusek
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 3. 4. 2022 06:43

Lepit něco na čočky je zhovadilost. Proč asi dělají výřez ve fóliích a sklech pro čočku na přední kameře :?: :?: :hm
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod GalaxyS22plus 3. 4. 2022 07:17

Nikdy nic nalepit na čočky. Mám folii ze samsungu lepenou na míru S22+ spokojenost
GalaxyS22plus
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod paulusek 3. 4. 2022 07:21

Je to zajímavé. Zrovna tento výrobce v odkazu od kolegy má na skle výřez pro přední kameru a zároveň tři kolečka pro zadní čočky. Zavádějící...
paulusek
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka