Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Pr3d1t0r píše:to renek: to je v klidu, oni pořád nevyexpedovali objednávky z 13.2... a to se pořád holedbají, že to vyřizují podle data objednání. Zdá se mi, že to klukům moc nejde a to jsem objednával obyč zelenou S22.
Quentin píše:23.3. vyzvedlo PPL můj telefon k výkupu kvůli bonusu 5000,- Dodnes peníze nepřišli, máte někdo podobnou zkušenost?
lostsoul81 píše:Pr3d1t0r píše:to renek: to je v klidu, oni pořád nevyexpedovali objednávky z 13.2... a to se pořád holedbají, že to vyřizují podle data objednání. Zdá se mi, že to klukům moc nejde a to jsem objednával obyč zelenou S22.
Napadlo tě třeba, že objednávek na zelenou barvu bylo víc než na jiné barvy a tak mají problémy to vykrýt? Nebo tady budete pořád vsichni jen brečet a kritizovat?
-- 3. 4. 2022 16:31 --Quentin píše:23.3. vyzvedlo PPL můj telefon k výkupu kvůli bonusu 5000,- Dodnes peníze nepřišli, máte někdo podobnou zkušenost?
A četl jsi podmínky akce? Zřejmě ne, jinak by ses neptal.
rado1423 píše:Přecházel někdo na S22 (classic) z S10E?
Zajímá mě porovnání výdrže baterie. Všude v testech porovnávají výdrž S22 s S21, avšak mám za to, že hlavním kritériem pro výběr S22 (proti 22+) je jeho velikost, takže zde logicky porovnávám výdrž S22 proti S10E
Mates237 píše:lostsoul81 píše:Pr3d1t0r píše:Má pravdu, neodesilají objednávky podle data! Já mám objednávku z 12.2. A kamarádka z 31.3. A její telefon bude zítra na poště k vyzvednutí. U mé objednávky se za bezmála 2 měsíce status nepohl. Objednali jsme oba naprosto stejný telefon pamětí i barvou!
Mates237 píše:lostsoul81 píše:Pr3d1t0r píše:to renek: to je v klidu, oni pořád nevyexpedovali objednávky z 13.2... a to se pořád holedbají, že to vyřizují podle data objednání. Zdá se mi, že to klukům moc nejde a to jsem objednával obyč zelenou S22.
Napadlo tě třeba, že objednávek na zelenou barvu bylo víc než na jiné barvy a tak mají problémy to vykrýt? Nebo tady budete pořád vsichni jen brečet a kritizovat?
-- 3. 4. 2022 16:31 --Quentin píše:23.3. vyzvedlo PPL můj telefon k výkupu kvůli bonusu 5000,- Dodnes peníze nepřišli, máte někdo podobnou zkušenost?
A četl jsi podmínky akce? Zřejmě ne, jinak by ses neptal.
Má pravdu, neodesilají objednávky podle data! Já mám objednávku z 12.2. A kamarádka z 31.3. A její telefon bude zítra na poště k vyzvednutí. U mé objednávky se za bezmála 2 měsíce status nepohl. Objednali jsme oba naprosto stejný telefon pamětí i barvou!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků