Díky.. Jsem taky na T-mobilu, tak jsem to udělal přes aplikaci a už jedu... Akorát zvuky, které byli přiřazeny k SIM1 jsem musel znovu nastavit i na eSIM..
Jestli se to zobrazuje při nahrávání účtenky chce to zmenšit velikost souboru. Mají tam omezení ale místo jednoznačné informace to vyhazuje podobný blbosti.
Tak fakt nevim, co s tim maji a kde je problem. Zkusil jsem 3 ruzne prohlizece a porad ta sama hlaska! Poslal jsem dotaz na podporu. Mimochodem, funguje vam Samsung Care+? Mne to napsalo: "Omlouváme se, pojištění Samsung Care+ není momentálně k dispozici."
Tak jsem nakonec využil slevu na Galaxy watch 4 clasic a objednal.. Uvidíme, jak budou s Ultrou válet..
-- 10. 4. 2022 21:36 --
Já Watch4 Cl.[/quote] Chemere.. Malý dotaz. Lze na GW 4 classic nastavit notifikaci tak, že pokud dojde SMS, budou mi hodinky vibrovat tak dlouho, dokud ji nevyzvednu na mobilu nebo GW? Nebo to zavibruje pouze při příchodu a už ne. Díky za info. A sorry za plevel, ale budu je párovat s Ultrou
Zdravím všechny, nemá tu někdo platný slevový kupón na příslušenství pro S22 Ultra? Sháním vínové kožené pouzdro, buď přes kód nebo klidně od někoho koupím. Kdyby někdo měl, prosím SZ.