Samsung S22, S22+, S22 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Polsonside 18. 4. 2022 21:38

Zavidím takové rozšířené možnosti bezdrátu. Já ho mám u postele, do práce asi použiji Baseus a v autě? Za tohle jediné Mazdy nenavidím, jakožto mnou milovaná auta. Auto z roku 2018 a nemá bezdrát a dokonce ani není na trhu nějaká dodělávka, takže se budu muset pokusit nějak zbastlit. Některé modely Mazdy ho nemají ani v ročníku 2020.
V tomhle za sebe vidím též obrovsky přínos taktéž jako v bezkontaktním odemykání auta = návykové a pohodlné.
S̶a̶m̶s̶u̶n̶g̶ ̶S̶M̶-̶G̶9̶3̶0̶F̶*̶ ̶A̶n̶d̶r̶o̶i̶d̶ ̶N̶o̶u̶g̶a̶t̶ ̶7̶.̶0̶
Samsung Galaxy S22 (SM-S901B) Android 12 One UI 4.1
LED TV Samsung UE40D6000 * UPC CA MODUL
Polsonside
Junior

Odeslat příspěvekod GalaxyS22plus 19. 4. 2022 00:20

haens píše:něco ke kvalitě fotek na S22: https://www.reddit.com/r/samsunggalaxy/ ... partially/

jak je vidět, pokud jde o fotky, tak koupě čehokoliv z řady S22 je slušná loterie.

Je to na reditu takže víš co :) sam tomu nevěřím. Dle mě zase jen kec. Jinak ba naopak tohle v klidu může být sw problém;) nechal bych to v klidu s řešil to po dalších updatech. Které tohle můžou vyřešit.
GalaxyS22plus
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod SerifJohn 19. 4. 2022 06:36

Ty bys nechal v klidu i to, kdyby z toho neslo volat.
Maznutej text u produktu za tolik penez a pockame na update.. tvl jako vazne? Ja bych to asi hned reklamoval. Jako cekat u telefonu za tolik penez jestli to nahodou opravi novej soft? Tady jednoznacne vymena za novej kus. A jestli to je vlastnost telefonu, tak vymena za jinou znacku.
SerifJohn
Junior

Odeslat příspěvekod nectrust 19. 4. 2022 07:12

Ahoj, nemá někdo prosím nevyužitý kód na slevu 10%? Díky
nectrust
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod GalaxyS22plus 19. 4. 2022 07:48

Serifjohn: aaa už je tady jablko user a bude nás poučovat. Copak v sekci nemáš co psát tak zde prudiš? Ano i to volání se vyřešilo po jednom updatu asi tak. Mám tu fotku skoro podobnou jako dotyčný možná o něco lepší a vůbec to neřeším. Jistě každého to je věc co s tím bude dělat. Ale snad nepřijde k jablíčku to by si dal :D
GalaxyS22plus
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod snowfrost767 19. 4. 2022 08:13

Galaxy: přestaň se už chovat jako děcko!
Já musím říct, že jsem to teď zkusil u dva dny staré S22 a text taky v některých částech mázlý... asi ho tedy vrátím a vezmu jinou 22.
snowfrost767
Junior

Odeslat příspěvekod jan.machalik 19. 4. 2022 08:22

GalaxyS22plus : tak zas prestan lhat, protoze volani stale vyresene neni. Ten problem mam na S22U a pritelkyne na S22. Ja na to mam akorat hack v podobe dvou SIM, kdy staci na jedne z nich mit nastaveno 2G a na druhe muze jet klasicky 5G/4G a dovolat se pak na telefon da. S jednou T-Mobile SIM nastavenou na 5G/4G je ale nerealne se na telefon dovolat. Samsung na tom stale pracuje, mam od nich i email z minuleho tydne.
Galaxy Spica>Xperia X1>HTC Touch HD>Galaxy Ace>Galaxy S Advance>Galaxy S2>Galaxy S4>LG G3>LG G4>Honor 8>Huawei P10>P20>P20 Pro>P30 Pro>Galaxy S10+>S20+>Mi10T Pro>S21U>S22U>S23U>S24U->S25U
jan.machalik
Junior

Odeslat příspěvekod orgasmic 19. 4. 2022 08:26

Tak Galaxy si koupil svůj první lepší telefon, tak má velkou radost :D
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 19. 4. 2022 08:35

:mrgreen: :D

Jinak jsem zkoušel také fotit text a problém s rozmazáním nepozoruji
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bolek007 19. 4. 2022 08:40

McT84 píše:
haens píše:něco ke kvalitě fotek na S22: https://www.reddit.com/r/samsunggalaxy/ ... partially/

jak je vidět, pokud jde o fotky, tak koupě čehokoliv z řady S22 je slušná loterie.

Tak to vypadá, že mám ten stejný problém
https://ibb.co/zX4JmCs

hmm, já taky :-(
Bolek007
Junior

Odeslat příspěvekod Libb 19. 4. 2022 08:42

Polsonside píše:... zatímco S22 působí stále dost plastově a křehce, klidně mohla být o něco těžší a tlustší a s vynikající kapacitou baterie...

postřehl jsi existenci S22+ ?
Libb
Junior

Odeslat příspěvekod Polsonside 19. 4. 2022 08:52

bože, kolikrát tu mám ještě opakovat, že S22+ už je prostě nepřijatelné pádlo a za tuhle cenu hold pro mě vítězí klasická S22.
S̶a̶m̶s̶u̶n̶g̶ ̶S̶M̶-̶G̶9̶3̶0̶F̶*̶ ̶A̶n̶d̶r̶o̶i̶d̶ ̶N̶o̶u̶g̶a̶t̶ ̶7̶.̶0̶
Samsung Galaxy S22 (SM-S901B) Android 12 One UI 4.1
LED TV Samsung UE40D6000 * UPC CA MODUL
Polsonside
Junior

Odeslat příspěvekod GalaxyS22plus 19. 4. 2022 09:08

Snowfrost: baví se tu někdo s tebou? Uklidní se. To dítě myslíš sebe? Pak ok

Ano hovory jsou z velké části opraveny. Kdo tu pak lže? Neznám jediný problém v okolí s S řadou s hovory a že ty problémy pořád někdo má? ok. Jednoduché tak ty founy vraťte, jak jednoduché. Ale ať mi tad pls zase někdo napíše že jsem si koupil svůj první foun :) to je tak směšné zrovna od orgace který zde lze na každém rohu ;) od toho pána to sedí.
GalaxyS22plus
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod snowfrost767 19. 4. 2022 10:00

GalaxyS22plus píše:Snowfrost: baví se tu někdo s tebou? Uklidní se. To dítě myslíš sebe? Pak ok

Ano hovory jsou z velké části opraveny. Kdo tu pak lže? Neznám jediný problém v okolí s S řadou s hovory a že ty problémy pořád někdo má? ok. Jednoduché tak ty founy vraťte, jak jednoduché. Ale ať mi tad pls zase někdo napíše že jsem si koupil svůj první foun :) to je tak směšné zrovna od orgace který zde lze na každém rohu ;) od toho pána to sedí.

Anonymita internetu ti dává asi velké sebevědomí co? Osobně by jsi se mnou takhle rozhodně nemluvil, to ti garantuji!
snowfrost767
Junior

Odeslat příspěvekod McT84 19. 4. 2022 10:06

Bolek007 píše:
McT84 píše:

Tak to vypadá, že mám ten stejný problém
https://ibb.co/zX4JmCs

hmm, já taky :-(

Ze srandy napíšu na Samsung, co mi doporučí :D jestli teda odpoví...
McT84
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka