renek1 píše:Sachmar píše:renek1 píše:Sachmar
A máš S22Ultra, nebo jaký telefon?
S21
A seš opravdu
Sachmare takovej idiot a nebo to děláš schválně? Ptám se pochopitelně majitelů S22 a opět seš tady ty se svou S21 a odpovídáš, když od tebe tu odpověď pochopitelně nečekám. To mi za chvilku bude odpovídat i nějakej majitel iphone. S tebou to doma asi taky nebudou mít jednoduchý.
Takže prosím ještě jednou pouze majitelé S22(+, Ultra) Chci se jen zeptat těch, kteří mají změněné CSC na Ukrajinské kvůli nahrávání hovorů, jestli za tu dobu pozorují nějaká negativa ve funkčnosti telefonu, nebo cokoliv jiného?
Renku,uz jsem to tady psal.. Mam S22U s SEK CSC a nic spatnyho jsem nezpozoroval..Nahral jsem si apku HIYA,protoze SPAM hovory po zmene CSC v tel nejsou. Jinak snad vse zustalo puvodni,Members normalne zobrazuje vyhody,kupony,vyzvy,atd.. Co jeste nejde,ale nevadi mi,je postrany Samsung FREE..Aktualizace normalne mam,ale ja je aktualizuji uz leta rucne..Klidne se ptej co Te zajima..
-- 22. 4. 2022 14:59 --CARE+ chci zakoupit,ale neprichazi mi uz 2den overovaci SMS..Nema nekdo radu,jak na to? A nevite,kolik za to chtej?