Samsung S22, S22+, S22 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Polsonside 27. 4. 2022 11:07

Bolek007 píše:Polsonside:
Android auto používám v Hyundai i30 (2021) bez problému, bezdrátově

AOD v noci vyřešíš pomocí Bixby rutiny. Sám to používám, jen na rozdíl od tebe na noc rutinou vypínám... Tzn v systému nastavíš AOD jak chceš aby fungovalo přes den - tedy zapnuto, na dotek. Pak v Bixby rutinách přidáš rutinu:
Pokud: časové období, třeba 22:30-6:00
Potom: Alway On Display, zapnuto, vždy zobrazit
Při ukončení rutiny: Vrátí tyto akce, Always on Display

moje nastavení:
Screenshot_20220427-083111_Bixby Routines_resize.jpg

Moc díky. To jsem nevěděl, že něco přímo takového existuje už v základu telefonu.
S̶a̶m̶s̶u̶n̶g̶ ̶S̶M̶-̶G̶9̶3̶0̶F̶*̶ ̶A̶n̶d̶r̶o̶i̶d̶ ̶N̶o̶u̶g̶a̶t̶ ̶7̶.̶0̶
Samsung Galaxy S22 (SM-S901B) Android 12 One UI 4.1
LED TV Samsung UE40D6000 * UPC CA MODUL
Polsonside
Junior

Odeslat příspěvekod Sateza 27. 4. 2022 12:08

Máte už někdo tu novou aktualizaci? Jde mi o to, jestli to nebude potřeba zase tahat přes Smart switch.
Sateza
Junior

Odeslat příspěvekod Presler 27. 4. 2022 12:13

Polsonside píše:A funguje vám nativní Android Auto, co je v mobilu? Hodně se píše, že na většině aut to zatím nefunguje.

V Astře K (2016) funguje v pohodě. Je teda pravda, že jsem nechal udělat update infotainmentu, protože mi to předtím blblo s S20FE i s S9. Kabel používám origo od S9. Je možné, jestli to někomu neblbne právě kvůli tomu, že AA je od nějaké verze součástí Androidu a předtím to byla samostatná appka, což některé infotainmenty nemusí snést.
Presler
Junior

Odeslat příspěvekod dwxx 27. 4. 2022 12:18

Polsonside píše:A mám další dotaz, jak nastavit AoD dle následovných potřeb

Bolek007 píše:AOD v noci vyřešíš pomocí Bixby rutiny...

Já bych potřeboval nastavit AOD na poklep a zároveň na příchozí notifikaci. To by byl ideál. Ale to asi nejde ani přes routines, co?
dwxx
Junior

Odeslat příspěvekod Presler 27. 4. 2022 12:27

Nevíte, jestli se dá k výkupu poslat telefon s prasklinou na displeji? Beztak je to kategorie "ostatní" za 10 Kč a zařízení funkční je.
Presler
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 27. 4. 2022 13:05

Polsonside píše:
pan_Lukas píše:Kdybyste někdo chtěl leží mi doma S22 černé barvy / 128GB, nepoužívám (používal jsem asi týden), nechám za 16 - 17k, koupena v MP s tříletou zárukou, je stále v originálních fóliích, příslušenství nevybalené.

Mohu vědět, co je důvodem, že jsi ho odložil?

Ahoj,

ta výdrž je u mě dost na hraně, to je asi jediný důvod, nicméně byla aktualizace kde se výdrž celkem zlepšila, tak mu dám ještě šanci a od rána zas jedu na něm :-)
Jsem koupil Xiaomi 12 a za 4 dny šlo zpátky do krámu a používám dál S22, to se nedalo :D

Presler píše:Nevíte, jestli se dá k výkupu poslat telefon s prasklinou na displeji? Beztak je to kategorie "ostatní" za 10 Kč a zařízení funkční je.

Řekl bych, že to problém nebude...
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod chemer 27. 4. 2022 13:40

Presler píše:Nevíte, jestli se dá k výkupu poslat telefon s prasklinou na displeji? Beztak je to kategorie "ostatní" za 10 Kč a zařízení funkční je.

Ano. Vykoupili mi S21 s pavoukem. Měl jsem tam originální folii, takže ta to obstojně držela pohromadě.
Fold6 | S24+ | Watch6 Classic | Tab A8 | Redmi Note Pro 5G
chemer
Junior

Odeslat příspěvekod Bolek007 27. 4. 2022 14:21

pokud je typ mobilu přímo v seznamu, tak se dá, jen to spadne do nejnižší kategorie
pokud typ mobilu v seznamu není a jde tedy o "ostatní", tak ti to s prasklinou velmi pravděpodobně nevezmou - v tom případě musí být telefon ve stavu max "B" - viz popis přímo na webu:
"Plně funkční, používané zařízení, které nese známky běžného opotřebení. Na krytu zařízení mohou být malé škrábance, které opticky nezhoršují vzhled přístroje. Na displeji mohou být malé rýhy, které nejsou zřejmé na dotek a zásadně nezhoršují optický vzhled přístroje."

Každopádně mně v kategorii "ostatní" nevzali tel, který měl jen mikroprasklinku na těle vedle nabíjecího konektoru, displej byl absolutně bez škrábnutí (provozován se sklem)... Říkal mi, že jakmile u kategorie "ostatní" v jejich systému zadá cokoliv horšího než "B", tak mu to hned vyhodí, že toto zařízení se nedá vykoupit. Byl jsem osobně v Samsung centru v Brně. Však si to zkus naklikat na novysamsung.cz
Bolek007
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 27. 4. 2022 14:39

chemer píše:

Ano. Vykoupili mi S21 s pavoukem. Měl jsem tam originální folii, takže ta to obstojně držela pohromadě.

Za kolik ti tu S21 vzal výkup?
Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/512GB Titanium Black
Folie S24/25Ultra: https://www.youtube.com/watch?v=6afHTQWMlnU
Sklo S25Ultra: https://www.youtube.com/shorts/R0CF30CoPr0
Nativní nahrávání hovorů: https://www.youtube.com/watch?v=A9LRnRvuee4
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod dwxx 27. 4. 2022 16:39

dwxx píše:Já třeba na token, resp kód na sluchátka pořád čekám. Píši 30 dnů . Myslí 30 dnů nebo 30 pracovních? Registraci jsem prováděl 24.3., tak jen jestli mám ještě čekat, nebo už otravovat podporu...

Tak dneska jsem zavolal do té "Samsung galaxie" a o dvě hodiny později jsem se mrknul do appky a kód už tam je, takže asi uvízla někde cestou těch 10 tisíc let, nebo co to tam mlel ten automat :-) každopádně vyřešeno.
dwxx
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 27. 4. 2022 17:45

A ten vygenerovaný kod ti funguje při zadání do objednavky? Dnes vím o několika lidech co dnes vygenerovali kod na sluchátka,včetně mě a po zadání do objednávky na stříbrná sluchátka to píše neplatný kod. :tleskani :D
Nahlášeno na podporu,tak uvidíme kdy bude náprava.
Moderátor fóra MobilMania.cz
Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Samsung Galaxy watch 7 LTE
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod chemer 27. 4. 2022 17:59

renek1 píše:[Za kolik ti tu S21 vzal výkup?

Kategorie D, tedy 4 800,- Kč + bonus.
chemer
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 27. 4. 2022 18:23

chemer

... no já jen, že displej se dá vyměnit cca od 500,- a pak telefon prodat kolem 10 000,- a do výkupu dát kvůli bonusu jakoukoliv srágoru co jde pustit. Takhle ses asi připravil o pár tisíc
Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/512GB Titanium Black
Folie S24/25Ultra: https://www.youtube.com/watch?v=6afHTQWMlnU
Sklo S25Ultra: https://www.youtube.com/shorts/R0CF30CoPr0
Nativní nahrávání hovorů: https://www.youtube.com/watch?v=A9LRnRvuee4
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod dwxx 27. 4. 2022 18:32

guiz píše:A ten vygenerovaný kod ti funguje při zadání do objednavky? Dnes vím o několika lidech co dnes vygenerovali kod na sluchátka,včetně mě a po zadání do objednávky na stříbrná sluchátka to píše neplatný kod. :tleskani :D
Nahlášeno na podporu,tak uvidíme kdy bude náprava.

Ano. Prvně jsem jen tak kdyby náhodou zkusil černé, tam to napsalo že kód neplatný nebo něco, že na zboží v košíku nemá vliv. Na stříbrné úplně v pohodě. Musí být přesně jak je bez mezer s pomlčkami velké písmena atd. Ale to asi víš, jen kdyby náhodou...
dwxx
Junior

Odeslat příspěvekod chemer 27. 4. 2022 18:48

renek1 píše:chemer

... no já jen, že displej se dá vyměnit cca od 500,- a pak telefon prodat kolem 10 000,- a do výkupu dát kvůli bonusu jakoukoliv srágoru co jde pustit. Takhle ses asi připravil o pár tisíc

1) Za 500 Kč displej bohužel nevyměníš. Za 5000 Kč ano.
2) Pár tisíc nemusí byt pro každého dostatečný duvod, se tím vůbec jakkoliv zabývat.

Reálné varianty:
1) Výkup + bonus - cca 9000 Kč
2) Oprava + prodej + bonus - cca 9000 Kč

:hm
chemer
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka