pan_Lukas píše:Polsonside píše:pan_Lukas píše:Kdybyste někdo chtěl leží mi doma S22 černé barvy / 128GB, nepoužívám (používal jsem asi týden), nechám za 16 - 17k, koupena v MP s tříletou zárukou, je stále v originálních fóliích, příslušenství nevybalené.
Mohu vědět, co je důvodem, že jsi ho odložil?
Ahoj,
ta výdrž je u mě dost na hraně, to je asi jediný důvod, nicméně byla aktualizace kde se výdrž celkem zlepšila, tak mu dám ještě šanci a od rána zas jedu na něm![]()
Jsem koupil Xiaomi 12 a za 4 dny šlo zpátky do krámu a používám dál S22, to se nedaloPresler píše:Nevíte, jestli se dá k výkupu poslat telefon s prasklinou na displeji? Beztak je to kategorie "ostatní" za 10 Kč a zařízení funkční je.
Tak dnes zakoupena S22 base v černé 256GB + pouzdro z USA.
Zatím mě čeká cca měsíc, než telefon dostanu do podoby, co mi bude vyhovovat.
Každopádně na prodejně trochu humbuk kvůli výkupu, kdy mi původní telefon ohodnotily na 10Kč kvůli jedné prasklině na krytu. Po kratší debatě s vedoucím jsem se dočkal speciální výkupní ceny, takže koupeno za 18 000Kč v Palladiu Praha.
Xiaomi 12 jsem též testoval a vůbec mi nesedlo, úvaha byla pouze o Iphone 13Pro.
Každopádně po posledních aktualizacích se situace velmi zlepšila a věřím, že to ještě bude pokračovat a telefon bude fajn.
Ačkoli už teď jsem se dostal k informaci, že S23 bude mít větší baterie a především upravenou jejich hustotu, tak snad nebudeme plakat nad tím letošním modelem.