Samsung S22, S22+, S22 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Andoritek 5. 6. 2022 11:19

Složka je prázdná..
Andoritek
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod ALDA._ 5. 6. 2022 11:19

Tech deformaci hlav na krajich fotek jsem si vsimnul uz na S7. Pak jsem mel S9, S10e, S20 FE 5G... na kazdem to bylo... Tve fotky jsem nevidel, na mobilu se mi to nedari otevrit...
ALDA._
Junior

Odeslat příspěvekod Sibelius_cz 5. 6. 2022 11:46

ALDA._ píše:Sibelius_cz ted jsem dal jas na minimum a napr. v galerii jsem mel obnovovaci frekvenci displeje 24 Hz. Tak nevim, proc ty mas stale 120 Hz.

Je možné, že to bylo opravdno nějakou aktualizaci, je pravda, že jsem to testoval už hodně davno
Sibelius_cz
Junior

Odeslat příspěvekod flatliners 5. 6. 2022 12:21

ALDA._: jj deformace je známá chyba, taky mi to dělali všechny samsungy i aktuální S21U..
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, iBasso DX340, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Junior

Odeslat příspěvekod Polsonside 5. 6. 2022 12:31

https://uloz.to/file/VehHBkyQGHdv/20220 ... ynrGp5Zt==

Na S7 jsem to pozoroval taky.
Jako se divím že tohle není vyřešeno.
To musí přeci vadit každému.
Polsonside
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 5. 6. 2022 12:50

Deformace okraju je kvuli fotaku, ktery je sirokouhly ne?
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod JirkaGalaxy 5. 6. 2022 13:37

Ano jak píše hurec, tohle je způsobeno ultraširokáčem. I u jiného mobilu jiné značky jsem tohle zaznamenal. U S22 se mi to nezdá tak hrozné. Jinak složka je prázdná tak jak to zde už někdo uvedl.
JirkaGalaxy
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod hurec 5. 6. 2022 13:56

Stejne jak se stava, ze u 108mpix jsou okraje rozmazane. Je to vlastnost fotaku. Aneb fyziku neocuras. A ani sw ji nedokaze uplne opravit (viz ty hlavy).
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Polsonside 5. 6. 2022 13:59

Ale já to fotím na normál. Na 4:3. To nebylo foceno ultrasirokym..
Polsonside
Junior

Odeslat příspěvekod JirkaGalaxy 5. 6. 2022 14:06

Vsak ano. 4:3 se taky přece umí přepnout na ultraširokač ne? nebo se pletu?
JirkaGalaxy
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod hurec 5. 6. 2022 14:09

23mm ohnisko je taky sirokouhly.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod JirkaGalaxy 5. 6. 2022 14:15

Polsonside píše:https://uloz.to/file/VehHBkyQGHdv/20220604-182006-jpg#!ZGL5MQR2AmuuAzHmBTV3BTR4LGuwMUMxFRqIHKIsnJynrGp5Zt==

Na S7 jsem to pozoroval taky.
Jako se divím že tohle není vyřešeno.
To musí přeci vadit každému.

Nevím, ale já žádnou deformaci nevidím.
JirkaGalaxy
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod Domin7 5. 6. 2022 14:30

Ad vydrž: kdyz jsem měl jeste s22U, tak stačilo třetinu dne fotit a natáčet videa a večer jsem měl SOT 1:37h. Kdyz jsem používal mobil standardně, vydrž max kolem 5h SOT.

Ad sisate hlavy: opět se toto zde řešilo i u rady S21 a je to pořad dokola. U samsungu při výřezu to proste je patrné. Hlavně je to vidět na nějakém hrnku. Schválně si zkuste vyfotit shora zboku nějaký hrnek.

Opět zde jeden a tentýž uživatel bude tvrdit, ze je všechno TOP, ale není! U mobilu za nějakých +30K? Je to ostuda!!!
Domin7
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 5. 6. 2022 14:40

JirkaGalaxy píše:Nevím, ale já žádnou deformaci nevidím.

Cardi, ty žádnou deformaci fotek pochopitelně nevidíš, ale pakliže ostatní ano, tak je to problém a to dost velký, nemyslíš?
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod JirkaGalaxy 5. 6. 2022 15:07

Chci vidět fotku vyfocenou bez deformace a pak s ní. Tohle si nemyslím, že je důvod deformace. Na S10 to dělalo úplně něco jiného. Chápu když někomu vadí i tohle kde nejde nic vidět. Já si toho všiml jediné u sklenici od vína kde to vidět jde. Jinak jsem v klidu netvrdím že je to ok. Ale fotil jsem věci i s hua a výsledek stejný. I Iphon tohle udělá. Takže kdo mi vysvětli kde je zakopaný pes?
JirkaGalaxy
BAN MM.cz

Předchozí stránkaDalší stránka