Samsung S22, S22+, S22 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod JirkaGalaxy 31. 7. 2022 09:28

Stejně se zase najdou ti co si stěžovat budou, to je jasný :) no příště beru Ultra o tom žádná.
JirkaGalaxy
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod renek1 31. 7. 2022 09:34

Oprávněné stížnosti a žádosti o radu jsou v pořádku, ale svádění určitejch možnejch závad na globální problém už asi ne.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod miromen4 31. 7. 2022 09:38

cosemdesiatsedem píše:Tiez mozem potvrdit ze fotka sa mi zda horsia ako na frajerkynom S10

No mě se to určitě nezda a některe vlastnosti foťaku rozhodně povedene nejsou. Když mam vedle sebe podobne fotky z S7 a S22 tak ty z S22 maji meně přesne a přesaturovane barvy tzv libivějši. Na muj vkus až moc. V noci či za zhoršenych světelnych podmibek S22 je sice jasně schopnějši, ale z te noci děla teměř den. Rychlocvaky prostě bida.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod JirkaGalaxy 31. 7. 2022 09:44

Renek1 Ale stejně vidíš, že pár zdejších má problém pořád...fotky v noci jsou u mě pecka zde je zase problém. Barvy v pohodě nic nepřepálené. Zde? Opět problém:D
JirkaGalaxy
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod lostsoul81 31. 7. 2022 10:02

miromen4 píše:...

Já se zas divím, že už jsi ten telefon dávno neprodal,když má tak hrozné a přesaturované fotky, navíc zdeformované.
lostsoul81
Junior

Odeslat příspěvekod miromen4 31. 7. 2022 10:27

Tak ano jako každy jiny majitel řady S22. Jen někdo nad tim mavne rukou jiny ma vyšši naroky či očekavani.
A nevim co je to davno vzhledem k datu vydani tehle řady.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod JirkaGalaxy 31. 7. 2022 11:34

Tak je už to docela dlouho. Těch měsíců není tak málo. Prodej a podívej se po něčem jiným. Proč ty okraje na plusku nejsou rozmazané? Zase záhada
JirkaGalaxy
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod gerremi 31. 7. 2022 12:26

Jirka @ Pixel ma problém s Volte len pri O2 CZ (mozno aj SK, neviem) ale ja mam Telekom. Absencia 5G ma netrápi, bývam na východe , skoro pri Ukrajine... Tu je 5G este daleko :D

Zenfone a jeho dizajn je vec vkusu, ale lákaju ma kompaktné rozmery s dobrou vydrzou, bohužiaľ mam obavy s foťáku
gerremi
Junior

Odeslat příspěvekod hanes1 31. 7. 2022 12:33

A stále je tu S21 Ultra 256GB (kľudne z druhej ruky) za cca 17000Kč ...

A tam je objektív stále 26mm
hanes1
Junior

Odeslat příspěvekod jurajsun 31. 7. 2022 14:22

gerremi píše:Jirka @ Pixel ma problém s Volte len pri O2 CZ (mozno aj SK, neviem) ale ja mam Telekom. Absencia 5G ma netrápi, bývam na východe , skoro pri Ukrajine... Tu je 5G este daleko :D

Zenfone a jeho dizajn je vec vkusu, ale lákaju ma kompaktné rozmery s dobrou vydrzou, bohužiaľ mam obavy s foťáku

5G na Pixel 6 zabudni, Volte detto, teraz som vracal sorry ale ako telefonovat ako v roku 2012 a nepoužívať HD voice to nechceš, fon je fajn foti dobre , ale kvalita hovorov a vypadky signalu v meste uff, to nie , uvazujem navrat na S22Ultra nakolko som mal x fonov Vivo X80 (vypadky GPS, AOD iba na 5 pevnych aplikacii -sw hroza), Pixel 6 pro ako som pisal bez 5G a Volte nechcem, mam teraz docasne IP 13
pro ale IOS nechcem je to nudaaaa.
Samsung S22 Ultra , Galaxy Buds +
jurajsun
Junior

Odeslat příspěvekod gerremi 31. 7. 2022 16:32

Akeho mas operatora ze ti nefungovalo VoLTE? 5G nepotrebujem...
gerremi
Junior

Odeslat příspěvekod GeneHawkins 31. 7. 2022 18:27

vavca píše:opět nebudu komentovat, ale s tou svou gramatikou by jsi fakt měl něco dělat, je to ostuda .....

Nedá mi to - gramatiku kritizuje fakt někdo, kdo napíše "by jsi"?
GeneHawkins
Junior

Odeslat příspěvekod jurajsun 31. 7. 2022 21:07

gerremi píše:Akeho mas operatora ze ti nefungovalo VoLTE? 5G nepotrebujem...

Orange a O2
Samsung S22 Ultra , Galaxy Buds +
jurajsun
Junior

Odeslat příspěvekod gerremi 31. 7. 2022 22:24

Tam VoLTE na pixeloch nefunguje, to mam overené. Ja mam Telekom. Ten v CZ funguje, SK neviem. Neostáva mi nic ine len počkať na tel a vyskúšať.
gerremi
Junior

Odeslat příspěvekod jan.machalik 1. 8. 2022 08:46

VoLTE je prvni vec, kterou vypinam na novem telefonu. Porad s tim jsou problemy v mistech, kde je slabsi LTE signal. Na ulici, zahrade ok, ale uvnitr domu jsou s tim problemy. A uprimne, je mi celkem fuk, jestli protistranu slysim extra ciste nebo bezne. Dulezite je, ze ji slysim srozumitelne.
Galaxy Spica>Xperia X1>HTC Touch HD>Galaxy Ace>Galaxy S Advance>Galaxy S2>Galaxy S4>LG G3>LG G4>Honor 8>Huawei P10>P20>P20 Pro>P30 Pro>Galaxy S10+>S20+>Mi10T Pro>S21U>S22U>S23U>S24U->S25U
jan.machalik
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka