Samsung S22, S22+, S22 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod JirkaGalaxy 1. 8. 2022 10:09

VoLte blbne v domě? Tak to je mi novinka panečku. Nic takového od S10 fakt nepozoruji. Takže opět max lokalitou.
JirkaGalaxy
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod jurajsun 1. 8. 2022 11:32

jan.machalik píše:VoLTE je prvni vec, kterou vypinam na novem telefonu. Porad s tim jsou problemy v mistech, kde je slabsi LTE signal. Na ulici, zahrade ok, ale uvnitr domu jsou s tim problemy. A uprimne, je mi celkem fuk, jestli protistranu slysim extra ciste nebo bezne. Dulezite je, ze ji slysim srozumitelne.

Ako chapem ale, pre mna je Volte priorita č. 1 bez toho telefón neviem používať hlavne keď som v hlučnejšom prostredí (vyplýva z povahy práce), hlavne keď počujem väčší rozsah aj v iných frekvenčných úrovniach, plus je funkčný net počas hovoru, pre mňa ďalšia dôležitá vec pre prácu.
Samsung S22 Ultra , Galaxy Buds +
jurajsun
Junior

Odeslat příspěvekod Anik 1. 8. 2022 11:35

Přecházel někdo z S21 na S22 ? Něco nového? Ode dneška zvýšili cashback na 5tis. (Do 31.7. byly 3tis.), tak změna cca za 8tis.
Anik
Junior

Odeslat příspěvekod jan.machalik 1. 8. 2022 11:46

JirkaGalaxy píše:VoLte blbne v domě? Tak to je mi novinka panečku. Nic takového od S10 fakt nepozoruji. Takže opět max lokalitou.

Ano, predstav si, ze VoLTE blbne v dome. Kupodivu na to ma vliv sila signalu a pokud je na LTE slabsi signal, natoz pak kdyz vlezes do budovy, tak ano, pak je celkem mozne, ze se ti nekdo nedovola. Nebo mi chces rict, ze na sve S22+ mas naprosto dokonalej signal uplne vsude ?
Galaxy Spica>Xperia X1>HTC Touch HD>Galaxy Ace>Galaxy S Advance>Galaxy S2>Galaxy S4>LG G3>LG G4>Honor 8>Huawei P10>P20>P20 Pro>P30 Pro>Galaxy S10+>S20+>Mi10T Pro>S21U>S22U>S23U>S24U->S25U
jan.machalik
Junior

Odeslat příspěvekod sinco 1. 8. 2022 12:10

https://www.yoom.cz/img/639be563.html

Obrázek 4:3 auto. foceno z monitoru a nějaké soudkovité deformace v obraze nevidím. Mám 22+. A že bych byl pro volání nedostupný také nepozoruji. Mám možnost ho ještě vrátit a tak co vyzkoušet, na co se zaměřit ? Pak jen prodat ze ztrátou a to už je velký špatný. Díky vám, fandové značky Samsung.
sinco
Junior

Odeslat příspěvekod cosemdesiatsedem 1. 8. 2022 12:21

Este sa vratim k tej vydrzi, lebo uz zacinam postupne stracat nervy... a zda sa mi ze cim viac obmedzujem a prisposobujem si chod telefonu tym je vydrza horsia. Prikladam screeny poslednych 4 dni. Zakladna Galaxy S22. Ak mate nejaky postreh sem s nim. Inak GPS, Bluetooth off, Wifi/Data 80/20 % z casu.
Přílohy
Screenshot_20220801-131334_Device care.jpg
Screenshot_20220801-131324_Device care.jpg
Screenshot_20220801-131314_Device care.jpg
Screenshot_20220801-131302_Device care.jpg
cosemdesiatsedem
Junior

Odeslat příspěvekod JirkaGalaxy 1. 8. 2022 12:41

Jan.machalik zatím jsem se dovolal všude s VoLte, takže mám signal perfektní všude. Pokud ne a neříkám že me takova situace už nepotkala, se mi to automaticky krásně přepne na 3g žádný problém. Ale fakt nemám s tímhle nikde problém. Bydlím kousek od Ostravy a to tu signal není bůh ví co. Takže za mě já jsem s VoLte spokojen.

Sinco Taky tak pane :)
JirkaGalaxy
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod gerremi 1. 8. 2022 16:03

K vydrží malej s22... Pozorujem ze posledné dni sa výdrž rapidne zhoršila. Od nova používam telefon rovnako. Prve 3 mesiace som chodil domov s prace a mal som 80%, posledné dni 60%!!! Nic nové v telefone nemam, používam rovnako. Večer musím pod nabíjačku, pri 30%, predtym som chodil spat s 50%. Nerozumiem tomu...
gerremi
Junior

Odeslat příspěvekod JirkaGalaxy 1. 8. 2022 17:40

Tak to hodně tu S22 používáš, když jsi chodil spát s 50% :D
JirkaGalaxy
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod matthew7745 1. 8. 2022 18:11

cosemdesiatsedem:nevím co máš za problém s baterkou,ale podle screenu dáš v pohodě přes 20 hodin.nikde nepíšeš o síle signálu doma,kolik sim máš(logicky pokud máš dvě simky bere si to víc)užívej si mobilu a neřeš baterku
matthew7745
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 1. 8. 2022 19:42

Kdyby měl někdo zájem o nativní nahrávání hovorů, objevil jsem novou rychlou metodu na změnu CSC a je i zdarma. Mám otestováno a funguje. Během minuty hotovo.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod JirkaGalaxy 1. 8. 2022 20:07

Spíš by mě zajímalo jak dlouho to bude funkční :)
JirkaGalaxy
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod renek1 1. 8. 2022 20:11

JirkaGalaxy píše:Spíš by mě zajímalo jak dlouho to bude funkční :)

Myslíš tahle metoda, nebo to nahrávání?
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod JirkaGalaxy 1. 8. 2022 20:29

Tahle metoda právě.
JirkaGalaxy
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod sinco 1. 8. 2022 20:36

Změna CSC by měla být i nadále funkční, k tomuto kódu jsou vyhledávány aktualizace. Také přepis zpět na verzi EU po aktualizaci neočekávám, změna zůstane. Co je otázka tak aktualizace jako takové. Např. u thajské rom na S9 nechodily co měsíc bezpečnostní aktualizace. Po změně CSC na ukrajinu je tedy otázka jak tam to funguje ve srovnání s eu verzí.
sinco
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka