Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
renek1 píše:V Nastavení/Aplikace/Kalendář, dej aplikaci Vypnout.
Používám Business Calendar od jeho začátku a funguje to takhle normálně
sinco píše:Dole je budíky a připomenutí. To zkus vypnout. Pozor je tam budíky, na to používám také jinou app tak jestli používáš jejich budík tak abys nezaspal. Já to mám zapnuté, používám též business calendar a žádný problém. Ten BC jsem používal i na S20FE 5G a tam taky dobry, pro přenos jsem použil smart switch takže se to přetáhlo i s tím nastavením ze starého telefonu. V S22+ jsem nic nedělal a funguje to korektně. J
GeneHawkins píše:Mám to také nepřístupné, zakázal jsem kdeco, teď to zase otravuje, abych to povolil, otravování vypnout nejde.
jarda.malk píše:Včera jsem si pořídil S22+ a také patřím mezi ty, kterým přijde, že lidské postavy (zejména hlavy) v režimu "Fotografie" jsou šišaté. Po pár testovacích snímcích jsem ale přešel do režimu "PRO" (jsem amatérský fotograf, který má mobil jen jako doplněk FF přístroji, takže jsem stejně počítal s tím, že budu fotit do RAWu) a v tomto režimu jsou postavy/hlavy OK (samozřejmě s přihlédnutím k tomu, že jde o přepočtené ohnisko 23 mm). Tím pádem je jasné, že to není optická vlastnost objektivu, ale pouze výsledek SW zpracování, takže je naděje, že to Samsung časem vyladí. Škoda jen, že se nedá ten režim "PRO" nastavit jako defaultní a musím si vždy hlídat, že se mi to samo nevrátilo do režimu "Fotografie".
JirkaGalaxy píše:Žádné šisaté hlavy nemám. Fotím kazdý den prcka. Takže bych v tom Sw neviděl. Taktéž S22+
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků