Samsung S22, S22+, S22 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod lC 5. 9. 2022 08:56

JirkaGalaxy píše:
hurec píše:Ve všem souhlas. S21 i s22 úplně katastrofální baterii. Nevím, proč ti korejci ten mobil takhle zabíjí. Rozhodně by slušela větší baterie, klidně ať je mobil víc tlustý. Ale chodit všude s powerbankou, to je opruz. Když android nebo UI nejde udělat méně náročný, chce to lepší baterii.

A proto Korejci udělali řadu plus a neřeší klasickou S22. Asi tak pane hurec. Já jsem s Exynosem max spokojený na plusku mi to teda netopi jak píše dotyčný. Je tontim že se teplo roztáhne po větší ploše mobilu než je S22? Zajímavé no.

Neveřím ve spokojenost s exynos. Příště jedině SD.
lC
Junior

Odeslat příspěvekod JirkaGalaxy 5. 9. 2022 09:26

Tak věřit si můžeš čemu chceš já jsem s exynosem spokojen. A když vidím ten rozdíl oproti Sd, který topí 2x tolik a v ničem jiném zlepšení fakt není. Viz fotky jak se tu někdo dušoval že má Sd lepší, což není vůbec pravda a mohl jsem si to sám vyzkoušet, tak nevidím jediný problém chtít SD.
JirkaGalaxy
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod Karel2 5. 9. 2022 11:32

tady je test vydrze obou procesoru Ultry, dokonce i model S22+ a da se porovnat s ostatnim polem, je to sice starsi test, ale reaguji na povzdechy jablko je lepsi... ten topi vic atd., dokonce i ta cina prekvapila :mrgreen:
S25 Ultra
Karel2
Junior

Odeslat příspěvekod JirkaGalaxy 5. 9. 2022 11:37

Ano je to test, který neříká vůbec nic. Aspoň já podle nich nikdy nic nesrovnával. Jak lehce jde těmito testy lidi oblafnout.
JirkaGalaxy
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod vavca 5. 9. 2022 12:05

s22U - SOT zatím max 3,5 hodiny rekord
IP13Pmax SOT 6h a i více není problém...
vavca
Junior

Odeslat příspěvekod IMI5 5. 9. 2022 12:17

vavca : záleží na každém uživateli jak dlouho mu telefon vydrží co používá za appky co mu běží na pozadí rozlišení displeje jas atd. Já mám SOT na S22 Ultra zatím vždy kolem 6 hodin.
Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB Black - Android 14 - One UI 6.1
IMI5
Junior

Odeslat příspěvekod Karel2 5. 9. 2022 12:31

JirkaGalaxy píše:Ano je to test, který neříká vůbec nic. Aspoň já podle nich nikdy nic nesrovnával. Jak lehce jde těmito testy lidi oblafnout.

vsechno jde oj..... ;-) , ale ma vetsi vypovidaci hodnotu, jak tady nektere prispevky, vzdechy jak je ten ci onen mobil spatnej, me tam ale hlavne zajimalo to prime porovnani tech 2 procesoru v S22 Ultra
S25 Ultra
Karel2
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 5. 9. 2022 12:54

Ano, ano. Tech asi 20 testů co jsou na YouTube nic neznamená :-D a není to přece pravda.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod orgáč 5. 9. 2022 14:01

Rozdíl mezi SD a Exynos je asi 2% :D
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod JirkaGalaxy 5. 9. 2022 14:14

Ano 2% to je masakr rozdíl jsem z toho paf
JirkaGalaxy
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod DirtyKing 5. 9. 2022 14:15

vavca píše:s22U - SOT zatím max 3,5 hodiny rekord
IP13Pmax SOT 6h a i více není problém...

To musis tomu davat slusny zahul :-D. U me aktualne S22U kolem 5-7h a 13PM 10-12h.
DirtyKing
Junior

Odeslat příspěvekod romo.11 5. 9. 2022 14:25

testy nespochybnujem, mne mobil vyzdrzi den a pol a to mi staci. ten polden je rezerva. IP 13 PM ako najlepsi s testov by mi asi vydrzal dva, ale to neriesim, v principe je to uz jedno, kriticka hodnota je ten jeden den.
romo.11
Junior

Odeslat příspěvekod JirkaGalaxy 5. 9. 2022 17:16

Takže Samsung místo aby zrychlovat animace tak to celé ku.... klobouček

https://www.sammobile.com/news/samsung- ... provement/
JirkaGalaxy
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod Milosko78 6. 9. 2022 00:26

Prosim Vas po rokoch cistych androidov s telefonmi Sony, a naposledy OnePlus 8T som presedlal na S22 white a ano slaba bateria,a sekajuci telefon,dost casto zamrzne a aj prechod z rozynch apiek do druhych je obcas zasekany.. Ale preco, preco u tohto telefonu????? :-[ Zlate OnePlust 8T,,ale o inom

-ako v defaultnej aplikcii Správy alebo v systeme A12 vypnem to priserne otravne vyskakovacie okno zo spravou v hornej casti displeja? Ked mam pusteny dislej nemam zaujem aby mi pri napr. 10 sms prisla zvukova notifikacia a zobrazene spravy. Toto by som chcel iba pri vypnutom displeji... Je to priserne otravne a myslim neda sa to nikde vypnut. Otras

Ale to iste napr pri whatsappe..... Napriklad mi niekto napise za po sebe 20 sprav ,mám zapnuty displej,a kazda mi zazvoni, takisto pri otvorenom displeji a inej praci v mobile sa mi to zda rusivé. Ako to vypnem,kde? :?: :?: :-\
Milosko78
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 6. 9. 2022 12:37

Přesně.
Pořídil jsem si svůj první android Samsung: S22 :nenapadne
Říkal jsem si, že bych se tady podělil o první dojmy z přechodu z číňana střední třídy na jihokorejskou vlajku. Nebo se i pozeptal na nějaké drobnosti..
Ale dokud tady bude vládnout ultrajirka, tak to nemá smysl. Raději strejda google, než se ptát tady 8-)
anonymni

Předchozí stránkaDalší stránka