Samsung S22, S22+, S22 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod romo.11 6. 9. 2022 13:56

Milosko78 píše:Prosim Vas po rokoch cistych androidov s telefonmi Sony, a naposledy OnePlus 8T som presedlal na S22 white a ano slaba bateria,a sekajuci telefon,dost casto zamrzne a aj prechod z rozynch apiek do druhych je obcas zasekany.. Ale preco, preco u tohto telefonu????? :-[ Zlate OnePlust 8T,,ale o inom

-ako v defaultnej aplikcii Správy alebo v systeme A12 vypnem to priserne otravne vyskakovacie okno zo spravou v hornej casti displeja? Ked mam pusteny dislej nemam zaujem aby mi pri napr. 10 sms prisla zvukova notifikacia a zobrazene spravy. Toto by som chcel iba pri vypnutom displeji... Je to priserne otravne a myslim neda sa to nikde vypnut. Otras

Ale to iste napr pri whatsappe..... Napriklad mi niekto napise za po sebe 20 sprav ,mám zapnuty displej,a kazda mi zazvoni, takisto pri otvorenom displeji a inej praci v mobile sa mi to zda rusivé. Ako to vypnem,kde? :?: :?: :-\

Skus v Oznameniach zmenit styl alebo vypnut Plavajuce znamenia. A co sa tyka baterie, skus aj 3 dni vydrzat. On sa uci, potom sa vydrz zlepsi, ak mas v nastaveni zapnute Adaptivnu bateriu a Limity pouzivania aplikacii. Aj sekanie prejde, on po cerstvej instalacii na pozadi este dlhe hodiny stale cosi dokoncuje. Dalej by som si zistil v zozname apky, co najviac zeru, napriklad u mna Mapy.cz som vo vlastnostiach apky v Baterii zapol na Obmedzene pouzivanie na pozadi, lebo ked sa navigujem, apku nevypinam a na pozadi mi GPS zerie bateriu ako dive. Dalej maily - v uctoch nemam obnovovat okamzite ale len kazdych 15 minut. Nepouzivane apky vymazavam. 120Hz nepouzivam, nevidim v tom pridanu hodnotu. V najhorsom pripade ak viem, ze dlho nebudem pri nabijacke zapinam Setrenie energie, ale v detailoch setrenia necham vsetky tie moznosti vypnute, takze len obmedzi datove prenosy na pozadi.
romo.11
Junior

Odeslat příspěvekod lC 6. 9. 2022 15:08

Mám průměrné denní využití baterky u S22 115%, v aktivní dny i 200%. Je pravda, že se neomezuju, ale procenta letí dolů velmi rychle. Ani se to moc nenaučilo používáním. Výměna desky pomohla na záseky celého telefonu a ztráty signálu. Ovšem na přehřívání nikoliv. Pokud použiju google duo na videohovor, který je velmi náročný na CPU, tak je telefon krom toho hovoru prakticky nepoužitelný pro nic jiného např: prohlížeč v pozadí,... .

Už to nějak doklepu, pokud bude mít S23 konečně v EU snapdragon, koupím. Jinak dovezu. Tolikrát co jsem chtěl mou S22 hodit o zem, jsem ještě u žádného telefonu nezažil. :) Výkonný kompakt z dobrou výdrží je stále problém.
lC
Junior

Odeslat příspěvekod jjrr 6. 9. 2022 16:20

renek1 píše:Kdyby měl někdo zájem o nativní nahrávání hovorů, objevil jsem novou rychlou metodu na změnu CSC a je i zdarma. Mám otestováno a funguje. Během minuty hotovo.

Není nějaký český návod? Čtvrt hodiny tam mele něco cizí řečí, rozumět mu není, ani jsem to nevydržel do konce. Když to má být do minity hotové, proč k tomu skoro čtvrt hodiny něco mele?
jjrr
osobne

Odeslat příspěvekod renek1 6. 9. 2022 17:08

Omlouvám se, ale pokud nejsi schopný tomu porozumět i vizuálně, pak se do toho raději nepouštěj, navíc pokud nejsi ani ochotný si to prohlédnout do konce. Vysvětluje to tam tak dlouho právě pro všechny i ty, kteří jsou méně vnímavý a vlastně naprosto polopatě a včetně veškerých odkazů přímo pod videem na Youtube.
Možná se najde někdo, kdo bude mít náladu ti to ještě podrobněji vysvětlit a třeba přeložit. Promiň já jsem to vyštrachal na netu tak jak to je a víc dělat nemám chuť, jelikož je to opravdu banálně jednoduché.
Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/512GB Titanium Black
Folie S24/25Ultra: https://www.youtube.com/watch?v=6afHTQWMlnU
Sklo S25Ultra: https://www.youtube.com/shorts/R0CF30CoPr0
Nativní nahrávání hovorů: https://www.youtube.com/watch?v=A9LRnRvuee4
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod jjrr 6. 9. 2022 17:54

To je pro mě jednodušší změnit CSC přes Odin.
jjrr
osobne

Odeslat příspěvekod bagr3210 6. 9. 2022 18:08

Kdyz myslis... :-D
bagr3210
Junior

Odeslat příspěvekod jjrr 6. 9. 2022 18:13

Rychlejší než zkoumat čtvrthodinové video popisující úkon, který nemá trvat ani minutu.
jjrr
osobne

Odeslat příspěvekod bagr3210 6. 9. 2022 18:22

Hodne stesti..
bagr3210
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 6. 9. 2022 18:25

jjrr píše:Rychlejší než zkoumat čtvrthodinové video popisující úkon, který nemá trvat ani minutu.

Koukám, že někteří nejsou soudní a ještě budou držkovat, když jim někdo něco nabídne.
Tak pokud seš tak chytrej jak se prezentuješ, pak by si tohle musel zvládnout i po slepu.
Nikdo tě nenutí tohle používat a pro příště si tedy použij ten odin, když myslíš, že to tak půjde líp. :tleskani
A dej vědět jak si uspěl :lol:
Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/512GB Titanium Black
Folie S24/25Ultra: https://www.youtube.com/watch?v=6afHTQWMlnU
Sklo S25Ultra: https://www.youtube.com/shorts/R0CF30CoPr0
Nativní nahrávání hovorů: https://www.youtube.com/watch?v=A9LRnRvuee4
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod DirtyKing 6. 9. 2022 18:37

Tak nevim, ale dle toho videa to musi dat levou zadni i petilete dite.
DirtyKing
Junior

Odeslat příspěvekod jjrr 6. 9. 2022 18:41

V které minutě je ta zásadní minuta?
jjrr
osobne

Odeslat příspěvekod guiz 7. 9. 2022 05:14

jjrr píše:To je pro mě jednodušší změnit CSC přes Odin.

Přes Odin CSC nejde změnit. :pozor
Moderátor fóra MobilMania.cz
Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Samsung Galaxy watch 7 LTE
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod romo.11 7. 9. 2022 05:47

lC píše:Mám průměrné denní využití baterky u S22 115%, v aktivní dny i 200%. Je pravda, že se neomezuju, ale procenta letí dolů velmi rychle. Ani se to moc nenaučilo používáním. Výměna desky pomohla na záseky celého telefonu a ztráty signálu. Ovšem na přehřívání nikoliv. Pokud použiju google duo na videohovor, který je velmi náročný na CPU, tak je telefon krom toho hovoru prakticky nepoužitelný pro nic jiného např: prohlížeč v pozadí,... .

Už to nějak doklepu, pokud bude mít S23 konečně v EU snapdragon, koupím. Jinak dovezu. Tolikrát co jsem chtěl mou S22 hodit o zem, jsem ještě u žádného telefonu nezažil. :) Výkonný kompakt z dobrou výdrží je stále problém.

z napisaneho vyplyva, ze 'vykonny kompakt' nie je telefon pre teba. zbytocne sa stazujes (a nielen ty), chyba je u teba, zle si si vybral fon.
romo.11
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 7. 9. 2022 12:08

guiz píše:
jjrr píše:To je pro mě jednodušší změnit CSC přes Odin.

Přes Odin CSC nejde změnit. :pozor

Ale tohle pro něj jistě není překážka.
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod jjrr 7. 9. 2022 13:55

Jaktože ne? Naflashuješ např. Indoneskou Rom a máš jejich CSC. Já tak změnil CSC z EUX na XID.
jjrr
osobne

Předchozí stránkaDalší stránka