Milosko78 píše:Prosim Vas po rokoch cistych androidov s telefonmi Sony, a naposledy OnePlus 8T som presedlal na S22 white a ano slaba bateria,a sekajuci telefon,dost casto zamrzne a aj prechod z rozynch apiek do druhych je obcas zasekany.. Ale preco, preco u tohto telefonu?????Zlate OnePlust 8T,,ale o inom
-ako v defaultnej aplikcii Správy alebo v systeme A12 vypnem to priserne otravne vyskakovacie okno zo spravou v hornej casti displeja? Ked mam pusteny dislej nemam zaujem aby mi pri napr. 10 sms prisla zvukova notifikacia a zobrazene spravy. Toto by som chcel iba pri vypnutom displeji... Je to priserne otravne a myslim neda sa to nikde vypnut. Otras
Ale to iste napr pri whatsappe..... Napriklad mi niekto napise za po sebe 20 sprav ,mám zapnuty displej,a kazda mi zazvoni, takisto pri otvorenom displeji a inej praci v mobile sa mi to zda rusivé. Ako to vypnem,kde?![]()
![]()
Skus v Oznameniach zmenit styl alebo vypnut Plavajuce znamenia. A co sa tyka baterie, skus aj 3 dni vydrzat. On sa uci, potom sa vydrz zlepsi, ak mas v nastaveni zapnute Adaptivnu bateriu a Limity pouzivania aplikacii. Aj sekanie prejde, on po cerstvej instalacii na pozadi este dlhe hodiny stale cosi dokoncuje. Dalej by som si zistil v zozname apky, co najviac zeru, napriklad u mna Mapy.cz som vo vlastnostiach apky v Baterii zapol na Obmedzene pouzivanie na pozadi, lebo ked sa navigujem, apku nevypinam a na pozadi mi GPS zerie bateriu ako dive. Dalej maily - v uctoch nemam obnovovat okamzite ale len kazdych 15 minut. Nepouzivane apky vymazavam. 120Hz nepouzivam, nevidim v tom pridanu hodnotu. V najhorsom pripade ak viem, ze dlho nebudem pri nabijacke zapinam Setrenie energie, ale v detailoch setrenia necham vsetky tie moznosti vypnute, takze len obmedzi datove prenosy na pozadi.