Samsung S22, S22+, S22 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod snowfrost767 30. 3. 2022 11:25

Ahoj, možná trošku zvazuji výměnu z S22U na S22, kdyby se objevil někdo, kdo to vidí opačně, tak se ozvěte. Telefon OK, jen trošku bojují s velikostí.
Mám 128Gb, bílou barvu, stav jako nový, záruka 3 roky u MP. Vyzvednuty 14.2. v Ostrave.
snowfrost767
Junior

Odeslat příspěvekod bagr3210 30. 3. 2022 11:28

pro bimbase GalaxyhoA naco to mam hledat?? K cemu? :shock: :D :D

Nechces nic neinstaluj,nechapu proc to rozebiras kdyz to nechces.. :roll:
bagr3210
Junior

Odeslat příspěvekod GalaxyS22plus 30. 3. 2022 11:33

V pohodě jen ty tvá hloupá narážka na Xda. Jistě že nainstaluje ja hovory nahrávat fakt nepotřebuji. A ano máš pravdu je to má věc ;)
GalaxyS22plus
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Libb 30. 3. 2022 11:38

bagr3210 píše:Libore v poho..
Muj je zde:
https://androidforum.cz/viewtopic.php?p ... 8#p1208737
Ale tady frajer se s tim vyhral a dal to vsude i na XDA tak jsem malinko prekvapen,ze jsi to nezaregistroval ^^
https://androidforum.cz/viewtopic.php?p ... 8#p1208748

Když já už tam moc nechodím, se přiznám... asi zase začnu :)
Díky!
Libb
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 30. 3. 2022 12:38

bagr3210 píše:
GalaxyS22plus píše:Na xda někdo píše že nechodí pak updaty tak co je pravdy zase na tomhle?

Taky nechapu,jak nekomu funguje,tady v CZ ACR CUBE,kdyz to je proste zakazano..Ja to zkousel na nekolika mobilech(mysleno od Samsungu) a nikdy jsem druhou stranu neslysel..Proto je pro mne osobne volba interniho nahravani uplne maximalne nejlepsi a nejvhodnejsi..

No prostě funguje a nejsem sám. Netvrdím, že je to stejné jako to co tam je origo, ale slyšet se to dá.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod GalaxyS22plus 30. 3. 2022 13:19

Renek1: diky za odpověď ;)
GalaxyS22plus
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod lostsoul81 30. 3. 2022 14:09

GalaxyS22plus píše:Má někdo taky takovou zkušenost z Buds Pro? Do teďka jsem používal Buds+ a dneska došli Buds Pro. Zvuk jsem čekal o parník lepší. Ale ten wow efekt se jaksik nekoná. O tom, že to nebude v uších držet jako pluska jsem tak trošku počítal, ale že se ve zvuku neposunu ani o krok k lepšímu tak to je pro mě maximální zklamání :(

Hele, mě teda v mých lopouchách sedí Buds PRO perfektně. Co se týče zvuku, nedokážu moc posoudit, neboť jsem doposud používal pouze velká over ear sluchátka od Audiotechniky a s těma se teda pecky moc porovnávat nedají. Každopádně jsem na Buds PRO vyzkoušel různé žánry a jsou to vyloženě sluchátka pro EDM, nebo aspoň mě se zdá, že tento styl hudby přehrávájí nejlíp. Trochu mě zklamalo, že teda šumí, ale to u true wireless sluchátek bude asi normální. Za ty prachy bych si je asi nekoupil, jak jsem psal, mám rád velká sluchátka přes uši, ale za 1Kč jsou super a určitě je využiju.
lostsoul81
Junior

Odeslat příspěvekod GalaxyS22plus 30. 3. 2022 14:56

Nvm co na tom je, ale když je mám pár hodin už v uších tak se rozehrály a zvuk už je o dost lepší. Teďka ještě aby to drželo v uších.
GalaxyS22plus
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod orgasmic 30. 3. 2022 14:57

Já mám bassovou složku rád a tam Buds Pro excelují, ale jsou v mých uších nepohodlné, stačí půl hodiny a už mě bolí uši, navíc mikrofony nejsou moc citlivé.
Raději jsem k Samsungu používal Airpods Pro.
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Junior

Odeslat příspěvekod bagr3210 30. 3. 2022 15:55

renek1 píše:
bagr3210 píše:
GalaxyS22plus píše:Na xda někdo píše že nechodí pak updaty tak co je pravdy zase na tomhle?

Taky nechapu,jak nekomu funguje,tady v CZ ACR CUBE,kdyz to je proste zakazano..Ja to zkousel na nekolika mobilech(mysleno od Samsungu) a nikdy jsem druhou stranu neslysel..Proto je pro mne osobne volba interniho nahravani uplne maximalne nejlepsi a nejvhodnejsi..

No prostě funguje a nejsem sám. Netvrdím, že je to stejné jako to co tam je origo, ale slyšet se to dá.

Jak jsem uvedl, mne to proste nefunguje..a to jsem zkousel na nekolika Samsungech od N8 snad vsechny vlajky i A-cka..Ale vim,ze to nekterym uzivatelum frci.. O to lepe pro nektere.. :tleskani
bagr3210
Junior

Odeslat příspěvekod GalaxyS22plus 30. 3. 2022 16:08

Orgasmic: tak jsem vyzkoušel mikraky v MHD. V klidu jsem se dovolal až jsem byl překvapen. Tak jako na pluskach pročka v pohodě. Měl jsem je teďka přes hodinu v uších a úplně v pohodě nic mě neboli, docela jsem měl strach po tom co jsi napsal :) za pár hodin poslechu se rozehrály ve slušný zvuk. Teďka vážně pozoruji posun oproti plus verzi. Tak nakonec to taková tragédie snad nebude. Dík za tvé info. Do aplovských nejdu, ty se mi zase vůbec nelíbí;) ať slouží.
GalaxyS22plus
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod vladop F1 30. 3. 2022 17:32

Ahoj, nemá nekdo ještě nevyužitý kód na samsung za 50%. Diky moc. Kdyztak poprosím o zpravu do SZ
vladop F1
Junior

Odeslat příspěvekod schumacher436 30. 3. 2022 19:01

Ahoj ak by sa našiel i pre mňa nejaký ten 50% kupon od niekoho kto ho už nevyužije budem veľmi vďačný! :) Kódy už zajtra expirujú.
schumacher436
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Andoritek 30. 3. 2022 19:20

Tak se chci přihlásit na Samkey účet, kdy jsem koupil 2 kredity a nejde to.. Koupil jsem na ebay.. Do ***** prosím o radu
Přílohy
Resizer_16486647071961.jpg
Andoritek
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod bagr3210 30. 3. 2022 19:29

Mas aktualni apku?
Kdyz tak,pisni prodejci na ebay,ze Ti to nefunguje!
bagr3210
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka