Samsung S22, S22+, S22 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod renek1 8. 10. 2022 19:42

chemer píše:......................Jinak mě smývání barvy nevadí. Neočekávám od spotřební elektroniky, že bude 2 roky vypadat stejně, jako v den rozbalení.

Tohle je asi ta jediná správná reakce.
Kdo chce po půl roce mobil jako novej, musí ho mít na poličce v krabičce.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod Abracas 8. 10. 2022 23:54

Já nevím, ale pokud si koupím prémiový telefon, nosím ho v pouzdře a na displeji mám folii, tak já očekávám, že bude jako nový. Respektive u všech mých telefonů to zatím tak bylo. Pokud to řada S22 nezvládne, je to prostě zklamání...
Abracas
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 9. 10. 2022 07:11

Myslím, že telefon zvládne v pouzdře a s folií zůstat po dlouhou dobu takřka jako nový, ovšem je tu spousta proměnných a to je právě to co se v některých případech může projevovat. Záleží jak kvalitní je použitej kryt nebo folie, kde ho kdo nosí a v jakém prostředí, no a v neposlední řadě, jestli nemá agresivní pot, což v tomhle případě dělá hodne i s krytem, jelikož znám několik případů lidí ze svého okolí, kteří agresivní pot mají a těm cokoliv po nějakém čase používání takřka "koroduje"
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod BaldaP 9. 10. 2022 22:38

Já třeba telefon měl vždycky jako nový jen když jsem ho nosil bez pouzdra v kapse. Naopak kdykoliv jsem si ho dal do pouzdra, ať už z důvodu prevence při chlastačce nebo jízdě na kole atd., tak se mi ty hrany nějak poškrábaly. V případě pádu nebo nošení telefonu s dalšími objekty ve steném místě, je to věc jiná.
BaldaP
Junior

Odeslat příspěvekod Andoritek 10. 10. 2022 20:39

Abracas píše:Já nevím, ale pokud si koupím prémiový telefon, nosím ho v pouzdře a na displeji mám folii, tak já očekávám, že bude jako nový. Respektive u všech mých telefonů to zatím tak bylo. Pokud to řada S22 nezvládne, je to prostě zklamání...

Nezvládne na všech kusech .. A nemusíš mít agresivní pot, ani zaprasený displej.. Prostě barva je na S22 ultra, některých kusech, tento rok slabší.. Párkrát sundáš a nasadíš kryt, a je to..
Andoritek
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod Rony555 10. 10. 2022 21:30

Já si nechal na hranách původní fólie a to jen , že jsem si jich nevšiml a zdá se že jsem udělal dobře
Rony555
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Andoritek 11. 10. 2022 05:52

Mám ve zvyku každý víkend sundat kryt, vše naleštit a zpátky do krytu.. Takže fólie na bocích se mi slouply do 14 dnů..
Andoritek
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod anonymni 11. 10. 2022 06:44

Já zase naopak.
Když jsem viděl tu fotku poškození, tak jsem folii z boku sundaval, když uplynulo 14 dní od koupě.
Umím si představit, co udělá lepící páska na povrchu telefonu degradovaná světlem a teplem.
anonymni

Odeslat příspěvekod chemer 11. 10. 2022 07:36

Já když koupím nový telefon, tak první měsíc to dělám tak, že jenom vyříznu v krabičce díru na displej a telefon mám pak dokonale chráněný při běžném používání.
Fold6 | S24+ | Watch6 Classic | Tab A8 | Redmi Note Pro 5G
chemer
Junior

Odeslat příspěvekod tululumko 11. 10. 2022 08:01

Zlaty S7, aj po 4 rokoch v puzdre Spigen (len boky a zadok) ako novy :-)
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod bagr3210 11. 10. 2022 08:21

chemer píše:Já když koupím nový telefon, tak první měsíc to dělám tak, že jenom vyříznu v krabičce díru na displej a telefon mám pak dokonale chráněný při běžném používání.

Konecne rozumny nazor..Ale doporucoval bych vyfotit a nosit jen fotku..Tim dokonale ochranis tel,usetris za faktury u operatora a samozrejme dalsich mnoha artefaktu amortizace.. :D
bagr3210
Junior

Odeslat příspěvekod romo.11 11. 10. 2022 09:26

ja ked kupim novy telefon, tak sa mesiac len nan pozeram, ale svina aj tak je zapraseny ;)
romo.11
Junior

Odeslat příspěvekod RajkoT 11. 10. 2022 10:14

Ahoj ve spolek.
Prosím o radu ohledně přehrávání hudby na S22 např. Spotify. Když pustím hudbu, a zamknu telefon, zvuk se sice přehrává, ale na zamknuté obrazovce není vidět ovládání přehrávače. Abych hudbu pauznul, nebo přepnul na jiný song, musím telefon opět odemknout. To samé je i u jiných přehrávaču, např VLC.

Nemá někdo radu jak ovladaní na zamknuté obrazovce nastavit? Muj původní Samsung S9 měl přehravač na zamknuté obrazovce už nastavený.

Díky moc za každou radu.
RajkoT
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hhitmen 11. 10. 2022 11:23

S tím mám taky problém..Spotify funguje, ale google podcast mi někde dostat do stahovací lišty ani na zamčenou obrazovku.
hhitmen
Amatér

Odeslat příspěvekod jan.machalik 11. 10. 2022 12:19

Tak moje S22 Ultra taky trpi na odlupovani barvy na lesklem ramu telefonu. Na obou bocich mam stribrne tupky/tecky, pricemz prava strana je podstatne horsi. Zasekavani pri prijeti hovoru dal pretrvava - zaclo to po zarijovem updatu a minimalne jednou ci dvakrat tydne se to stane a telefon se restartuje. To same ma pritelkyne na klasicke S22. Pred tim updatem bez problemu (kdyz nepocitam pocatecni problemy s nedostupnosti)
Galaxy Spica>Xperia X1>HTC Touch HD>Galaxy Ace>Galaxy S Advance>Galaxy S2>Galaxy S4>LG G3>LG G4>Honor 8>Huawei P10>P20>P20 Pro>P30 Pro>Galaxy S10+>S20+>Mi10T Pro>S21U>S22U>S23U>S24U->S25U
jan.machalik
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka