Samsung S22, S22+, S22 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod sioux7 12. 10. 2022 09:48

RajkoT píše:Ahoj ve spolek.
Prosím o radu ohledně přehrávání hudby na S22 např. Spotify. Když pustím hudbu, a zamknu telefon, zvuk se sice přehrává, ale na zamknuté obrazovce není vidět ovládání přehrávače. Abych hudbu pauznul, nebo přepnul na jiný song, musím telefon opět odemknout. To samé je i u jiných přehrávaču, např VLC.

Nemá někdo radu jak ovladaní na zamknuté obrazovce nastavit? Muj původní Samsung S9 měl přehravač na zamknuté obrazovce už nastavený.

Díky moc za každou radu.

Nevím, jestli mluvíte o AOD nebo lockscreenu. Na AOD lze zobrazit jen název písničky a umělce. Na lockscreenu už by ovládání být mělo, jako u mě.
sioux7
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mobil-man 12. 10. 2022 10:56

Spotify na lock screenu funguje, dá se bez odemčení přeskakovat, posouvat, dávat like skladbě. Pokud se nezobrazuje, podívejte se, jak je nastaveno zobrazování notifikací od spotify, jestli tam není zákaz nebo skrytí na zamčené obrazovce.
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod vavca 12. 10. 2022 17:27

jan.machalik

mne se tedy nerestartuje, ale každý měsíc po updatech musím udělat wipe cache abych šlo volání, bez toho se mi stává, že zvednu a neslyším anebo volám a neslyším a pořád restartovat mne fakt neba... za mne s22u zklamání...a velké
vavca
Junior

Odeslat příspěvekod panrt 13. 10. 2022 08:29

Samsung by během tohoto měsíce, měl vydat Android 13 a OneUI 5.0 pro S22 sérii:
https://www.notebookcheck.net/Samsung-c ... 525.0.html
panrt
MobilManiak

Odeslat příspěvekod Ulrico 14. 10. 2022 21:46

Ahojte, budu pořizovat S22+ a přemýšlím nad nabíječkou. Mám doma nabíječky Samsung 15W a přemýšlím, zda koupit ještě 25W nebo 45W. Na druhou stranu si ale říkám, že když rychlost nabíjení pro mě není podstatná, zda stará 15W nabíječka nebude k baterii šetrnější než do ní hrnout 25W nebo dokonce 45W. Co si o tom myslíte?

edit: v tomto videu je vidět, že v nabíjení 25W a 45W není v podstatě žádný rozdíl. Takže otázka zní, co je pro baterii lepší? 15W nebo 25W?
Ulrico
Junior

Odeslat příspěvekod chemer 14. 10. 2022 22:36

Z mého pohledu je výhodnější koupit 25W a mít tak možnost super nabíjení. V situacích, kdy nebudeš chvátat, pak na telefonu super nabíjení můžeš vypnout a budeš nabíjet šetrně i tou 25W nabíječkou.
Fold6 | S24+ | Watch6 Classic | Tab A8 | Redmi Note Pro 5G
chemer
Junior

Odeslat příspěvekod vajo7174 15. 10. 2022 05:43

Tiež som 25w kúpil k s22plus
vajo7174
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hhitmen 15. 10. 2022 07:52

Ulrico píše:Ahojte, budu pořizovat S22+ a přemýšlím nad nabíječkou. Mám doma nabíječky Samsung 15W a přemýšlím, zda koupit ještě 25W nebo 45W. Na druhou stranu si ale říkám, že když rychlost nabíjení pro mě není podstatná, zda stará 15W nabíječka nebude k baterii šetrnější než do ní hrnout 25W nebo dokonce 45W. Co si o tom myslíte?

edit: v tomto videu je vidět, že v nabíjení 25W a 45W není v podstatě žádný rozdíl. Takže otázka zní, co je pro baterii lepší? 15W nebo 25W?

Čím menší napětí, proudy a teplota, tak pro baterii lepší. Přes noc nabíjím pomalou bezdrátovou nabíječkou přes 4h. Pokud vyloženě nechceš rychle nabíjet, tak je zbytečné vyhazovat peníze za další nabíječku.
hhitmen
Amatér

Odeslat příspěvekod hurec 15. 10. 2022 08:45

Jj přes noc stačí dost pomalá nabíječka.
Jinak tak 45w nabíječka není nic extra. Nabije to snad o 8min dřív. Což je nic. Konkurence to umí lépe. A teď neřeším, zda je rychlé nabíjení dobré, špatné, zda to někdo chce nebo ne.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Michalisko66 17. 10. 2022 08:59

45w mi ukázala smysl v případě, kdy mám noťas s usb-c napájením a když někam jedu, tak můžu vzít o nabíječku míň
Michalisko66
Junior

Odeslat příspěvekod GeneHawkins 17. 10. 2022 11:36

To je radost...
GeneHawkins
Junior

Odeslat příspěvekod jege 22. 10. 2022 12:13

Karel2 píše:jege: no ze chrani, to je vec nazoru, staci jemne tuknout a je praskle to ochranne sklo, to tuknuti by na displeji nic neudelalo, je dost odolny a ta hydrofolie je podle me naprd, je to neprirozene na prst a jsou tam za chvilku videt vrypy, za roky pouzivani jsem dospel k nazoru, ze radsi poradnou folii(asi nejlepsi co jsem mel je origo samsung 2ks v sade) a k drahemu mobilu se chovat trochu zodpovedne, je to jen ma zkusenost a muj nazor na ochranna skla, tedy podle me jsou skla zbytecnost

Tak po cca 2 měsících zkušenostech s hydrofolii z Datartu náramná spokojenost a dotyčná ji doporučuje všude, kudy chodí. Prý žádné škrábance a ani žádné poškození po pádech, a to měla vždy u předchozích telefonů ochranné sklo různě olámané a popraskané, folii poškrábanou a na krajích odchlipující se. Je to ale ta dražší verze, kterou Datart nabízí. :hm
Apple iPhone 13 Mini 128GB Black|Apple iPad mini Cellular 256GB|Apple Watch Series 8 45 mm Cellular Graphite Steel|Apple AirPods Pro 2 (2022) | Apple MacBook Air 13,3"/M1/ 8GB/256GB/stříbrný.
jege
Junior

Odeslat příspěvekod IMI5 23. 10. 2022 15:23

Tak snad bude prostředí One UI 5 krásně plynulé jako to umí OnePlus ;-)
Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB Black - Android 14 - One UI 6.1
IMI5
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka