Samsung Galaxy S21 FE 5G - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod xxTomino69xx 13. 9. 2023 19:58

Díky. Četl jsem, že tuto funkci nemá a přišlo mi to zvláštní. Samsung a52s ji má. Škoda, přemýšlel jsem nad ním, ale toto by mi chybělo. Vím že jsou na to i appky, ale přijde mi to zbytečně komplikované.
Přílohy
Screenshot_20230913_205203_Camera.jpg
xxTomino69xx
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mufallo 13. 9. 2023 20:07

Pardon, beru zpět, špatně jsem na to klikla - umí to taky takhle úplně stejně.
mufallo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Albert.Bert 17. 9. 2023 17:25

Tak mi dorazila poslední aktualizace a mám poznatek, že se telefon o dost víc hřeje než před aktualizací. Třeba u hotspotu je rozžhavený extrémně, což nebýval. Při současném nabíjení se extremně pomalu nabíjí, takže se pouze vybíjí. Nějaká vaše zkušenost s aktuálně poslední verzí?
Albert.Bert
Junior

Odeslat příspěvekod mufallo 17. 9. 2023 18:36

Mně telefon zase ukazuje, že mi nezodpovězený hovor volal na 2.simkartu vyhraženou pro data, přitom mi ve skutečnosti volal normálně na první..
mufallo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ale 7. 12. 2023 12:22

Android 14 s One UI 6.0 právě stažen a nainstalován.
C220d (S206)
ale
Junior

Odeslat příspěvekod Kunyak 7. 12. 2023 13:37

Potvrzuji, staženo ... roletka se zástupci se moc povedla :tleskani , jinak žádný velký změny nepozoruji ;-)
Kunyak
Junior

Odeslat příspěvekod Andrew_007 7. 12. 2023 22:07

K jakému datu máte po aktualizaci na Android 14 / One UI 6 aktualizace systému Google Play?
Nastavení - Zabezpečení a soukromí - Aktualizace - Aktualizace systému Google Play
U mě "čvc 01, 2023" a na novější nejde aktualizovat (pouze donekonečna vyhledává aktualizace).
Aktualizace zabezpečení (ve stejném menu) jsou přitom "lis 01, 2023"

Používáte/máte aktivovanou funkci Ochrana aplikací?
Nastavení - Zabezpečení aplikací - Ochrana aplikací
Vzhledem k popisu funkce a poskytovateli služby (McAfee) předpokládám, že se jedná o nějaký antivir?

Přešel jsem z jiné značky, s One UI se zatím seznamuji.
"Žádný učený z nebe nespadl"
Andrew_007
Junior

Odeslat příspěvekod hromadcicka 8. 6. 2024 18:38

Nemate nekdo po poslednim updatu problem s internetem pres data (prohlizec Chrome)? Chvilemi mi jde strasne pomalu, nepomaha restart aplikace ani telefonu.

-- 8. 6. 2024 20:04 --

A jeste jedna vec - kdyz telefonu restartuji, ale i vypnu, po restartu nebo znovuzapnuti jsou aplikace spustene pred vypnutim stale otevrene, kdyz si dam seznam otevrenych aplikaci (nebo jak to nazvat - proste ty tri svisle carky vlevo dole). To je normalni? U starsich mobilu prece restart/vypnuti znamenal natvrdo zavreni vsech aplikaci.
hromadcicka
Junior

Předchozí stránka