od jawunek 1. 2. 2023 19:36
Jaký máte názor na kvalitu zvuku ve sluchátkách připojených k S21FE? Mám celkem kvalitní špunty od Sony, koupil jsem si redukci na jack 3,5 z USBC a zvuk je tragický, jak z "kalkukačky", bassový projev absolutně odflitrován... Poslední telefon, který měl super zvuk ve sluchátkách byla S5, která měla apku Samsung Music přímo v sytému, kde byla různá nastavení equalizéru, kde se dal naladit opravdu usper zvuk. Další telefony, co jsem měl, stály po téhle stránce za prd, tak jsem spoléhal, že "skorovlajková" loď to vyřeší a jsem velice zklamaný. Nejen, že jsem musel samsung music stahovat z G play, ale oproti staré verzi jsou možnosti nastavení zvuku tragické, v podstě equalizér je spřažen se systémovým equalizérem a nedá se nic moc vymyslet. V nastavení jsou akorát jakési Dolby Atmos atd, které nemají žádný vliv na zvuk... zkoušel jsem i jiné přehrávače, ale žádný výsledek... Nechápu, čím to je. Máte s tím někdo zkušenost? Jakou apkou by se případně dalo z mobilu udělat alespoň ucházející mp3 přehrávač?, nebo co jak kde nastavit, aby to šlapalo... ? Jsem z toho tak znechucen, že mám 100 chutí koupit z bazaru zpět starou S5 jen na poslech hudby... Díky za rady