od sodja 25. 12. 2022 15:32
Díky za radu, ale Android 13 na Samsungu nabízí pouze tzv. falešný výřez, který ale není nabízen ve variantě pruhu na celou šířku displeje. Pak nabízí volbu celoobrazovkového zobrazení u jednotlivých aplikací, ale nebudu přeci nastavovat volbu u více než stovky aplikací individuálně...je to smutné, že tuto volbu nenabízí Androidv základu.
Dále není možné zvětšit šířku stavového řádku. Špatně vidím, tak bych to ocenil. Zvětšení zobrazení obecně se nepromítne do stavového řádku.Google Pixel to například umí.
-- 25. 12. 2022 15:47 --
Fotky zelené vegetace jsou příšerně do červena. Naprosto nepřirozené odstíny. Jako botanik fotím leckdy stovky poznámkových fotek denně a toto zkreslení mi zásadně vadí.Kde nastavím vyvážení bílé (WB) v automatickém módu foťáku? A hlavně to chci nastavit jako relativní posun hodnoty, nikoliv absolutní hodnotu "natvrdo". V režimu PRO si sice můžu nastavit WB natvrdo, ale pak zase při umělém osvětlení budu muset WB měnit. Moje stará S7 fotí mnohem přirozenější fotky. Na jaře jsem zkoušel A52s 5G,aleta fotila hrozně do šedomodra. Mají to vlajkové modely lepší? Na jaře jsem zkoušel S20 FE, ale S7 pořád fotila zelenou líp.
P.S. u S7 odchází dotyková vrstva displeje, takže se stává nepoužitelnou...