6, Přenos fotografií z iPhone 11 pro do Flipu, vše se přeneslo OK, ale mám v tom bordel, jelikož se všechno tváří, jako že jsem to vyfotila včera (v den instalace).
Lze to nějak udělat znovu a lépe, abych měla datumy u fotek?
Díky
-- 18. 12. 2023 13:11 --
... píše:Pred prilozenim zavreneho telefonu k terminalu dvakrat poklepat na vnejsi displej, aby se rozsvitil.
Jinak ale telefon v zavrenem stavu nikdy nepouzivam, nejsem masochista, zavreny stav slouzi jen k prenaseni v kapse a ten vnejsi displej je pro me defacto zbytecny.
Já jsem masochista a koupila jsem si tenhle telefon přesně kvůli tomu, abych dokázala odpovědět bez otevření telefonu, nadiktovala rychlou zprávu, která se mi přepíše do textu a valila dál atp.
Blbý dotaz... Tzn. Pokladní mi hodí na terminál platbu, v momentě, kdy vidím, že můžu začít platit, tak v zavřeném stavu 2x poklepu na displej s palcem na čtečce (předpokládám) a ono to zaplatí?
V nastavení jsem našla, že si mohu dvojitým zmáčknutím zapínacího tlačítka otevřít Google Wallet a nevím, zda jsem to tím rozhasila, nebo je to OK, když mám zaplatit, ale nevidím, že mám otevřenou "kartu".
Díky