HanLe: Děkuji!!
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Eddward píše:Neviete ci by slo nastavit obnovovaciu frekvenciu displeja na 60Hz ak hra bezi 60 fps ? Momentalne ide displej naplno 120Hz. Nepomaha to velmi plynulosti ked Hz nesedia s fps (a vlastne ani baterii). Na S22 Ultre to klesne na 60 Hz v tej iste hre. Zrejme to Samsung este nenastavil spravne.
//
idealne by bolo dat vediet o tom Samsungu, ale netusim presne ako k tomu dopracovat
Nick Cave píše:Eddward píše:Neviete ci by slo nastavit obnovovaciu frekvenciu displeja na 60Hz ak hra bezi 60 fps ? Momentalne ide displej naplno 120Hz. Nepomaha to velmi plynulosti ked Hz nesedia s fps (a vlastne ani baterii). Na S22 Ultre to klesne na 60 Hz v tej iste hre. Zrejme to Samsung este nenastavil spravne.
//
idealne by bolo dat vediet o tom Samsungu, ale netusim presne ako k tomu dopracovat
https://www.mobilenet.cz/clanky/rada-ga ... nost-47634
hurec píše:Je to individuální.
Někdo používá notifikace na vše.
Někdo jen na důležité věci. Jinak stačí oznámení v ikonce.
Někdo používá jen notifiiace na hodinkách.
Já osobně třeba jen notifikace v hodinách, AOD nepoužívám už pár let.
Takže každý podle sebe.
Plash píše:tak to mám zatím taky, jen prostě musíš ťuknout, aby ses podíval, s diodou nemusíš a jsi v obraze neustáleAsi jsem v tomhle ohledu staromódní, ale notifikační dioda je podle mě prostě užitečná věc
haens píše:tak AoD si můžeš nastavit i tak, že se "rozsvítí" jen při nějakém oznámení, takže pak funguje stejně jako nějaká dioda.
tttom píše:Jo, tohle nastavení je super. Ale blbý je, že při biometrickém ověření není na AOD zobrazen text zprávy a ani odesílatel, člověk vidí pouze že přišel mail. Prolezl jsem kdeco, ale asi to opravdu nejde nastavit i na obsah.
tttom píše:
Jo, tohle nastavení je super. Ale blbý je, že při biometrickém ověření není na AOD zobrazen text zprávy a ani odesílatel, člověk vidí pouze že přišel mail. Prolezl jsem kdeco, ale asi to opravdu nejde nastavit i na obsah.
Tohle by mělo fungovat, pokud si při odemčené necháš zobrazenou zamykací obrazovku a nehodí tě to rovnou na hlavní obrazovku.
pan_Lukas píše:Je to k ničemu pro Tebe, každý preferuje něco jiného, já bych to třeba uvítal.
Pokud budeš chtít na AoD vidět kdo píše, budeš si muset koupit iPhone 14 Pro
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků