Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tululumko 12. 2. 2023 21:49

Uz sa pol hodinu hrabem v menu, niekde som nastavil ked pride notifikacia zablika ramik-okraj displeja . . . kde do certa to je????? Dik.
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod Plash 12. 2. 2023 21:55

Oznámení - Styl oznámení v okně - Styl osvětlení okraje
Plash
Junior

Odeslat příspěvekod tululumko 12. 2. 2023 21:57

Dik, hladal som hlavne v oznameniach ale nejak mi to unikalo . . . no to ked prechadzas z A8 . . :-) dik.
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod kvido79 12. 2. 2023 22:55

pan_Lukas píše:Dnes jsem dal odkup starého telefonu, zítra pro něj přijede PPL a pravděpodobně Samsung bude reagovat na výkupní cenu, jestli nabídka souhlasí či nikoliv a pak peníze uvolní na účet..
Chci se ale optat, jak na tu odměnu 3000,- v Samsung Members? To se tam objeví nějaká položka po výkupu zařízení? Děkuji za info.

Zákazník musí nakoupit přes účet Samsung a po 14 dnech od nákupu (kvůli vrácení) by se to mělo objevit v Members. Oni to nejsou přímo peníze, ale body. Těm 3tkč bude odpovídat 300 tis. bodů. Zajímavé jak Samsung u nové řady "šetří". Když jsem bral Flip4 tak dávali 15% z ceny. Teď jen 10%. I ve výkupu dávají docela málo...
Naposledy upravil kvido79 dne 12. 2. 2023 23:03, celkově upraveno 1
kvido79
Junior

Odeslat příspěvekod gerremi 12. 2. 2023 23:02

Sorry za blbu otázku, ale tí ktorí mate original Samsung foliu na Ultre, zanecháva príliš odtlačky alebo to robí len ta moja Aliexpres folia?

Mam tu origo foliu ale zatial som lepil len tu činu tak uvažujem ze prelepim keďže to je katastrofa :D
gerremi
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 12. 2. 2023 23:05

Ohledně toho bonusu 3tis, mělo by se to objevit v novém S23 telefonu po registraci a následné registraci výkupu prodávaného přístroje.
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod bastien 12. 2. 2023 23:32

Kvido79: ohledně toho bonusu 3 tis nemáš pravdu si myslím. Telefon se nemusí koupit přes Samsung účet a také zákazník obdrží peníze, nikoliv body, jak píšeš. Takhle to píšou na webu novysamsung.
bastien
Junior

Odeslat příspěvekod matthew7745 12. 2. 2023 23:51

bastien:na oficiálním shopu Samsungu dostaneš ty body navíc, 3000 bonus dostaneš ve všech shopech zapojených do akce. dojde to z mobilpohotovosti do 35 prac.dnů
matthew7745
Junior

Odeslat příspěvekod kvido79 13. 2. 2023 01:15

bastien: už jsem takto kupoval telefon, tak vím jak to je. Stačí se podívat.
https://www.samsung.com/cz/rewards/
Tazatel se neptal na bonus výkupu, ale na Samsung Rewards, který nabízí pouze Samsung jako bonus na další nákup.
kvido79
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 13. 2. 2023 08:15

gerremi píše:Sorry za blbu otázku, ale tí ktorí mate original Samsung foliu na Ultre, zanecháva príliš odtlačky alebo to robí len ta moja Aliexpres folia?

Mam tu origo foliu ale zatial som lepil len tu činu tak uvažujem ze prelepim keďže to je katastrofa :D

Hele otlačky jsou vidět i na origo.
Letos to nějak s tou oleofobní vrstvou nedali
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod gerremi 13. 2. 2023 08:40

Diky Renku, stále som naklonený k sklu od Whitestone, mal som ho na S22U a bolo luxusné co sa týka tej olejofobnej vrstvy. Ale je to sklo, cize ma svoje nevýhody a hlavne ta cena... Kusok prachu pri lepení a asi by ma j*blo :D
gerremi
Junior

Odeslat příspěvekod Šichor 13. 2. 2023 08:50

Při lepení skla, nebo folie skuste lepit v koupelně, ale při mírné vlhkosti. Dělávám to tak a zatím žádný prach mi tam nevlít.
Šichor
Junior

Odeslat příspěvekod tululumko 13. 2. 2023 09:13

Ohladne skla> ja som kupil panzer glass na s23, je o kusok mensie ako sklo na displeji, ale pokryva cely obraz
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod dwxx 13. 2. 2023 09:37

Včera sot 5:10 ve 23h večer a zbývalo 40% baterie. Základní S23. S22 už by pomalu začínala přemýšlet o umírání. Zatím velká spokojenost.
dwxx
Junior

Odeslat příspěvekod xmickey 13. 2. 2023 10:06

Kupoval jsem lowcost Tactical TPU kryt na malou S23 a nemá dole výřez / otvory na ty dvě dírky kolem portu - předpokládám mikrofon? Pozor na to.

Jinak, jakou používáte klávesnici?

Mám gboard a je tam bug, když otevřu chrome a začnu psát do vyhledávání, nevkládá to samo mezery mezi slova. Blbne mi to úplně stejně i na S20. :-|
2016 VW Golf VII Highline 1.6 TDI
Samsung Galaxy S23
xmickey
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka