Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
DirtyKing píše:Proc by to mel byt fake? Proste sklo bude malo odolne proti skrabancum a vice odolne vuci praknuti pri padu. Bud mas moznost mit sklo dobre odolne proti skrabancum s vetsim rizikem prasknuti pri padu a nebo naopak. Spatne neni ani jedno, je to jen o preferenci. Ja treba naopak preferuji sklo co je mekci, tedy mene odolne proti poskrabani, ale vice odolne proti rozbiti. Protoze stejne na nem mam folii nebo sklo.
renek1 píše:Na bazaru nebo někomu z okolí je vždycky lepší, výkup je nevýhodný, tam se dávaj starý křápy kvůli bonusu.
Je až s podivem, že to ještě dělají, když jim tam přistane tolik křápů. Ještě se ale zřejmě najde spousta lidí, co to neřeší a na odkup jim dají hodnotný kousek.
Eddward píše:renek1 píše:Na bazaru nebo někomu z okolí je vždycky lepší, výkup je nevýhodný, tam se dávaj starý křápy kvůli bonusu.
Je až s podivem, že to ještě dělají, když jim tam přistane tolik křápů. Ještě se ale zřejmě najde spousta lidí, co to neřeší a na odkup jim dají hodnotný kousek.
Minuly rok som daval S21U na vykup, z vypoctu na webe novysamsung som dosiel k tomu ze cena je na urovni toho co ide v bazaroch, takze som siel cestou mensieho odporu a ako vravis "neresil som".
Zial na mieste vykupu prislo jemne vytriezvenie v podobe toho ze telefon posudzuju prisnejsie ako som cakal, takze som dostal o dost menej penazi. Jemne to dorovnali potom sluchadla ktore som dostal a predal.
Tento rok nie su ziadne sluchadla. Predavam cez bazar a do vykupu dam stary LG L9 II, ktory inak stale funguje, ale uz som sa ho chcel zbavit, kedze mam este aj LG G2, tak mi to pride vhod. Za S22U a stary LG z vykupu dostanem sice len o 10 eur viac ako je maximalna vykupna cena S22U s bonusom, ale tu cenu by som aj tak nikdy nedostal, kedze hrany telefonu su jemne odrete od krytu, takze A kategoria by to nikdy nebola, co je automaticky o 100 eur menej. Najvyssiu cenu z vykupu novysamsung je prakticky nemozne dosiahnut a na to by mal kazdy mysliet nech sa to telefon stara akokolvek dobre.
Eddward píše: Najvyssiu cenu z vykupu novysamsung je prakticky nemozne dosiahnut a na to by mal kazdy mysliet nech sa to telefon stara akokolvek dobre.
matthew7745 píše:Eddward píše: Najvyssiu cenu z vykupu novysamsung je prakticky nemozne dosiahnut a na to by mal kazdy mysliet nech sa to telefon stara akokolvek dobre.
stačí o telefon se normálně starat a dosáhneš..já nikdy neměl ani škrábanec a vždy kategorie A.když to je poškrábaný, tak se musíš smířit s tím, že za něj dostaneš míň
xzeit píše:Zkoušel někdo tuhle ochranu na optiku? https://www.alza.cz/spigen-glass-optik- ... 589743.htm
Vypadá to zajímavě,ale ta cena �
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků