Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod rikitotti 15. 2. 2023 20:35

Když se dá telefon do výkupu bez nabíječky snižují cenu nebo je jim to jedno?Jde o telefon cca za 3000 na výkup.Dky
rikitotti
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod renek1 15. 2. 2023 20:36

je jim to u zadku. Pouze telefon.
Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/512GB Titanium Black
Folie S24/25Ultra: https://www.youtube.com/watch?v=6afHTQWMlnU
Sklo S25Ultra: https://www.youtube.com/shorts/R0CF30CoPr0
Nativní nahrávání hovorů: https://www.youtube.com/watch?v=A9LRnRvuee4
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 15. 2. 2023 20:38

DirtyKing píše:Proc by to mel byt fake? Proste sklo bude malo odolne proti skrabancum a vice odolne vuci praknuti pri padu. Bud mas moznost mit sklo dobre odolne proti skrabancum s vetsim rizikem prasknuti pri padu a nebo naopak. Spatne neni ani jedno, je to jen o preferenci. Ja treba naopak preferuji sklo co je mekci, tedy mene odolne proti poskrabani, ale vice odolne proti rozbiti. Protoze stejne na nem mam folii nebo sklo.

Protože v tom videu které jsem přiložil nic nenasvědčuje tomu, že by sklo bylo měkčí a dřív se poškrábolo proti jiným.. proto si to maník buď vymyslel, nebo se to stalo trošku jinak, to je celý...

Nebo se Ti někdy stalo, že sis dal telefon do kapsy, šel do obchodu (k tel. se choval příkladně jak dotyčný zmiňuje), došel jsi domů a měl si doškrábaný display?
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Eddward 15. 2. 2023 21:32

renek1 píše:Na bazaru nebo někomu z okolí je vždycky lepší, výkup je nevýhodný, tam se dávaj starý křápy kvůli bonusu.
Je až s podivem, že to ještě dělají, když jim tam přistane tolik křápů. Ještě se ale zřejmě najde spousta lidí, co to neřeší a na odkup jim dají hodnotný kousek.

Minuly rok som daval S21U na vykup, z vypoctu na webe novysamsung som dosiel k tomu ze cena je na urovni toho co ide v bazaroch, takze som siel cestou mensieho odporu a ako vravis "neresil som".
Zial na mieste vykupu prislo jemne vytriezvenie v podobe toho ze telefon posudzuju prisnejsie ako som cakal, takze som dostal o dost menej penazi. Jemne to dorovnali potom sluchadla ktore som dostal a predal.
Tento rok nie su ziadne sluchadla. Predavam cez bazar a do vykupu dam stary LG L9 II, ktory inak stale funguje, ale uz som sa ho chcel zbavit, kedze mam este aj LG G2, tak mi to pride vhod. Za S22U a stary LG z vykupu dostanem sice len o 10 eur viac ako je maximalna vykupna cena S22U s bonusom, ale tu cenu by som aj tak nikdy nedostal, kedze hrany telefonu su jemne odrete od krytu, takze A kategoria by to nikdy nebola, co je automaticky o 100 eur menej. Najvyssiu cenu z vykupu novysamsung je prakticky nemozne dosiahnut a na to by mal kazdy mysliet nech sa to telefon stara akokolvek dobre.
PC: Core i7 8700K@4.8Ghz, 16GB DDR4 Corsair, MSI Z370 GAMING PRO CARBON, MSI RTX 2080 GAMING X TRIO, Win 11
Laptop: Core i5 1240P@4.4Ghz, 16GB DDR4, 500GB NVMe, Win 11
Phone: SG S25 Ultra 512GB Black w/ Buds Pro, Android 15
Eddward
Junior

Odeslat příspěvekod xzeit 15. 2. 2023 21:38

Já jsem nechal na jednu S23ultra nalepit fólií v datartu,bylo to pro ségru,ať si to může jít nechat kdykoliv vyměnit. Já jsem si koupil a aplikoval tohle https://www.alza.cz/fixed-invisible-pro ... 622338.htm

Sedí perfektně,aplikace byla velice jednoduchá a přesná.

Fólie samozřejmě chrání hlavně proti škrábancům,ale ochrání displej taky při pádu. Samozřejmě jak která. Bez fólie. Bez obalu bych ten telefon nenosil.
xzeit
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 15. 2. 2023 21:42

Eddward píše:
renek1 píše:Na bazaru nebo někomu z okolí je vždycky lepší, výkup je nevýhodný, tam se dávaj starý křápy kvůli bonusu.
Je až s podivem, že to ještě dělají, když jim tam přistane tolik křápů. Ještě se ale zřejmě najde spousta lidí, co to neřeší a na odkup jim dají hodnotný kousek.

Minuly rok som daval S21U na vykup, z vypoctu na webe novysamsung som dosiel k tomu ze cena je na urovni toho co ide v bazaroch, takze som siel cestou mensieho odporu a ako vravis "neresil som".
Zial na mieste vykupu prislo jemne vytriezvenie v podobe toho ze telefon posudzuju prisnejsie ako som cakal, takze som dostal o dost menej penazi. Jemne to dorovnali potom sluchadla ktore som dostal a predal.
Tento rok nie su ziadne sluchadla. Predavam cez bazar a do vykupu dam stary LG L9 II, ktory inak stale funguje, ale uz som sa ho chcel zbavit, kedze mam este aj LG G2, tak mi to pride vhod. Za S22U a stary LG z vykupu dostanem sice len o 10 eur viac ako je maximalna vykupna cena S22U s bonusom, ale tu cenu by som aj tak nikdy nedostal, kedze hrany telefonu su jemne odrete od krytu, takze A kategoria by to nikdy nebola, co je automaticky o 100 eur menej. Najvyssiu cenu z vykupu novysamsung je prakticky nemozne dosiahnut a na to by mal kazdy mysliet nech sa to telefon stara akokolvek dobre.

Tak s výkupní cenou za celou dobu co takhle služba funguje,jsem nikdy problém neměl. Telefony dávám do výkupu po 1-3 letech a vždy ve stavu "A" který mi potvrdili vždy i při výkupu v MP. :-D
Moderátor fóra MobilMania.cz
Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Samsung Galaxy watch 7 LTE
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod matthew7745 15. 2. 2023 22:00

Eddward píše: Najvyssiu cenu z vykupu novysamsung je prakticky nemozne dosiahnut a na to by mal kazdy mysliet nech sa to telefon stara akokolvek dobre.

stačí o telefon se normálně starat a dosáhneš..já nikdy neměl ani škrábanec a vždy kategorie A.když to je poškrábaný, tak se musíš smířit s tím, že za něj dostaneš míň
Naposledy upravil matthew7745 dne 15. 2. 2023 22:01, celkově upraveno 1
matthew7745
Junior

Odeslat příspěvekod Domin7 15. 2. 2023 22:01

Ono asi taky záleží, kam to člověk zanese, v MP to bude asi člověk od člověka. Někde v MP bude člověk při výkupu OK a jinde bude debi.l.
Jak psal ale třeba Lukas, že dával iP14 Pro, tak jsem se schválně na stránky novysamsung podíval a v kategorii A je výkupní cena 23.700, k tomu 15% je 27.255 a podívejte se na bazoš, za kolik se dneska tenhle mobil prodává. Zabaleny či jen třeba dnů starý se dá koupit za 26.000. Takže i takhle se na to člověk může dívat.
Domin7
Junior

Odeslat příspěvekod Eddward 15. 2. 2023 22:45

matthew7745 píše:
Eddward píše: Najvyssiu cenu z vykupu novysamsung je prakticky nemozne dosiahnut a na to by mal kazdy mysliet nech sa to telefon stara akokolvek dobre.

stačí o telefon se normálně starat a dosáhneš..já nikdy neměl ani škrábanec a vždy kategorie A.když to je poškrábaný, tak se musíš smířit s tím, že za něj dostaneš míň

Na telefone som mal foliu od zaciatku a telefon bol od zaciatku v puzdre. Fakt netusim ako som sa mohol o telefon viac starat. Marna snaha. Za displej som dostal Bcko lebo na objektive fotaku som mal jeden malicky tenky skrabancek, neviem ako sa to stalo ale stalo a vsimol si to panko. Puzdro objektivy dokonale nechrani to je fakt. Ze bol displej inak absolutne bez skrabancov mi nepomohlo, proste B.
A za telo telefonu som dostal tiez Bcko lebo hoci som ho mal v puzdre tak bocne hrany sa v tom puzdre jemne odreli. Takze tak.
Dnes mam na S22U displej uplne cisty aj objektivy nedotknute, za to by bolo asi Acko, ale za kryt by som dostal B lebo sa mi opät jemne odrel v puzdre. Ta hlinikova konstrukcia alebo minimalne jej farba nie je moc odolna.
PC: Core i7 8700K@4.8Ghz, 16GB DDR4 Corsair, MSI Z370 GAMING PRO CARBON, MSI RTX 2080 GAMING X TRIO, Win 11
Laptop: Core i5 1240P@4.4Ghz, 16GB DDR4, 500GB NVMe, Win 11
Phone: SG S25 Ultra 512GB Black w/ Buds Pro, Android 15
Eddward
Junior

Odeslat příspěvekod xzeit 15. 2. 2023 23:44

Zkoušel někdo tuhle ochranu na optiku? https://www.alza.cz/spigen-glass-optik- ... 589743.htm

Vypadá to zajímavě,ale ta cena �
xzeit
Junior

Odeslat příspěvekod rado1423 16. 2. 2023 00:48

xzeit píše:Zkoušel někdo tuhle ochranu na optiku? https://www.alza.cz/spigen-glass-optik- ... 589743.htm

Vypadá to zajímavě,ale ta cena �

Tomu říkám schíza. Lepit něco na optiku. A potom si říkat "fotograf"...
rado1423
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 16. 2. 2023 05:59

Na optiku se nic nedává.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 16. 2. 2023 06:30

Domin7 > jj, jak říkáš, uvidíme jak dopadnu, pokud mi budou chtít dát méně, telefon si nechám poslat zpátky a prodám klasicky, jestli to teda jde :-D

xzeit > já kdysi zkoušel nějaké skla na objektivy a vždy jen problémy - horší kvalita fotek, pořád se skla víc patlaly a před každou fotkou jsem musel pořádně čistit apod... takže už roky nedávám nic...základ je na čočky dávat pozor a mít kryt telefonu s přesahem, aby telefon neležel na stole čočkách, nebo se na nich nezhoupl při pokládání na stůl...

Jinak se chci omluvit za ty žerty ohledně výdrže, měl jsem toho teď víc v práci, takže telefon jsem používal krapet méně, tzn. volání, messenger a whatsapp klasicky, fb / ig trošku méně, občas net, banky, počasí a pár dalších app, odpoledne pár fotek venku se psama, doma pak dcerky, přes noc vše puštěné (žádné omezení) a dva dny jsem nenabíjel :D :-[ klobouk dolů, tohle se Samsungu vážně povedlo :!:
Naposledy upravil pan_Lukas dne 16. 2. 2023 07:54, celkově upraveno 1
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod romo.11 16. 2. 2023 07:46

ano, vyzera to, ze Ultra bude pre bezne pouzivanie dvojdnovy telefon.
romo.11
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 16. 2. 2023 07:47

První vlajka Samsungu, který snese celodenní používání :-)
hurec
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka