Domin7 > přijde mi foťak trošku rychlejší, fotky jsou určitě lepší a kvalitnější proti řadě S22. Focení do RAWu je úplný luxus

Hele když dají 27k tak to beru, pokud méně, budu se snažit to nějak řešit
![;-] ;-]](./images/smilies/08.gif)
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
tululumko píše:Uz sa vie, ako sa zapne vyvojasrsky rezim? Napr. zmena rychlosti animacii a pod . . . . ?
davos8000 píše:renek1 píše:Používáte nějakou aplikaci na blokování reklam?
Dobrý večer u prvního #SAMSUNGFUTURESTORE letošního roku! A nechybí opět i skvělé nabídky. Nezapomeňte využít speciální kódy:
UPGRADE pro vyšší paměť zdarma a NABIJ pro nabíječku zdarma! Oba kódy je nutné zadat v košíku při objednávce.
pan_Lukas píše:Dvě SIMky na S23U zatím žádný problém - 1x sim a 1x esim. Na S22 mohu potvrdit že byl slabší signál a problém s voláním a daty.
xenon04 píše:[url][/url]Domin7: camera assistant se integruje do nativní aplikace, rozšiřuje jeji možnosti
pan_Lukas píše:
Domin7 > přijde mi foťak trošku rychlejší, fotky jsou určitě lepší a kvalitnější proti řadě S22. Focení do RAWu je úplný luxus
Hele když dají 27k tak to beru, pokud méně, budu se snažit to nějak řešit
renek1 píše:Používáte nějakou aplikaci na blokování reklam?
ALDA._ píše:Ad blokovani reklam: ...
Blokada je zdarma (odlehcena verze), AdGuard mam placeny...
Domin7 píše:xenon04 píše:Domin7: camera assistant se integruje do nativní aplikace, rozšiřuje jeji možnosti
Jo ale asi to musíš před každým takovým to focením samostatně vyvolat ne? Alespoň tak jsem to pochopil z recenze. Ale možná se pletu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků