Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 16. 2. 2023 15:19

Dvě SIMky na S23U zatím žádný problém - 1x sim a 1x esim. Na S22 mohu potvrdit že byl slabší signál a problém s voláním a daty.

Domin7 > přijde mi foťak trošku rychlejší, fotky jsou určitě lepší a kvalitnější proti řadě S22. Focení do RAWu je úplný luxus :-)
Hele když dají 27k tak to beru, pokud méně, budu se snažit to nějak řešit ;-]
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod AttaliaCZ 16. 2. 2023 15:20

tululumko píše:Uz sa vie, ako sa zapne vyvojasrsky rezim? Napr. zmena rychlosti animacii a pod . . . . ?

Posledních 12-15 let či kolik se to DĚLÁ POŘÁD STEJNĚ, TVLE!
AttaliaCZ
Junior

Odeslat příspěvekod monty1234 16. 2. 2023 15:33

davos8000 píše:
renek1 píše:Používáte nějakou aplikaci na blokování reklam?

Žádnou aplikaci na blokování nepoužívám,ale reklamy v aplikacích mě opravdu vadí (zvláště ty vyskakovací).
Vyřešil jsem to tak,že do nastavení-připojení-další nastavení připojení-privátní DNS jsem napsal (název hostitele)
dns.adguard.com
Od té doby je v aplikacích klid.
Samsung Galaxy S23 Ultra 12GB/512GB Black
monty1234
Junior

Odeslat příspěvekod gerremi 16. 2. 2023 16:16

Ja používam na reklamy apku Block This! Nieje ale na google play, je potrebne ju stiahnuť cez prehliadač.

Funguje výborne, ale vadí mi ze po vyhľadani nejakej veci v chrome to hodí najprv sponzorské stranky (napr.Alza a pod) a tie vyhodnoti ako reklamu a neotvorí odkaz. Taktiež treba pridať do whitelistu Fotky Google pokial mate nastavene ukladanie fotografii na Cloud inak ich taktiež blokuje.

Ten Guard som si nahodil teraz, takze to otestujem. Dik za tip :D
gerremi
Junior

Odeslat příspěvekod Plash 16. 2. 2023 17:42

Zkusil sem to taky s tím přidáním DNS guard, ale už hned první pocit je, že je procházení webu znatelně pomalejší, takže zase odebráno, ale vypadalo to dobře
Plash
Junior

Odeslat příspěvekod flatliners 16. 2. 2023 19:23

Adguard pouzivam uz leta a rozhodne prohlizeni webu nezpomaluje, alespon tedy v Samsung prohlizeci..
flatliners
Junior

Odeslat příspěvekod EviatorCZ 16. 2. 2023 19:25

Na Samsung akci teď píšou, že funguje ještě i nějaký kód NABIJ na bezdrátovou nabíječku

Dobrý večer u prvního #SAMSUNGFUTURESTORE letošního roku! A nechybí opět i skvělé nabídky. Nezapomeňte využít speciální kódy:
UPGRADE pro vyšší paměť zdarma a NABIJ pro nabíječku zdarma! Oba kódy je nutné zadat v košíku při objednávce.

Tak kdyby tu byl někdo, kdo se rozmýšlí na poslední chvíli :-D před koncem promo období...
EviatorCZ
Junior

Odeslat příspěvekod tttom 16. 2. 2023 19:36

pan_Lukas píše:Dvě SIMky na S23U zatím žádný problém - 1x sim a 1x esim. Na S22 mohu potvrdit že byl slabší signál a problém s voláním a daty.

Já jsem dnes byl pro ESIM v O2 a byl to tedy porod. Samo to nastavilo funkci, že funguje jen 1 SIM a bylo potřeba cosi nastavit někde v nastavení. Prali sme se s tim asi 20 minut až pak to našel něke na diskusích na webu. Zatím jsem nepoznal rozdíl, tak snad to bude OK.
tttom
Junior

Odeslat příspěvekod Domin7 16. 2. 2023 20:05

xenon04 píše:[url][/url]Domin7: camera assistant se integruje do nativní aplikace, rozšiřuje jeji možnosti

Jo ale asi to musíš před každým takovým to focením samostatně vyvolat ne? Alespoň tak jsem to pochopil z recenze. Ale možná se pletu.

-- 16. 2. 2023 20:09 --

pan_Lukas píše:
Domin7 > přijde mi foťak trošku rychlejší, fotky jsou určitě lepší a kvalitnější proti řadě S22. Focení do RAWu je úplný luxus :-)
Hele když dají 27k tak to beru, pokud méně, budu se snažit to nějak řešit ;-]

Tak 27K odpovídá tomu, co jsem psal včera, že za tuhle cenu se dá pořídit zabaleny kus na bazosi, takže to je ok, ale asi tedy i s 15% bonusem za výkup.
Domin7
Junior

Odeslat příspěvekod tttom 16. 2. 2023 21:24

Už je to 9 dnů, co jsem odevzdal telefon přepravci k výkupu a stále nic. Nemám s tím zkušenosti, je to v pořádku?
tttom
Junior

Odeslat příspěvekod VSA-HK 16. 2. 2023 21:54

renek1 píše:Používáte nějakou aplikaci na blokování reklam?

Používám Blokada Cloud, tedy v nastavení sítí na mobilu pouze zadám DNS od Blokady. Žádný program neinstaluju. Na portálu lze volit různé předpřipravené filtry. Jsou tam předkonfigurované i proti šmírování od Samsungu či Xiaomy.

K tomu navíc, ale není to nutné používám i jejich VPN. Vygeneroval jsem si na jejich portálu konfigurační profil a ten naimportoval do programu WireGuard.
Jejich aplikaci Blokada 5 či 6 jsem párkrát zkjoušel, ale zdaleka nebylo VPN spojení tak tak stabilní.
https://community.blokada.org/t/what-is-blokada-cloud/16958
VSA-HK
Junior

Odeslat příspěvekod wirgil 16. 2. 2023 22:33

ALDA._ píše:Ad blokovani reklam: ...
Blokada je zdarma (odlehcena verze), AdGuard mam placeny...

Na S23U mi Blokada 5 nefungovala. Smazal jsem ji.
wirgil
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Eddward 16. 2. 2023 22:35

Nechavate si RAM Plus zapnute ? Pozeram ze ako predvolene nastavenie je tam 8GB zapnute. Neviem ci to ma zmysel pri 12GB RAM.
PC: Core i7 8700K@4.8Ghz, 16GB DDR4 Corsair, MSI Z370 GAMING PRO CARBON, MSI RTX 2080 GAMING X TRIO, Win 11
Laptop: Core i5 1240P@4.4Ghz, 16GB DDR4, 500GB NVMe, Win 11
Phone: SG S25 Ultra 512GB Black w/ Buds Pro, Android 15
Eddward
Junior

Odeslat příspěvekod Libb 17. 2. 2023 00:56

Domin7 píše:
xenon04 píše:Domin7: camera assistant se integruje do nativní aplikace, rozšiřuje jeji možnosti

Jo ale asi to musíš před každým takovým to focením samostatně vyvolat ne? Alespoň tak jsem to pochopil z recenze. Ale možná se pletu.

Pleteš se. Objeví se to jako další sekce nastavení v aplikaci Fotoaparát (jde to ale spustit i samostatně), nastavíš, co a jak chceš a pak už jen fotíš. Mně se třeba hrozně líbí možnost zakázat automatické HDR a automatické změny objektivů.
Libb
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 17. 2. 2023 06:34

Tak pořád čekám na tu zázračnou výdrž S23 Ultry na jedno nabití a pořád nic. Učení používání už skončilo ,výdrž je srovnatelná s S22+ co jsem měl, je tam tak o půl hodiny SOT navíc, toť vše. Ale přes 5 h SOT jsem se ještě nedostal . :hm To že si to sedne a zlepší je asi blbost,po týdnu používání u S22+ už si nesedlo nic. :-))
Moderátor fóra MobilMania.cz
Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Samsung Galaxy watch 7 LTE
guiz
Moderátor

Předchozí stránkaDalší stránka