Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Plash píše:Porad nekde ctu, ze Samsung zarazuje vychytavku s nabijenim, respektive s nenabijenim baterie pri pripojenem kabelu behem hrani her, z S23 i do starsich zarizeni, ale ja u sve S23 normal tu funknci nemuzu nikde najit. Poradite nekdo prosim? Mame ji uz nebo taky zatim cekame?
tttom píše:Už je to 9 dnů, co jsem odevzdal telefon přepravci k výkupu a stále nic. Nemám s tím zkušenosti, je to v pořádku?
yetti.1 píše:Nemáte někdo ten odolnej kryt přímo od Samsungu? Jak jste s ním spokojeni, a jsou tam nějaká velká omezení při používání? Předem díky
hhitmen píše:Plash píše:Porad nekde ctu, ze Samsung zarazuje vychytavku s nabijenim, respektive s nenabijenim baterie pri pripojenem kabelu behem hrani her, z S23 i do starsich zarizeni, ale ja u sve S23 normal tu funknci nemuzu nikde najit. Poradite nekdo prosim? Mame ji uz nebo taky zatim cekame?
Taky tu možnost u S23U nemám. Někde jsem četl, že se to zpřístupnilo až u 45W origo adaptéru. Mám doma jen 25W, tak to zkusím někde v obchodě.
Eddward píše:Je to ciastocne novinka One UI 5.1, da sa obsah skryt zvlast pre kazdu appku osobitne. Predtym to bolo cez jeden prepinac pre vsetky appky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků