Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tululumko 20. 2. 2023 16:38

Co sa stazujete, ja nemam ani menu Game booster . . . :-)
Game booster - nastavenia -> Menu momentalne nieje k dispozicii :-) :-)
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod Lukasou 20. 2. 2023 16:56

Stačí otevřít Game Launcher, vpravo dole dát „Další“ a v nově otevřené nabídce zvolit „Game Booster“.
Lukasou
Junior

Odeslat příspěvekod CosmoDante 20. 2. 2023 17:06

Game Booster: Také nemám v nastavení USB Power Delivery. Hry nehraji, ale zajímá mě, proč to tam nemám. Stáhnul jsem hru na zkoušku (Asphalt9), připojil nabíječku a v menu GB stále nic. Tak jsem trochu četl a zjistil, že musíte prvně připojit nabíječku, která podporuje PD. Já mám hodně starou nabíječku za dob Note9, tak asi proto nemám v nastavení. Dokonce v menu nastavení, jak ukazuje Eddward na předešlé stránce je psáno: Když je připojena nabíječka s podporou technologie USB Power Delivery...
Odkaz na článek ohledně Power Delivery: https://www.alza.cz/usb-power-delivery
Co je potřeba k rychlonabíjení pomocí USB PD?
K tomu, abyste mohli Power Delivery využívat naplno, potřebujete:
1) telefon (či jiné zařízení) podporující Power Delivery,
2) USB-C kabel,
3) nabíječku podporující PD.

-- 20. 2. 2023 17:08 --

Lukasou píše:Stačí otevřít Game Launcher, vpravo dole dát „Další“ a v nově otevřené nabídce zvolit „Game Booster“.

To všichni ví. Tady se neřeší samotný Game Booster, ale USB Power Delivery.
CosmoDante
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod borin7 20. 2. 2023 17:34

Nemá někdo tip na držák do auta na S23 ultra?
borin7
Junior

Odeslat příspěvekod Plash 20. 2. 2023 17:39

Tak po připojení na 25W PD podporující nabíječku a zapnutí hry se nastavení v Game Boosteru opravdu objevilo, díky!!
Přílohy
Screenshot_20230220_173822_Game Booster.jpg
Plash
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 20. 2. 2023 18:05

borin7 píše:Nemá někdo tip na držák do auta na S23 ultra?

Mrkni
https://www.youtube.com/watch?v=dtV-l5jfF7Q
Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/512GB Titanium Black
Folie S24/25Ultra: https://www.youtube.com/watch?v=6afHTQWMlnU
Sklo S25Ultra: https://www.youtube.com/shorts/R0CF30CoPr0
Nativní nahrávání hovorů: https://www.youtube.com/watch?v=A9LRnRvuee4
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod Lukasou 20. 2. 2023 18:15

@CosmoDante: Ne, neví. Napřed se, prosím, podívej, pod který příspěvek reaguji. ;-)
Lukasou
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 20. 2. 2023 18:35

Tak jak jsem tady minulý týden psal že výdrž S23 Ultra nic moc oproti S22+ , tak se něco stalo a dneska drží už o hodně líp než do teď. Řekl bych že pomohla dnešní aktualizace a momentálně stav baterie 95% a SOT už je 48 minut. Jde o výrazné zlepšení alespoň v mém případě, protože do teď jsem měl při stejném SOT co teď mám už jen cca 86-87% baterie. Takže sláva, je vidět že vybíjení baterie se výrazně zpomalilo. :tleskani :-D
Moderátor fóra MobilMania.cz
Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Samsung Galaxy watch 7 LTE
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod CosmoDante 20. 2. 2023 18:46

Lukasou píše:@CosmoDante: Ne, neví. Napřed se, prosím, podívej, pod který příspěvek reaguji. ;-)

Jo, aha, reagovals na tululumka, už chápu
CosmoDante
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 20. 2. 2023 19:15

Mám tip kdo používá navigační panel.
Nastavení > rozšířená nastavení > tlačítko usnadnění.
Dole úplně vpravo se objeví tlačítko navíc, mám pod ním lupu a extra ztlumený display, abych večer nemusel stahovat lištu. Rychlé, pohodlné, zkuste ;-)
Naposledy upravil pan_Lukas dne 20. 2. 2023 20:06, celkově upraveno 1
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod romo.11 20. 2. 2023 19:20

guiz: mne aktualizacia este nedosla a mam 75% od rana. treba pockat zopar dni, az sa to ustali a samo nauci a nastavi...
romo.11
Junior

Odeslat příspěvekod hhitmen 20. 2. 2023 20:21

hhitmen píše:
hhitmen píše:
Plash píše:Porad nekde ctu, ze Samsung zarazuje vychytavku s nabijenim, respektive s nenabijenim baterie pri pripojenem kabelu behem hrani her, z S23 i do starsich zarizeni, ale ja u sve S23 normal tu funknci nemuzu nikde najit. Poradite nekdo prosim? Mame ji uz nebo taky zatim cekame?

Taky tu možnost u S23U nemám. Někde jsem četl, že se to zpřístupnilo až u 45W origo adaptéru. Mám doma jen 25W, tak to zkusím někde v obchodě.

Tak vyzkoušený origo 45W adaptér a funkce stále nikde. Nechápu...

Tak k aktivaci bylo potřeba spustit hru. Od té doby už to je v nabídce pořád. Každopádně fungování jsem si představoval jinak. Dobíjí se mi to i při hře do určité teploty a pak už teda přestane. Jakmile odejdu ze hry, tak se opět dobíjí. Hry nehraju, tak jsem to chtěl v práci, když používám hotspot a telefon pro práci šetřit baterii. Takže bohužel pro mě funkce k ničemu. Škoda...
hhitmen
Amatér

Odeslat příspěvekod Eddward 20. 2. 2023 21:01

Ak by sa niekto stretol s tymto "problemom" niekde po internete tak netreba ma obavy.
https://www.sammobile.com/news/galaxy-s ... ingburger/
PC: Core i7 8700K@4.8Ghz, 16GB DDR4 Corsair, MSI Z370 GAMING PRO CARBON, MSI RTX 2080 GAMING X TRIO, Win 11
Laptop: Core i5 1240P@4.4Ghz, 16GB DDR4, 500GB NVMe, Win 11
Phone: SG S25 Ultra 512GB Black w/ Buds Pro, Android 15
Eddward
Junior

Odeslat příspěvekod xzeit 20. 2. 2023 21:20

guiz píše:Tak jak jsem tady minulý týden psal že výdrž S23 Ultra nic moc oproti S22+ , tak se něco stalo a dneska drží už o hodně líp než do teď. Řekl bych že pomohla dnešní aktualizace a momentálně stav baterie 95% a SOT už je 48 minut. Jde o výrazné zlepšení alespoň v mém případě, protože do teď jsem měl při stejném SOT co teď mám už jen cca 86-87% baterie. Takže sláva, je vidět že vybíjení baterie se výrazně zpomalilo. :tleskani :-D

No tak jestli nějaká aktualizace ještě vylepšila výdrž,tak to jsem teda zvědavý. Zrovna stahuji. Už tak se to vybíjí velice pomalu.

-- 20. 2. 2023 21:25 --

leonxp píše:Aktualizace zlepsila u S23 Ultra rychlost foceni ve vysokem rozliseni. Co nezlepsila je rozmazani pri kraji, v rohu, ale to je nejspis HW problem objektivu.

Kde přesně je to rozmazaní v rohu? Při jakém způsobu držení telefonu při focení ve kterém rohu? Diky
xzeit
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 20. 2. 2023 21:27

Na té jeho fotce je vidět měkkost kresby na pravém kraji.

Upřímně taková optická nedokonalost je na plnou díru i u standardních wide objektivů za 40-50 tisíc, takže bych to extra neřešil (a to jsem hnidopich, jak jde o kvalitu fotky).
Mr.Scully
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka