Game booster - nastavenia -> Menu momentalne nieje k dispozicii

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Lukasou píše:Stačí otevřít Game Launcher, vpravo dole dát „Další“ a v nově otevřené nabídce zvolit „Game Booster“.
borin7 píše:Nemá někdo tip na držák do auta na S23 ultra?
Lukasou píše:@CosmoDante: Ne, neví. Napřed se, prosím, podívej, pod který příspěvek reaguji.
hhitmen píše:hhitmen píše:Plash píše:Porad nekde ctu, ze Samsung zarazuje vychytavku s nabijenim, respektive s nenabijenim baterie pri pripojenem kabelu behem hrani her, z S23 i do starsich zarizeni, ale ja u sve S23 normal tu funknci nemuzu nikde najit. Poradite nekdo prosim? Mame ji uz nebo taky zatim cekame?
Taky tu možnost u S23U nemám. Někde jsem četl, že se to zpřístupnilo až u 45W origo adaptéru. Mám doma jen 25W, tak to zkusím někde v obchodě.
Tak vyzkoušený origo 45W adaptér a funkce stále nikde. Nechápu...
guiz píše:Tak jak jsem tady minulý týden psal že výdrž S23 Ultra nic moc oproti S22+ , tak se něco stalo a dneska drží už o hodně líp než do teď. Řekl bych že pomohla dnešní aktualizace a momentálně stav baterie 95% a SOT už je 48 minut. Jde o výrazné zlepšení alespoň v mém případě, protože do teď jsem měl při stejném SOT co teď mám už jen cca 86-87% baterie. Takže sláva, je vidět že vybíjení baterie se výrazně zpomalilo.![]()
leonxp píše:Aktualizace zlepsila u S23 Ultra rychlost foceni ve vysokem rozliseni. Co nezlepsila je rozmazani pri kraji, v rohu, ale to je nejspis HW problem objektivu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků