Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Šichor 23. 2. 2023 11:50

Mě nepřišlo ještě od včerejška nic. Žádná SMS žádné potvrzení atd.

-- 23. 2. 2023 12:52 --

renek1 píše:No bohužel jen čekat a pokud se ztratil, těžko doložit jak cenné to bylo

Pravdou je, že jsem nikdy s PPL problém neměl no. Co na to říct, snad jen doufat, že to dopadne O.K. Nemůžu tam ani zavolat nebo nevím ani číslo balíku. :-]
Šichor
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 23. 2. 2023 11:59

Poslal jsem jim smlouvu s Mobilpohotovostí která byla uvnitř, kde je částka jasně stanovená a náhodou si tyhle výkupy radši fotím, tak i obsah zásilky přímo v balíku se štítkem PPL.Maji zásilky pojištěné, takže je to stejné jak když eshop pošle zboží a zásilka se ztratí. Teď psali že ještě dohledávají zásilku přes kamerové systémy a pokud se nenajde, bude se řešit náhrada škody. Tak možná to budu mít vyplaceno dřív,jak celý výkup s bonusem za 35 dnů od zaslání ceny výkupu, ale PPL na to má taky teda až 30 dnů. :-D Hlavně ať se to vyřeší.
Moderátor fóra MobilMania.cz
Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Samsung Galaxy watch 7 LTE
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 23. 2. 2023 12:43

No u mě přijel maník s bílou dodávkou, hodil baliček do auta a odjel, žádný potvrzení dodnes nemám, volal jsem si přímo do Samsungu, hrozný, kdyby věděl, že tam je 14 Pro, beztak to do MP nikdy nedojede :mrgreen:

Jinak zkuste Meteogram, za mě nejlepší widget na počasí, po swajpnutí tam mám weawow na celý týden, ale tohle je na dva nebo tři dny paráda :tleskani :!:
Přílohy
Screenshot_20230223_105809_One UI Home.jpg
Screenshot_20230223_105809_One UI Home.jpg (89.42 ) Zobrazeno 2586 krát
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xenon04 23. 2. 2023 12:45

ještě k tomu lte/lte+/5G v liště...

mám T-Mobile a někdy v liště třeba v Ústí nad Labem 5G a jinde LTE+
S23U
Přílohy
20230223_124157-01.jpeg
Civic 2.0 e:HEV
SGS23U - SM-S918B/DS - Black | SGW - SM-R960 - Silver
EOS R8 | RF 24-105mm F4L IS USM | EF 70-200mm F4L USM
xenon04
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 23. 2. 2023 12:58

Tak 5G je jiný typ než LTE+

pan Lukáš: nebylo lepší 14 pro prodat jinde? Jak hodnotíš Samsung oproti iPhone?
Naposledy upravil hurec dne 23. 2. 2023 13:11, celkově upraveno 1
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod renek1 23. 2. 2023 13:11

xenon04 píše:ještě k tomu lte/lte+/5G v liště...
mám T-Mobile a někdy v liště třeba v Ústí nad Labem 5G a jinde LTE+
S23U

To tu budeš řešit každou ikonu v liště??
guiz píše:Poslal jsem jim smlouvu s Mobilpohotovostí která byla uvnitř, kde je částka jasně stanovená a náhodou si tyhle výkupy radši fotím, tak i obsah zásilky přímo v balíku se štítkem PPL.Maji zásilky pojištěné, takže je to stejné jak když eshop pošle zboží a zásilka se ztratí. Teď psali že ještě dohledávají zásilku přes kamerové systémy a pokud se nenajde, bude se řešit náhrada škody. Tak možná to budu mít vyplaceno dřív,jak celý výkup s bonusem za 35 dnů od zaslání ceny výkupu, ale PPL na to má taky teda až 30 dnů. :-D Hlavně ať se to vyřeší.

Počkej, já měl za to, že teprv výkupní cenu určí přeci oni. To že je tam nějaká přibližná cena ještě není na 100%.
V každým případě ti přeju kladný vyřízení ať že ho najdou, nebo ti ho nahradí, ale adekvátně tomu co by sis představoval. Někdy je to boj, ale jak vidno máš to alespoň "poševcovaný"
Naposledy upravil Nick Cave dne 23. 2. 2023 13:49, celkově upraveno 1
Důvod: odstraněn OT z příspěvku
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod BlueDragonFS 23. 2. 2023 13:26

Tak moje Ultra je zpět v obchodě :roll:

Nakonec ta baterka dopadla tak, že včera večer jsem nabil, udělal továrko a dnes ráno byla vybitá. Takže předpokládám, že byla vadná baterka. Uvidím, čekám na náhradu...
BlueDragonFS
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 23. 2. 2023 13:30

hurec píše:Tak 5G je jiný typ než LTE+

pan Lukáš: nebylo lepší 14 pro prodat jinde? Jak hodnotíš Samsung oproti iPhone?

Ahoj, nebylo, vyjde to + - stejně, pokud vše klapne jak počítám, jak kdybych prodal na bazaru a nemusím s nikým nic řešit, smlouvat apod...

No upřímně mi S23U přijde o level dál proti S22U, jak kdybych používal ůplně jiný telefon, ačkoliv papírových změn je tak málo... S22U mi přišla taková normální, ta S23U mi přijde vyladěná, svižná, výdrž výborná, téměř dokonalá :-) i signál je určitě lepší, nevím, zda mám víc čárek, ale už mě data nepadají do EDGE v místech, kde S22 padaly a ani nemusím občas resetovat telefon.
Proti iPhone - S22U mi přišla horši, S23U lepší :-) fotky jsou téma na dlouho, jak co komu vyhovuje ;-) (pokud se nebavíme o zoomu).
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod miromen4 23. 2. 2023 13:30

No ja pravě před chvili předaval baličel PPL a řidič se mě ptal jestli chci potvrzeni o převzeti a ja nebyl proti. Takže asi to bude o lidech jak to většinou byva.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod tttom 23. 2. 2023 13:39

renek1 píše:
guiz píše:...

No pokud ty jsi nic od řidiče nedostal do ruky, pak je možný, že už na to nějakej vychcánek přišel a prostě a jednoduše to čmajznul a ty nemáš žádný potvrzení, že si mu něco dal. Co jsem tak četl tady na foru, tak asi nikdo nedostal žádné potvrzení o převzetí od dopravce, což je chybný postup, vždycky by ti měl něco dát automaticky, minimálně by sis o to měl říct a nedat to jinak z ruky.

Já sice nedostal nic do ruky, ale pak mi ze sběrného místa PPL přišla aspoň sms s kódem zásilky. Ten se pak dal vložit na jejich stránkách a zjistit, co se zásilkou je. Taky mi to trvalo asi 8 dní.
tttom
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 23. 2. 2023 13:50

renek1 píše:
guiz píše:Poslal jsem jim smlouvu s Mobilpohotovostí která byla uvnitř, kde je částka jasně stanovená a náhodou si tyhle výkupy radši fotím, tak i obsah zásilky přímo v balíku se štítkem PPL.Maji zásilky pojištěné, takže je to stejné jak když eshop pošle zboží a zásilka se ztratí. Teď psali že ještě dohledávají zásilku přes kamerové systémy a pokud se nenajde, bude se řešit náhrada škody. Tak možná to budu mít vyplaceno dřív,jak celý výkup s bonusem za 35 dnů od zaslání ceny výkupu, ale PPL na to má taky teda až 30 dnů. :-D Hlavně ať se to vyřeší.

Počkej, já měl za to, že teprv výkupní cenu určí přeci oni. To že je tam nějaká přibližná cena ještě není na 100%.
V každým případě ti přeju kladný vyřízení ať že ho najdou, nebo ti ho nahradí, ale adekvátně tomu co by sis představoval. Někdy je to boj, ale jak vidno máš to alespoň "poševcovaný"

Prodával jsem S10 co jsme měli doma tam jsou už jen dvě výkupní ceny, myslím 4tis v A stavu a pak nižší 3500 B stav. Dal jsem B za 3500,ač byla v krásném stavu , tak nějake dvě malinké rýhy na rámu byly. Takže míň bych za to ani nedostal, takže se nedá ani špekulavat o ceně. :-D
Volal jsem radši i na Samsung a předali to k reklamaci a bude se to řešit i v rámci PPL prý ,takže nemám mít strachu, že o peníze nepřijdu. :-)
Moderátor fóra MobilMania.cz
Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Samsung Galaxy watch 7 LTE
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod yetti.1 23. 2. 2023 14:29

K tomu výkupu, loni jsem to taky posílal přes PPL, ale dával jsem starou LG za kačku, takže mi šlo jen o ten bonus, ale pokud si vzpomínám, tak jsem taky nic nedostal do ruky. Letos jsem to řešil na poslední chvíli, tak jsem šel rovnou do MP.
yetti.1
Junior

Odeslat příspěvekod borin7 23. 2. 2023 14:40

Může mi někdo ověřit jestli mu funguje notifikace- styl osvětlení okraje při příchozí zprávě na whatsapp? Na messenger atd mě to normálně funguje a jen u whatsappu mám problém.
borin7
Junior

Odeslat příspěvekod tululumko 23. 2. 2023 15:28

Co s atyka oznameni, nenasiel som moznost nastavit uroven zvuku pre jednotlive aplikacie, ani farbu osvetlenia okraja pri notifikacii . . . . vazne to nejde a len predvolene, alebo zle hladam?
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 23. 2. 2023 15:40

borin7 píše:Může mi někdo ověřit jestli mu funguje notifikace- styl osvětlení okraje při příchozí zprávě na whatsapp? Na messenger atd mě to normálně funguje a jen u whatsappu mám problém.

Má whatsapp udělena všechna oprávnění?
Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/512GB Titanium Black
Folie S24/25Ultra: https://www.youtube.com/watch?v=6afHTQWMlnU
Sklo S25Ultra: https://www.youtube.com/shorts/R0CF30CoPr0
Nativní nahrávání hovorů: https://www.youtube.com/watch?v=A9LRnRvuee4
renek1
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka