Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod renek1 24. 2. 2023 18:46

Lukasou
Tak za prvé, nemusíš mít hned voheň u zadku a pak jaká moje logika?? Četl jsi můj příspěvek do konce?? tam píšu
Rozbít se může telefon i v odolném krytu.

Kolega jeden rozbil tak, že mu z kapsy vypadl na roh a praskl displej a ve druhém případě si jak to někdo dělá přidržoval telefon u ucha ramenem, aby měl volné ruce a upadl mu na záda, kdy by se u takového krytu předpokládalo, že ochrání a prasklá byla přávě ta záda pod krytem. Na obranu těch krytů musím říct, že ty zůstaly netknuté.
Naposledy upravil renek1 dne 24. 2. 2023 18:47, celkově upraveno 1
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod sinco 24. 2. 2023 18:47

Snažím se být opatrný a kvůli eleganci z telefonu neudělám opancéřovanou obludu. Tak jako sklo vs folie, mě stačí folie. Důležité pro mě je aby byl displej po sloupnutí folie jako nový a v tom mě Samsung folie pomůže. Už tak je S23Ultra velký telefon natož ho ještě narvat do nějakého pouzdra s "vojenskou" certifikací.
tttom: ještě jednou dík za tip, objednal jsem zelenou variantu plus ještě nějaký kus. Foto mě dalo jasnou odpověď jak to na tel bude vypadat.
sinco
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 24. 2. 2023 18:55

sinco
S tou vojenskou certifikací si to špatně pochopil, mluvil jsem právě o takové "slupce" o jakých je tu řeč, že mají telefon bůhví jak ochránit a právě v TÝHLE značce ty telefony známej zničil, ale jak jsem psal, tak pouzdra vydržela bez škrábnutí :lol:

Navíc přesně o vkusu to je.
Já preferuju opancéřovanou obludu a ty chceš eleganci i když za 2eura ;-)
Naposledy upravil renek1 dne 24. 2. 2023 19:01, celkově upraveno 2
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod tttom 24. 2. 2023 18:59

sinco píše: tttom: ještě jednou dík za tip, objednal jsem zelenou variantu plus ještě nějaký kus. Foto mě dalo jasnou odpověď jak to na tel bude vypadat.

Jsem rád, že fotky někomu pomůžou. Já tady čerpal rady před koupí, tak aspoň takto to komunitě trochu vrátím ;-)
tttom
Junior

Odeslat příspěvekod Lukasou 24. 2. 2023 19:26

renek1: Četl, dokonce i ten obdobný před pár dny, kde značku krytu přímo jmenuneš. A v obou případech to vyznělo stejně.

Je fajn, že sis ocitoval ten závěr příspěvku, to ale nemění podstatu věci, tedy že na základě dvou špatných - a zprostředkovaných - zkušeností, byť jediného člověka, což je samozřejmé mrzuté, haníš tenhle druh ochrany telefonu. Já zase na obranu napsal svou zkušenost, která je přesně opačná a dal ti jako příklad špatnou zkušenost pro změnu mého kolegy s jinou značkou a jiným typem krytu, který taktéž nezachránil telefon od újmy.

Asi se shodneme, že žádný kryt nezaručuje absolutní ochranu telefonu. A i proto mi nepřijde fér, že tu pliveš („nanicovatý účel“, „nicotná skořepinka“) na něco, s čím zase třeba já, mám jen tu nejlepší zkušenost.
Lukasou
Junior

Odeslat příspěvekod gerremi 24. 2. 2023 19:38

Tak ja mam v zbierke tieto. Ten original s putkom vyzerá síce ok, ale material je pre mňa katastrofa pretože vytiahnuť ho z vrecka je na vysokú školu... Príliš lepí a zadržiava prach! Ten RINGKE AIR biely som objednal omylom keďže som si nevšimol ze to nieje ONYX model. Je fajn, ale práve naopak, príliš šmýka z ruky. Moj favorit samozrejme ako vždy je zeleny RINGKE ONYX, luxusný material v zadu a protismyk po bokoch. Za 12€ nieje co riešiť :D

Obrázek Obrázek Obrázek ObrázekObrázek Obrázek Obrázek
gerremi
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 24. 2. 2023 19:56

Lukasou píše:Asi se shodneme, že žádný kryt nezaručuje absolutní ochranu telefonu. A i proto mi nepřijde fér, že tu pliveš („nanicovatý účel“, „nicotná skořepinka“) na něco, s čím zase třeba já, mám jen tu nejlepší zkušenost.

Ano na tom se shodneme, ale jinak pro mě jsou to prostě nicotný skořepiny, ale mají svojí fanouškovskou základnu a tak proboha nebreč, že já mezi ně nepatřím a dovolím si napsat svůj názor. Nemluvím tady o tvojí ženě, aby si musel mít vztek. Diskutujeme.
Svou fanouškovskou základnu mají i TYHLE, když se dokázali tak rychle vyprodat na spoustě obchodů. Prostě 100 lidí 100 chutí.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod Šichor 24. 2. 2023 20:17

Screenshot_20230224_191207_Device care.jpg
Šichor
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 24. 2. 2023 20:20

Šichor
A co tím chtěl jako básník říct??
Když chceš aby si někdo udělal představu o výdrži, pak posílej tu obrazovku kde je SOT
Tohle je nic neříkající, jelikož není vidět čas pro zapnutou obrazovku
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod hufnagll 24. 2. 2023 20:46

Poraďte jakou tu folii od samsungu na ultru si mám koupit,dik
hufnagll
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 24. 2. 2023 20:53

Jirass píše:Akorát ty ultratenký kryty nechrání trčící objektivy, co drhnou o stůl, natož boky mobilu. Objednal jsem třeba i tento, líbil se mi a snad bude i chránit. S tím kosmonautem č4. Občas mi mobil spadne.

https://www.aliexpress.com/item/1005005 ... 1802lx57L8

Také jsem vzal ten 4, vypadá dobře, tak uvidíme jak padne :mrgreen: měl jsem podobný na iPhonu 13 Pro, jak nějaký takovýto kosmonaut čumí do dalekohledu kde čočky fotoaparátu byly čočky dalekohledu, ale byl celkem už dost silnej, tak uvidíme co tento...
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod renek1 24. 2. 2023 20:54

hufnagll píše:Poraďte jakou tu folii od samsungu na ultru si mám koupit,dik

Od samsungu je jen jedna folie, jakou jinou by si od samsungu chtěl?
https://www.alza.cz/samsung-galaxy-s23- ... 598379.htm
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 24. 2. 2023 21:38

Šichor: a kolik je SOT?
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Šichor 24. 2. 2023 21:54

6H. 4min. Zatím.
Šichor
Junior

Odeslat příspěvekod Jirass 24. 2. 2023 22:36

pan_Lukas píše:
Jirass píše:Akorát ty ultratenký kryty nechrání trčící objektivy, co drhnou o stůl, natož boky mobilu. Objednal jsem třeba i tento, líbil se mi a snad bude i chránit. S tím kosmonautem č4. Občas mi mobil spadne.

https://www.aliexpress.com/item/1005005 ... 1802lx57L8

Také jsem vzal ten 4, vypadá dobře, tak uvidíme jak padne :mrgreen: měl jsem podobný na iPhonu 13 Pro, jak nějaký takovýto kosmonaut čumí do dalekohledu kde čočky fotoaparátu byly čočky dalekohledu, ale byl celkem už dost silnej, tak uvidíme co tento...

Tak snad to nebude nějaký bláto a nebudeš mě proklínat :D Jinak jsem ještě objednal tyhle. Jeden bytelnější, na motorku, a další docela zajímavý :-)
https://www.aliexpress.com/item/1005005 ... 1802V5rU45

https://www.aliexpress.com/item/1005005 ... 1802V5rU45
Jirass
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka