Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod r_konf 27. 2. 2023 23:46

Přišly. Prakticky přesně na hodinu za 14 dnů od převzetí mobilu od Zásilkovny. Pokud máš mobil od 7.2. doma, tak už bys je měl mít dávno přičtené. Zavolej na Samsung linku.

Ještě se zkus přihlásit přímo na eshop a zkontrolovat body tam.
r_konf
Junior

Odeslat příspěvekod poletucha 28. 2. 2023 04:28

Prisly a uz mam i utraceno :--)
poletucha
Junior

Odeslat příspěvekod figaro 28. 2. 2023 08:45

Samsung rewards body prišli načas, po 14 dňoch. Zato stále neprišiel kupón na bonus 120 € za výkup telefónu. Už je to 21 dní a stále nič.
figaro
Junior

Odeslat příspěvekod Am!go 28. 2. 2023 09:50

Tak mne se body ukazaly dneska, takze nasleduje cekani na vykupni bonus. Tohle fakt vymyslel nekdo, kdo se chtel pomstit tem, co delaji predobjednavky :)
Am!go
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vavca 28. 2. 2023 10:08

tj, zlaté osobní vyřízení v MP.cz
vavca
Junior

Odeslat příspěvekod tttom 28. 2. 2023 10:29

Zarazil mne dnes ráno rychlý úbytek baterie na mé s23. Při odchodu z domu jsem měl 17%, za tři stanice metrem, kdy jsem telefon měl v ruce jsem skončil na 8%. Přitom poté jsem ještě fotil a používal stopky a to už telefon držel s skončil sem na 3%.
Přílohy
Screenshot_20230228_085421_Device care.jpg
tttom
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 28. 2. 2023 10:36

Asi mu byla zima.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wirgil 28. 2. 2023 10:58

Používáte někdo S23U s hodinkami Huawei Watch GT? Hodinky komunikují s telefonem přes appku normálně, jen budík, stopky atd. ne. Používám hodiny od Google.
wirgil
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod matthew7745 28. 2. 2023 11:08

má někdo typ na nabíječku pro superfast charging 2.0 na Ultru?aby to jelo co nejvíc, originál Samsung nabíječka 45w mi přijde, že je pomalá..
matthew7745
Junior

Odeslat příspěvekod tululumko 28. 2. 2023 15:29

Ked sa tu nacrtli tie nabijacky . . .
Ako to je s nimi vlastne? Akym napatim je mozne nabijat samsung? Zda sa mi, ze je v tom nejaky zmetok.
Cinska nabijacka vystup 9v, 12v, 20v.
xiaomi nabijacka vystup 5v, 9v, 11v, 20v
huawei nabijacka vystup 5v, 10v, 11v

znamena to, ze kazdy vyrobca si vyraba sam pre seba? Ci ako? ked nemam uvedenych 12v, znamena to, ze to dana nabijacka nepodporuje?
Pripadne s anapetia riadia zase nejakym QCx? Ale preco tie rozdiely?
Ake napetia podporuje samsung?

Doplnene
V roce 2016 představená technologie QC 3.0 zavrhla fixní úrovně napětí a namísto toho umožnila dynamické napájení v rozsahu od 2,6 do 20 voltů po 200mV krocích (HVDCP+).
S nabíjecím proudem na úrovni až 3 A dokážou zařízení kompatibilní s QC 3.0 vytáhnout z nabíječky 10 až 60 W. Technologie HVDCP+ používá pro koordinaci úrovně napětí USB kabel a při nabíjení znemožňuje datovou komunikaci.

Z toho ale vyvstava otazka, ked pripojim tel k ntb, a chcem preniest data a on zacne zakazdym nabijat, ako prenesiem data po kabli? Alebo sa to tyka len urovni nad 5V ? Co mi USB z ntb neda . . .
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod riki 28. 2. 2023 17:14

wirgil píše:Používáte někdo S23U s hodinkami Huawei Watch GT? Hodinky komunikují s telefonem přes appku normálně, jen budík, stopky atd. ne. Používám hodiny od Google.

Mám GT2 a druhý telefon Samsung a nikdy se mi na hodinkách neukázalo oznámení o budíku z telefonu... Používám jen ten v hodinkách...
riki
Junior

Odeslat příspěvekod wirgil 28. 2. 2023 17:57

riki:
nikdy se mi na hodinkách neukázalo oznámení o budíku z telefonu...

Aha, díky. Přešel jsem na S23U z Huawei P30 PRO a tam to chodilo. Nastavil jsem budík v telefonu a hodinky mě vzbudily.
wirgil
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sinco 28. 2. 2023 21:01

tululumko: Snad se nemýlím.
Takhle by to mohla mít nabíječka pro verzi Ultra.
Superrychlé nabíjení 2.0 max. 45W, PD 3.0 PPS max. 45W
Napětí na výstupu (max., rychlé nabíjení): PDO : 9 V, 15 V, 20 V / PPS : 3,3 - 11 V nebo 3,3 - 16 V nebo 3,3 - 21 V
Proud na výstupu (max., standardní nabíjení): 3 A
sinco
Junior

Odeslat příspěvekod tululumko 28. 2. 2023 21:26

Este skus co je to PDO/PPS :-)
Len ma to tak napadlo, ci mozem kupit akukolvek nabijacku . . . Ak neberieme do uvahy ze sa bude nabijat len 5V alebo pominieme max vykon pre telefon
Idealny stav> som doma, mam cas, dam standardne nabijanie, musim o chvilu odist, a chcem mat rezervu - prepnem na rychle, aby som za chvilku dobil co najviac . . .
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod sinco 28. 2. 2023 21:38

PPS - Programmable Power Supply

Programmable Power Supply (PPS) is a standard that refers to the advanced charging technology for USB-C devices. It can modify voltage and current in real-time by feeding maximum power based on a device's charging status.

ale bordel v tom je a sám nevím zda nepíšu kraviny. zítra se obrátím na samsung
sinco
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka