Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
tttom píše:Zarazil mne dnes ráno rychlý úbytek baterie na mé s23. Při odchodu z domu jsem měl 17%, za tři stanice metrem, kdy jsem telefon měl v ruce jsem skončil na 8%. Přitom poté jsem ještě fotil a používal stopky a to už telefon držel s skončil sem na 3%.
tululumko píše:znamena to, ze kazdy vyrobca si vyraba sam pre seba? Ci ako? ked nemam uvedenych 12v, znamena to, ze to dana nabijacka nepodporuje?
guiz píše:Tak stala se věc nevídaná, PPL po týdnu zásilku s výkupem našlo a dneska doručili Mobilpohotovosti.
Šichor píše:...bonus 3 000 Kč Vám bude odeslán do 35 pracovních dnů od potvrzení vyplacení bonusu v aplikaci Samsung Members v sekci výhody dle pravidel akce*. Potvrzení je nutné provést v přístroji Samsung Galaxy, který byl zakoupen v rámci této akce.
Šichor píše: (Dovolujeme si Vás informovat, že bonus 3 000 Kč Vám bude odeslán do 35 pracovních dnů od potvrzení vyplacení bonusu v aplikaci Samsung Members v sekci výhody dle pravidel akce*. Potvrzení je nutné provést v přístroji Samsung Galaxy, který byl zakoupen v rámci této akce. ....) Musím to nějak potvrdit v te aplikaci Samsung Members ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků