Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod sinco 1. 3. 2023 11:02

EP-TA845 z Note10 zvládne i ultru
sinco
Junior

Odeslat příspěvekod orgáč 1. 3. 2023 12:07

tttom píše:Zarazil mne dnes ráno rychlý úbytek baterie na mé s23. Při odchodu z domu jsem měl 17%, za tři stanice metrem, kdy jsem telefon měl v ruce jsem skončil na 8%. Přitom poté jsem ještě fotil a používal stopky a to už telefon držel s skončil sem na 3%.

Hledání signálu je velký žrout baterie.
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 1. 3. 2023 12:41

A kde se hledá signál?
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod orgáč 1. 3. 2023 13:02

Třeba v metru :D
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod komplik 1. 3. 2023 13:13

tululumko píše:znamena to, ze kazdy vyrobca si vyraba sam pre seba? Ci ako? ked nemam uvedenych 12v, znamena to, ze to dana nabijacka nepodporuje?

Pokud výrobce neuvádí 12V, tak zřejmě 12V neumí.

Jinak pro nabíjení Samsungu je pro 45W potřeba 5A kabelu, tzn. v kabelu je E-Mark čip. Pokud se použije standardní kabel tak to těch 45W nedá. Určitě ne můj Tab S8+
Daily driver: Macbook Pro 14" M1 Pro, Surface Pro X
Gadgety: Galaxy Tab S8+, iPhone 16 Pro, iPad Air 11" M2, AW7, GW4 Classic
Gaming: Desktop PC (5800x3D, RTX5070). XBOX Series S
komplik
Junior

Odeslat příspěvekod tululumko 1. 3. 2023 13:22

Ale tu zase uvadzaju
"V roce 2016 představená technologie QC 3.0 zavrhla fixní úrovně napětí a namísto toho umožnila dynamické napájení v rozsahu od 2,6 do 20 voltů po 200mV krocích (HVDCP+)."
Takze ak to ma napisane QC3.0 tak by to malo ist od 3-20V relativne plynule a nie skokovo co uvadzaju . . . 5,6,9, a pod.
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod sinco 1. 3. 2023 14:34

Pokud by někdo sháněl nabíjecí kabel a chtěl trochu ušetřit tak jeden tip, objednal jsem si ho, 100W-rezerva je fajn.

https://www.aliexpress.com/item/1005004 ... 1802jCjGHF

Kdo používá kombinaci DeX a Kodi. Jak funguje myškou ovládání. Zkouším to teď bezdrátově i kabelem přes pc s win 11 ale blbne to i pokud použiji převodník a HDMI do TV. Prostě s myší najedu na nějakou položku v Kodi a po potvrzení položka problikne do modra ale povel se neprovede. A je jedno jaká položka. Blbne to od S9, S22+, S23Ultra a pořád stejná chyba. Jinak mimo Kodi je to v pořádku a myš funguje skvěle. Hledal jsem i na netu, ptal se na XDA a nikde nic. dík
sinco
Junior

Odeslat příspěvekod Šichor 1. 3. 2023 19:29

guiz píše:Tak stala se věc nevídaná, PPL po týdnu zásilku s výkupem našlo a dneska doručili Mobilpohotovosti. :tleskani

Chtěl bych se zeptat. Dnes mi přišel email s informací vyplacení starého mobilu + informace o vyplacení Bonusu za koupi nového mobilu. Do 35 dnů vyplatí Bonus od potvrzení : Tady zpráva od Samsungu (Dovolujeme si Vás informovat, že bonus 3 000 Kč Vám bude odeslán do 35 pracovních dnů od potvrzení vyplacení bonusu v aplikaci Samsung Members v sekci výhody dle pravidel akce*. Potvrzení je nutné provést v přístroji Samsung Galaxy, který byl zakoupen v rámci této akce. Upozorňujeme, že v rámci nastavených kontrolních mechanismů může nastavení tohoto potvrzení do přístroje trvat až 30 dní od obdržení tohoto e-mailu.) Musím to nějak potvrdit v te aplikaci Samsung Members ? Když tu apku nepoužívám a mám ji odinstalovanou, nebo Bonus přijde automaticky na účet?
Šichor
Junior

Odeslat příspěvekod dwxx 1. 3. 2023 19:35

Šichor píše:...bonus 3 000 Kč Vám bude odeslán do 35 pracovních dnů od potvrzení vyplacení bonusu v aplikaci Samsung Members v sekci výhody dle pravidel akce*. Potvrzení je nutné provést v přístroji Samsung Galaxy, který byl zakoupen v rámci této akce.

Zkus hádat. Můžeš třikrát...
dwxx
Junior

Odeslat příspěvekod Šichor 1. 3. 2023 20:07

A čtyřikrát nejde ? Barane ? :D
Šichor
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 1. 3. 2023 20:19

Šichor píše: (Dovolujeme si Vás informovat, že bonus 3 000 Kč Vám bude odeslán do 35 pracovních dnů od potvrzení vyplacení bonusu v aplikaci Samsung Members v sekci výhody dle pravidel akce*. Potvrzení je nutné provést v přístroji Samsung Galaxy, který byl zakoupen v rámci této akce. ....) Musím to nějak potvrdit v te aplikaci Samsung Members ?

Je to jako když máš v návodu napsáno, "pro přijmutí hovoru, zmáčkněte zelené tlačítko" :idea:
Tak co uděláš?? Vykašleš se na to a budeš čekat, že se to přijme samo, nebo se zeptáš na fóru?? :roll:
Pokud je napsáno co máš udělat, pak to udělej a neptej se :oboze
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod Šichor 1. 3. 2023 20:23

Volal jsem do Samsungu, tak už je to vyřešené. Tuto aplikaci SM jsem nikdy nepotřeboval tak chápavý člověk snad pochopí proč jsem se nato ptal. Ale Dík za tvou odpověď.
Šichor
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 1. 3. 2023 20:34

No vidíš, chápavý člověk udělá to co mu návod nbo pravidla určí a když se mu do toho nechce, tak se jako ty, zeptá tvůrce pravidel což je v tomto případě Samsung. Mohl sis ušetřit tyhle naše blbý kecy. :tleskani
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod Eddward 1. 3. 2023 23:24

Tak u nas si tento rok davaju slusne na cas. Minuly rok dosiel na 15.den email o uspesnej registracii a moznosti vyzdvihnutia voucheru v appke. Teraz uz bezi posledny 4.tyzden a stale cakame.
PC: Core i7 8700K@4.8Ghz, 16GB DDR4 Corsair, MSI Z370 GAMING PRO CARBON, MSI RTX 2080 GAMING X TRIO, Win 11
Laptop: Core i5 1240P@4.4Ghz, 16GB DDR4, 500GB NVMe, Win 11
Phone: SG S25 Ultra 512GB Black w/ Buds Pro, Android 15
Eddward
Junior

Odeslat příspěvekod dwxx 1. 3. 2023 23:31

U mne 21.2. převzal kurýr balíček, 27.2. email o přijetí a dvě hodiny na to email o uznání nároku a dnes přišlo 10 Kč. Takže zatím v pohodě. Teď uvidíme, jak dlouho to bude trvat Samsungu. Mimochodem za 10 Kč vezmou asi vše. Dával jsem asi 18 let starý telefon s hooodně poškrábaným displejem. Zapnout šel, což je asi hlavní. Původní telefon jsem prodal bokem, dali by za něj o dost méně.
dwxx
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka