renek1 píše:renek1 píše:pan_LukasPřesně tahle s prominutím sr*čka v modrým včera přišla ženě i z týhle adresy v takové jednoduché ušmudlané obálce (žádná krabička, nebo tak) a kryt byl ve spodní části zřejmě neopatrným zacházením při přepravě, nebo prostě už od dodavatele, vyhnutý tak, že při vložení telefonu do něj to nepřiléhalo, tak telefon vyndala zkusila přetáhnout to ohnutí zpět, což se i tak nějak povedlo, ale jsem přesvědčený, že to s kevlarem nebo carbonem nemá nic společnýho a je to jen nějakej levnej plast. Celkem to i klouže a bezpečně se to moc nedrží. Pokud je někdo s tímhle spokojenej, tak přeju ať dlouho slouží, ale za mě je to šunt.
Bohužel nedala si to vymluvit a chtěla vyzkoušet. Myslím ,že u toho dlouho nevydrží.
20230330_153211.jpg
Tak jak jsem předpokládal, tak kryt už šel do koše, jelikož ženě málem 2x vypadl z ruky (prej, "nějaká protiskluzová guma"

jak tu někdo psal) a celkově z něj byla akorát na*raná.
No ne vždy je levné zboží tím co by člověk nakonec ocenil, ale alespoň nevyhodila tolik peněz.
hufnagll píše:A kde najdu v aplikaci baterie ten SOT
Nehledej to, budeš naštvanej. Užívej si telefonu a nehledej nepodstatné věci na kterých nezáleží.
Vyfoť, reklamuj, vráti Ti peníze, ale nemá to moc spojitost s pouzdrem...
Já jsem zatím spokojený a klouže méně než plastový...uvidíme po nějakém čase...hlavně v něm je telefon na hranici velikosti...co mám jiné pouzdra jako plast či silikon jsou už prostě moc velký...
Opravdu Ti nepřijde že je na něm nějaký vrstva že neklouže? Mě přijde na omak gumový, kdybych zavřel oči tak bych netipoval že je to ani plast... a ten modrý vypadá celkem hezky

Je třeba pochopit, že sklo z Číny stojí 20,- a zde se úplně stejné prodává od 250 do 500,- a pouzdra jsou to samé, takže bohužel to bude podobný materiál, jen to nemá hezkou krabičku, výstupní kontrolu a třeba reklamu

Nicméně na tohle máme každý svůj pohled a nemá cenu se dohadovat...