Kruh se uzavřel - starý telefon odeslán 13.2. , email o vyplacení za starý telefon 7.3. (platba na účtě myslím druhý den) a dnes email o uznání 3000,- a výplata do 3 dnů.
Jinak jak tady pořád řešíte rozmazání v pohybuv místnosti... vemte kamaráda co má iPhone 14 Pro/Pixel 7/ Xiaomi 13Pro..., vemte ho do tmavší místností a foťte ve stejný čas, za stejných podmínek v každé ruce jiný telefon a rozhodněte se, co je lepší, co se Vám líbí víc... takové spekulace co tu někteří píšou jsou k ničemu...taky by mě zajímalo jaké je měřítko, pořád že telefon za 5tis v šeru fotí lépe...to bych chtěl vidět na monitoru výslednou fotku....to jsou další bludy místních fantazíristů

Já souběžně používal 14 Pro a S23U a kolikrát ze Samsungu byla fotka ostřejší než z iPhonu! Zkoušel jsem v tmavší místnosti na kočkách a na dceře (1,5 roku).
Venku se nemáme o čem bavit (pokud to není jen "cvak"L), tam je dle mého Ultra lepší s lepšíma možnostma nastavení fotoaparátu včetně zoomu a tvrdí to stejně většina férových zahraničních recenzí. iPhone dělá fotky na mě moc "kreslené" , HDR, hlavně tedy portréty (filtry má určitě lepši iPhone) a taky má fotky tmavší a hodně kontrastní. Záleží na člověku co se mu líbí více...Ale když fotím psy (maďarský ohaře) tak to co leze z iPhone nemá s realitou moc společného. ze Samsungu jsou fotky měkčí, světlejší ale reálnější.
Nejsem aplista ani zarytej Samsungář, jen se na to dívám nezávislým pohledem, rád tyto možnosti zkoumám...