Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 26. 4. 2023 06:46

shabyx píše:To tam nastavený mám, ale když něco přijde, tak to právě zobrazí jen ikonku aplikace, a nic víc. Ani na chvilku.

Podrž prst někde na ploše, poté vlevo dole pozadí a styl > klikni na zamykaci obrazovku > pak do prostoru kde máš oznámení (budeš tam jedno mít ve formě řádku nebo ikony) > a vyber "žádný" nebo "pouze ikona" nebo "detaily".

Tady máš dle mě pouze ikona a chceš detaily :mrgreen:
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod romo.11 26. 4. 2023 09:43

Ty hovoris o obrazovke zamknutia a on o Always On obrazovke.
romo.11
Junior

Odeslat příspěvekod shabyx 26. 4. 2023 10:05

Nevím, jestli to, co chci, popisuju správně. Mám zamčený telefon, zhaslá obrazovka, případně AO s hodinama apod. Příjde mi mail/WA/SMS a rád bych, aby se obrazovka probrala a alespoň na 5-10 sekund mi ukázala, kdo mi píše, v jaké aplikaci a třeba prvních 50 znaků té zprávy. Pak se může obrazovka zase vypnout/přepnout do AO jen s ikonou apliakce(ideálně ale také se začátkem zprávy), ve které zpráva přišla. Jde to? Na mém bývalém telefonu (Honor 9) základní věc.
shabyx
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 26. 4. 2023 11:12

romo.11 píše:Ty hovoris o obrazovke zamknutia a on o Always On obrazovke.

Podle mě hovoří o zamykací obrazovce... mělo by fungovat to co jsem napsal.
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod romo.11 26. 4. 2023 13:13

No hej, ale potom treba vypnut always on. Alebo vyskusaj apku Glimpsee Notification.
Naposledy upravil romo.11 dne 26. 4. 2023 16:29, celkově upraveno 2
romo.11
Junior

Odeslat příspěvekod Andoritek 26. 4. 2023 14:04

Poprosil bych o radu, zda existuje způsob, jak dostat uložená hesla ze Samsung Pass do Autenticatoru od MS, nebo do jiného programu na hesla.
Nenašel jsem způsob, jak vyexpedovaná data ze Samsung Pass ve formátu data.spass dostat do jiného programu. Děkuji.
Andoritek
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod adam.jacques 26. 4. 2023 15:57

Ahoj, pokud někdo z vás plánuje nákup (třeba telefonu) na http://www.samsung.cz nad 20.000,- Kč, mám slevový kód na slevu 4.000,- Kč, platný do 01.05.2023. Tak když tak soukromou zprávu...
EDIT: Kód jsem už udal.
Naposledy upravil adam.jacques dne 26. 4. 2023 19:51, celkově upraveno 1
adam.jacques
Junior

Odeslat příspěvekod Tade2 26. 4. 2023 17:21

Já případně na 2000 na nákup nad 12 000. Také do 1.5.
Edit.: kód zaslán zájemci
Tade2
Junior

Odeslat příspěvekod tululumko 27. 4. 2023 10:29

Tak som sa viac zameral na rezimy a rutiny, ale mam zmiesane pocity, aspon zatial.
Mam okrem inych aj dve.
Rutina Odchod z domu - zadane ako odchod podla GPS (100m), vypnut wifi, zapnut data, zvysenie hlasitosti na max., po skonceni vratit.
Druha rutina, prichod do prace, zadane ako GPS, (100m), znizenie hlasitosti, vratit spet po skonceni.
Rano doma zapnute wifi, vypnute data.
Odidem z domu, uz som pol kilometra, a nic.
Spustim Waze, v tom momente nabehne rutina . . .
Prichod do prace uz zafunguje normalne.
Odchod z prace zafunguje, zvysi hlasitost na max, ale pridem domov - rutina z domu - vratit po skonceni, mala by sa zapnut wifi, vypnut data . . . ale nic.
Polohu mam povolenu pre rezimy a rutiny, cache vymazana . . .
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod tttom 27. 4. 2023 11:28

pan_Lukas píše:
romo.11 píše:Ty hovoris o obrazovke zamknutia a on o Always On obrazovke.

Podle mě hovoří o zamykací obrazovce... mělo by fungovat to co jsem napsal.

Díky, podle toho návodu jsem to alespoň upravil i u sebe. Nicméně detaily zprávy se zobrazí pouze tehdy, když rozsvítím displej tlačítkem. To se mi ale zase odemkne obličejem a nevidim nic :-) Celkově to tedy nejde udělat tak, aby při AOD mi tam ty detaily zprávy svítily samy od sebe, bohužel.
tttom
Junior

Odeslat příspěvekod standavfr 27. 4. 2023 12:03

Ale funguje. Oznámení, oznámení na zamykací obrazovce, zobrazit na Always on. Ještě zatrženo zobrazit obsah. Mě to funguje.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tttom 27. 4. 2023 15:57

standavfr píše:Ale funguje. Oznámení, oznámení na zamykací obrazovce, zobrazit na Always on. Ještě zatrženo zobrazit obsah. Mě to funguje.

No a mě to nefunguje. Asi jsem natvrdlej. Doma pošlu screen, mám tam pouze ikony.
tttom
Junior

Odeslat příspěvekod standavfr 27. 4. 2023 15:59

-- 27. 4. 2023 16:02 --

Mě při každém oznámení vyjede bublina ať mám displej zapnutej nebo ne. Styl oznámení v okně mám na stručně a zobrazit na vypnuté obrazovce. Všechno je to v nastavení oznámení.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod BlueDragonFS 27. 4. 2023 16:50

Tak všechny modely řady S23 na samsung.cz záhadně nejsou skladem, ještě včera bylo všechno :D
BlueDragonFS
Junior

Odeslat příspěvekod Almighty 27. 4. 2023 18:03

Asi je skoupil Mall, protože nedělní objednávku (zaplacenou teda až v úterý) stále neexpedoval.
Almighty
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka