Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod BlueDragonFS 27. 4. 2023 18:07

Ta už tam zase jsou, to je banda :D
BlueDragonFS
Junior

Odeslat příspěvekod tttom 28. 4. 2023 07:10

standavfr píše:-- 27. 4. 2023 16:02 --

Mě při každém oznámení vyjede bublina ať mám displej zapnutej nebo ne. Styl oznámení v okně mám na stručně a zobrazit na vypnuté obrazovce. Všechno je to v nastavení oznámení.

Máš pravdu, ta bublina mi na pár sekund také vyskočí i na AOD. Ale pak už zůstane jen ta ikona, bez detailů.
tttom
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 28. 4. 2023 11:18

Myslíš na AoD?

Jinak mám taky kód nad 20tis na 4000,- kdyby někdo chtěl tak SZ.
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tttom 28. 4. 2023 12:21

pan_Lukas píše:Myslíš na AoD?

Ano, na AOD po pár sekundách zůstane už jen ikona.
tttom
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 28. 4. 2023 12:36

AoD tuto možnost podle mě nemá, umí zobrazit přehrávanou hudbu, svátky (kalendář) ale text z oznámení si myslím že ne :-/
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tttom 28. 4. 2023 12:53

pan_Lukas píše:AoD tuto možnost podle mě nemá, umí zobrazit přehrávanou hudbu, svátky (kalendář) ale text z oznámení si myslím že ne :-/

Nějaké aplikace to umí, na předchozím tlf Realme to šlo. Nechápu, proč to neudělá Samsung nativně.
tttom
Junior

Odeslat příspěvekod standavfr 28. 4. 2023 17:30

Protože není problém probudit telefon poklepáním nebo zvednutím a tam už to na zamykací obrazovce je. Ale jasně, co člověk to názor, mě tahle funkce nechybí.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod anonymni 29. 4. 2023 16:31

OT: tak už mi od Mall také dorazilo info o nedostupnosti S23 a návrhu na zrušení objednávky, přičemž nabízí kompenzaci 500 Kč.
anonymni

Odeslat příspěvekod Whisky 29. 4. 2023 16:36

email mi také přišel.... už jsme jim psal, že trvám na objednávce.
Proč furt kupovat nový HW? Ten tex?ák jede i na deset let starém kávovaru :-)
Whisky
Junior

Odeslat příspěvekod brazda.libor 29. 4. 2023 17:02

taky taky, přitom když jsem objednával tak skladem nebyla tuším jen černá ... já bral zelenou. Taky jsem jim napsal že rád počkám ...
brazda.libor
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cosemdesiatsedem 29. 4. 2023 17:08

Otazka na uzivatelov S23. Minulorocna verzia S22 trpela lahko poskrabatelnym ramom telefonu. Ako je to u S23 tento rok?
cosemdesiatsedem
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Scully 29. 4. 2023 17:21

Asi hloupý dotaz, ale kde se dá zaškrtnout, aby v případě výpadku internetu na lokální sítí se telefon odpojil od WiFi a připojil na data? Nějaké takové nastavení je v menu v kolonce "Inteligentní WiFi", ale nefunguje, telefon i při výpadku internetu tvrdošíjně zůstává na WiFi, i když je to nastavené, že by se měl při špatném nebo žádném internetovém připojení odpojit.

Potřebujeme mezi těmito možnostmi přepínat, občas je lepší zůstat na intranetové WiFi kvůli ovládání domu, jindy je pochopitelně naopak potřeba se odpojit a být na datech, Whatsappu atd. Myslel jsem, že tahle položka v menu to řeší, ale očividně ne...

Jinak tedy zápasíme s foťákem... fotky často/náhodně nechutně přeostřené a zašuměné. Zkusili jsme nainstalovat ten Assistant, ale víceméně jakákoliv změna v něm to ještě zhorší. GCam to podle všeho řeší, ale to beru zatím až jako poslední možnost, zkouším, jestli se dá nějak přesvědčit samsungová AI, aby se na to doostřování vykašlala.
Mr.Scully
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Šichor 29. 4. 2023 18:52

Při výpadku Wifi se automaticky přepne na data.
Šichor
Junior

Odeslat příspěvekod Bunono 29. 4. 2023 19:09

K té S23 z Mallu: problém je, že s ohledem na pozdní dodání jsme mimo akci novysamsung.cz a tedy možnost garantovaného výkupu a výkupního bonusu, což i v případě mé staré XZ1C znamenalo výslednou cenu S23 začínající číslem 11.
Bunono
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod IMI5 29. 4. 2023 19:45

Všichni jste kupovali S23 nikoliv + nebo Ultra ? Jelikož skladem mají S23 jen Ultry ne.

cosemdesiatsedem : zatím jsem ten problém nezaznamenal. S23 Ultra.
Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB Black - Android 14 - One UI 6.1
IMI5
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka