Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod hurec 1. 5. 2023 12:01

IMI5 píše:Tak to prodloužili do 31.5 :D https://www.novysamsung.cz/galaxy-s23-s-bonusem-3000-kc
Zajímavé :-D

Se dalo čekat, malé zisky firmy, je třeba prodávat co nejvíc. Určitě přijdou v průběhu měsíce zajímavé slevy.

Jinak Samsung už se těší na prodeje s24 s exynosem.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod IMI5 1. 5. 2023 17:58

Aby měla S24 úspěch tak by musel být ten Exynos o něco lepší než :arrow: Snap 8 Gen 3 jak ve výkonu tak v úspoře a v teplotách jestli to nesplní tak. :grr:
Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB Black - Android 14 - One UI 6.1
IMI5
Junior

Odeslat příspěvekod Šichor 1. 5. 2023 20:52

Na tom mobilu už není snad ani co vylepšovat, jen a jen foťák, ale to se pohne dobředu tak za 5 let.
Šichor
Junior

Odeslat příspěvekod xzeit 1. 5. 2023 20:58

Co by nebylo. Chybí mi třeba infraport, může se zlepšit displej - např. méně energeticky náročnější. Lepší mikrofony, lepší reproduktory, větší kapacita aku,lepší konstrukce - odolnější.
Foťáky samozřejmě taky. Hlavní fotoaparát je třeba docela dobrý,ale co teleobjektivy? Chtělo by to lepší optiku,lepší čipy atp. Pořád je co zlepšovat. Na druhou stranu by nebylo úplně marné,kdyby vlajkové nové modely vycházely co dva roky.
xzeit
Junior

Odeslat příspěvekod IMI5 1. 5. 2023 21:33

To by nebylo od věci vydávat jeden rok jen klasický top model a další rok top skládačku a tak by byl na trhu vždy 2 roky.
Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB Black - Android 14 - One UI 6.1
IMI5
Junior

Odeslat příspěvekod dwxx 2. 5. 2023 04:50

tttom píše:
standavfr píše:Protože není problém probudit telefon poklepáním nebo zvednutím a tam už to na zamykací obrazovce je. Ale jasně, co člověk to názor, mě tahle funkce nechybí.

Pro tebe třeba ne, ale já používám stojánek a když třeba jdu kolem, tak nechci klepat na displej nebo ho zvedat, abych zjistil, kdo mi píše.

Vyzkoušej apku Aodnotify, ta ti umožní zobrazit zprávy i na aod
dwxx
Junior

Odeslat příspěvekod Šichor 2. 5. 2023 08:19

xzeit píše:Co by nebylo. Chybí mi třeba infraport, může se zlepšit displej - např. méně energeticky náročnější. Lepší mikrofony, lepší reproduktory, větší kapacita aku,lepší konstrukce - odolnější.
Foťáky samozřejmě taky. Hlavní fotoaparát je třeba docela dobrý,ale co teleobjektivy? Chtělo by to lepší optiku,lepší čipy atp. Pořád je co zlepšovat. Na druhou stranu by nebylo úplně marné,kdyby vlajkové nové modely vycházely co dva roky.

Samozřejmně, ale to všechno co tu píšete, tak Samsung to do telefonu nedá, protože by jeho cena potom byla 40k. Vždycky tomu je každý rok že něco Samsung lepšího dá na úkor něčeho a to je pořád dokola, taky mě to ****
Naposledy upravil Nick Cave dne 2. 5. 2023 08:21, celkově upraveno 1
Důvod: odstraněna vulgarita
Šichor
Junior

Odeslat příspěvekod tttom 2. 5. 2023 09:06

dwxx píše:
tttom píše:
standavfr píše:Protože není problém probudit telefon poklepáním nebo zvednutím a tam už to na zamykací obrazovce je. Ale jasně, co člověk to názor, mě tahle funkce nechybí.

Pro tebe třeba ne, ale já používám stojánek a když třeba jdu kolem, tak nechci klepat na displej nebo ho zvedat, abych zjistil, kdo mi píše.

Vyzkoušej apku Aodnotify, ta ti umožní zobrazit zprávy i na aod

Díky, zkusil jsem i premium verzi, zatím se to zdá být dobré!
tttom
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 2. 5. 2023 12:03

Dnes květnová bezpečnostní záplata.
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod B_Jirka 2. 5. 2023 22:09

Nabízí tady ještě někdo ten slevový kód při nákupu na samsung.cz? :D
B_Jirka
Junior

Odeslat příspěvekod standavfr 3. 5. 2023 05:26

Pozdě, včera skončila platnost.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod B_Jirka 3. 5. 2023 06:26

Ale koukam, ze zaroven samsung i slevil. S23+ 512GB uz stoji 27990,-Kc
B_Jirka
Junior

Odeslat příspěvekod Libb 4. 5. 2023 07:10

Ahoj, nesouvisí to přímo s S23, dělá mně to už hodně dlouho, ale třeba budete někdo vědět: mám u kontaktů fotky, a to fotky v poměrně slušném rozlišení, aby vypadaly dobře. Problém je, že čas od čase se fotky u některých kontaktů zmenší na malinké rozlišení. Netušíte někdo, jak tomu předejít, co by mohlo být špatně? Používám placený Google Workspace účet.
Libb
Junior

Odeslat příspěvekod lokomaster 4. 5. 2023 10:20

Omlouvám se jestli to tu už bylo. Nějaké slušné krycí sklo nebo fólie na s23+? Aby tam nebyla půl cm mezera ideálně
lokomaster
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Věštec Jasnosřivý J 4. 5. 2023 12:19

Přeji hezký den a jdu si pro radu. V telefonu mám dvě foto galerie, ta od samsungu a od google. Samsung galerie zálohuje do one drive a ta od google do google. A stojím před otázkou zda je lepší si zaplatit 100GB uložiště na google nebo one drive. Přemyšlím o výhodách jedné či druhé galerie a od toho je pak výběr ůložiště. Co tedy vybrat.
A ještě jedna věc. Když udělám fotku a neotevřu google fotky tak ji nevidím přes web rozhraní. Až když v mobilu otevřu google galerii tak se do google načte.
Naposledy upravil Věštec Jasnosřivý J dne 4. 5. 2023 12:26, celkově upraveno 1
Věštec Jasnosřivý J
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka