Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Nick Cave píše:pokud tomu telefonu nic není, jak po vzhledové nebo technické stránce, tak není důvod jej vrátit, když funguje jak má
Luk44s píše:Dnes mi přišel S23 ultra z mall.cz a spodní nálepka byla přelepena jinou stejnou jen jiná velikost , takže Mall přeprodává servisovane nebo vrácené kusy nevím co si mám o tom myslet .bylo objednáno v rámci reklamní akce za 25000 verze 512gb .Takže sem čekal 3 týdny než mi dorucily .asi čekali než dostanou servisovane kusy jinak si to neumím vysvětlit .Kdo má mobil z mall.cz si to zkontrolujte jde to vidět že tj prelepene ještě další nálepkou .šmejdi ...vrátím ve 14 denní lhůtě
andrejo777 píše:Luk44s píše:Dnes mi přišel S23 ultra z mall.cz a spodní nálepka byla přelepena jinou stejnou jen jiná velikost , takže Mall přeprodává servisovane nebo vrácené kusy nevím co si mám o tom myslet .bylo objednáno v rámci reklamní akce za 25000 verze 512gb .Takže sem čekal 3 týdny než mi dorucily .asi čekali než dostanou servisovane kusy jinak si to neumím vysvětlit .Kdo má mobil z mall.cz si to zkontrolujte jde to vidět že tj prelepene ještě další nálepkou .šmejdi ...vrátím ve 14 denní lhůtě
Pozri aku mas verziu softwaru, ak si uz sam neaktualizoval... Ak ho mal niekto pred tebou, tak bude mozno verzia medzi vyrobnou a aktualnou. Len taka spekulacia. O aku farbu sa jedna? a ake su poslene cisla IMEI?
Loader píše:Určitě se nejedná o repasovaný nebo nějak servisovaný kus. Je to nový kousek, je možné, že nálepka je z důvodu odlišné původní distribuce - taky by mě zajímalo, proč se to přelepuje, je tu někdo, kdo to ví?
IMI5 píše:Mrkni na ten Samsung care+ kolik zbývá dní. Je to v sekci podpora nad režimem údržby.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků