Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Věštec Jasnosřivý J 15. 5. 2023 23:31

u mě je zakl. hodnota 338dp tak pozor na to. tak jsem to vyzkoušel ale obrazovku začala překrývat červená barva, v první chvíli nebyl ani vidět text ve vývojáři. Už jsem se lekl že to ani nepůjde vratit když na to není vidět. Pak se ta červená trochu zprůhlednila a občas byl obraz i v pořádku ale kolem fotáku jsem měl červený čtvereček který přeskočil na celý displej. A takto to různě červeně problikávalo. V rychlosti jsem koukl na režim sms a asi by to bylo i fajn, nebýt toho červeného přelivu. Kde se to bralo nevim, každý máme jinou vlastní sw výbavu. Po vrácení hodnoty dp a restaru je to ok.
Věštec Jasnosřivý J
Junior

Odeslat příspěvekod Eddward 16. 5. 2023 00:38

Nie je to nic nove, ja uz roky pouzivam hodnotu 455, je to pre mna vyborny kompromis co sa tyka appiek.
Ide tu prakticky o funkciu Lupa obrazovky, ktoru najdete standardne v Nastaveniach - Displej - Lupa obrazovky, dole je posuvnik + a - ... zakladnu hodnotu moze mat teda kazdy inu pokial ma posuvnik v inej hodnote. Pamätat si teda konkretne cislo netreba, zresetuje sa to pokial pohnete tym posuvnikom v Lupe. A to co sa meni vo vyvojarskych nastaveniach je ze sa posuva posuvnik viac dolava, zmensuju sa teda objekty na obrazovke nad ramec standardnych moznosti.
S vysokymi hodnotami by som bol velmi opatrny a testoval na aplikaciach, nie vsetky sa potom zobrazuju uplne dobre, hlavne vo vysokych hodnotach, kde sa to prepina do tablet rezimu. Je to taky tenky lad, ale ked to niekomu vyhovuje a nema nikde problem tak sa to da pouzivat.
PC: Core i7 8700K@4.8Ghz, 16GB DDR4 Corsair, MSI Z370 GAMING PRO CARBON, MSI RTX 2080 GAMING X TRIO, Win 11
Laptop: Core i5 1240P@4.4Ghz, 16GB DDR4, 500GB NVMe, Win 11
Phone: SG S23 Ultra 512GB Black w/ Buds Pro, Android 14
Eddward
Junior

Odeslat příspěvekod Luk44s 17. 5. 2023 11:09

Dnes mi přišel S23 ultra z mall.cz a spodní nálepka byla přelepena jinou stejnou jen jiná velikost , takže Mall přeprodává servisovane nebo vrácené kusy nevím co si mám o tom myslet .bylo objednáno v rámci reklamní akce za 25000 verze 512gb .Takže sem čekal 3 týdny než mi dorucily .asi čekali než dostanou servisovane kusy jinak si to neumím vysvětlit .Kdo má mobil z mall.cz si to zkontrolujte jde to vidět že tj prelepene ještě další nálepkou .šmejdi ...vrátím ve 14 denní lhůtě
Luk44s
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Whisky 17. 5. 2023 13:46

Máš fotku jak to vypadalo?
Whisky
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 17. 5. 2023 13:56

pokud tomu telefonu nic není, jak po vzhledové nebo technické stránce, tak není důvod jej vrátit, když funguje jak má
Nick Cave
Moderátor

Odeslat příspěvekod hurec 17. 5. 2023 14:09

Čekali na servisované modely. Dobrý joke.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Luk44s 17. 5. 2023 14:42

Přikládám foto ...jojo vrátím nevím co stim je nebo co se s tím dělo .

-- 17. 5. 2023 15:42 --

Jedná se jen o tu nálepku kde není to imei... Prostě tam jsou dvě vrstvy

-- 17. 5. 2023 15:55 --

Nick Cave píše:pokud tomu telefonu nic není, jak po vzhledové nebo technické stránce, tak není důvod jej vrátit, když funguje jak má

Ale tady jde o princip , uvádí že tj nové nikoli použité zboží nebo opravované nemuzu vědět co se stim dělo .
Přílohy
IMG_20230517_154142.jpg
Luk44s
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod brazda.libor 17. 5. 2023 15:10

Já hlásím že mě S23 Ultra dorazil včera, zalepená krabička jak má být a jen jedna vrstva nálepek. Na mobilu obě nálepky, žádné otisky prstů :-D.

Jinak podle IMEI checku byl mobil vyroben v dubnu.
brazda.libor
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod IMI5 17. 5. 2023 15:56

U mě taky v pořádku. Jen jak jsou ty černé nálepky tak na jedné byla ta žlutá nějaký qr kód a Info o modelu telefonu. Možná to ověříš v Samsung Members kolik ti zbývá dní Samsung Care+? protože běží 60 dní od prvního spuštění telefonu.
Přílohy
20230517_164754.jpg
Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB Black - Android 14 - One UI 6.1
IMI5
Junior

Odeslat příspěvekod andrejo777 17. 5. 2023 16:29

Luk44s píše:Dnes mi přišel S23 ultra z mall.cz a spodní nálepka byla přelepena jinou stejnou jen jiná velikost , takže Mall přeprodává servisovane nebo vrácené kusy nevím co si mám o tom myslet .bylo objednáno v rámci reklamní akce za 25000 verze 512gb .Takže sem čekal 3 týdny než mi dorucily .asi čekali než dostanou servisovane kusy jinak si to neumím vysvětlit .Kdo má mobil z mall.cz si to zkontrolujte jde to vidět že tj prelepene ještě další nálepkou .šmejdi ...vrátím ve 14 denní lhůtě

Pozri aku mas verziu softwaru, ak si uz sam neaktualizoval... Ak ho mal niekto pred tebou, tak bude mozno verzia medzi vyrobnou a aktualnou. Len taka spekulacia. O aku farbu sa jedna? a ake su poslene cisla IMEI?
andrejo777
Junior

Odeslat příspěvekod Luk44s 17. 5. 2023 16:32

Ještě vtipné že software byl z kraje března a vevnitř na krabičce s manuály nalepen štítek s QR kódem a tam datum 17.4..zitra jim to posílám zpatky .
Luk44s
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Loader 17. 5. 2023 16:35

Určitě se nejedná o repasovaný nebo nějak servisovaný kus. Je to nový kousek, je možné, že nálepka je z důvodu odlišné původní distribuce - taky by mě zajímalo, proč se to přelepuje, je tu někdo, kdo to ví?
Administrátor fóra MobilMania.cz | Příspěvky odporující pravidlům fóra nahlašujte.
Loader
Administrátor

Odeslat příspěvekod Luk44s 17. 5. 2023 16:38

andrejo777 píše:
Luk44s píše:Dnes mi přišel S23 ultra z mall.cz a spodní nálepka byla přelepena jinou stejnou jen jiná velikost , takže Mall přeprodává servisovane nebo vrácené kusy nevím co si mám o tom myslet .bylo objednáno v rámci reklamní akce za 25000 verze 512gb .Takže sem čekal 3 týdny než mi dorucily .asi čekali než dostanou servisovane kusy jinak si to neumím vysvětlit .Kdo má mobil z mall.cz si to zkontrolujte jde to vidět že tj prelepene ještě další nálepkou .šmejdi ...vrátím ve 14 denní lhůtě

Pozri aku mas verziu softwaru, ak si uz sam neaktualizoval... Ak ho mal niekto pred tebou, tak bude mozno verzia medzi vyrobnou a aktualnou. Len taka spekulacia. O aku farbu sa jedna? a ake su poslene cisla IMEI?

Jo právě že software tam byl z března nebo konce února ...protože ještě v pulce března vím že ještě vyšel update a ten tam nebyl ale vevnitř na manuálech štítek 17.4.2023 takže kdyby to tak by tam byl ten z půlky března ještě od výroby .
Luk44s
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod IMI5 17. 5. 2023 16:38

Mrkni na ten Samsung care+ kolik zbývá dní. Je to v sekci podpora nad režimem údržby.
Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB Black - Android 14 - One UI 6.1
IMI5
Junior

Odeslat příspěvekod Luk44s 17. 5. 2023 16:38

Loader píše:Určitě se nejedná o repasovaný nebo nějak servisovaný kus. Je to nový kousek, je možné, že nálepka je z důvodu odlišné původní distribuce - taky by mě zajímalo, proč se to přelepuje, je tu někdo, kdo to ví?

Je to česká distribuce právě

-- 17. 5. 2023 17:39 --

IMI5 píše:Mrkni na ten Samsung care+ kolik zbývá dní. Je to v sekci podpora nad režimem údržby.

Já už to zabalil do krabice , určitě to není normální :-) jen sem chtěl tady varovat počítám že nebudu jediný ještě .

-- 17. 5. 2023 17:46 --

Ale Mall na tom ještě vydělá teď to přelepí znova a napálí cenu na 33000 minimálně nebo nevím za kolik se teď prodává u nich .

-- 17. 5. 2023 17:48 --

A já počkám na další akce nebo S24 ultra :-D
Luk44s
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka