Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Zajda993 22. 6. 2023 11:41

Souhlas, zoom v portrétním režimu je jasný.

Animace a celkově chod telefonu mi přijde takový hladší, plynulejší, rychlejší. A co jsem porovnával rychle pár fotek, tak mi to přijde hodně podobné jen možná malinko méně uměle doostřené po aktualizaci - což za mě určitě lepší.
Zajda993
Junior

Odeslat příspěvekod Šichor 22. 6. 2023 11:52

Konečně dorazila aktualizace na S23+ na Červen.
Šichor
Junior

Odeslat příspěvekod Dus Li 22. 6. 2023 12:14

S23 Ultra aktualizace dorazila a již sosám
Dus Li
Junior

Odeslat příspěvekod yetti.1 22. 6. 2023 12:26

Tak nainstalováno, zatím všechno funguje, ja neměl problém ani před aktualizací, za mně spokojenost.
yetti.1
Junior

Odeslat příspěvekod Zajda993 22. 6. 2023 12:37

Mě by zajímalo, zda aktualizace vyřešila rozmazání na fotkách (bananagate) na S23 a S23+...kvůli kterému jsem vrátil S23+ a koupil nakonec S23 Ultra. :D
Zajda993
Junior

Odeslat příspěvekod Dus Li 22. 6. 2023 12:58

Ten 2x portrét je opravdu dobrý a beru to jako důležité vylepšení. Mobil (23U) je pocitově o něco rychlejší.
Dus Li
Junior

Odeslat příspěvekod JTa 22. 6. 2023 13:03

Pánové, to snad ani rychlejší být už nemůže :).
Zelená S23 Ultra 8/256GB :))
JTa
Junior

Odeslat příspěvekod vavca 22. 6. 2023 14:14

Funguje nfc? Google zarizeni overeno? Respektive certifikovano?
vavca
Junior

Odeslat příspěvekod Mischell 22. 6. 2023 14:16

Zajda993 píše:Mě by zajímalo, zda aktualizace vyřešila rozmazání na fotkách (bananagate) na S23 a S23+...kvůli kterému jsem vrátil S23+ a koupil nakonec S23 Ultra. :D

Podle všeho nevyřešila a vlastně ani vyřešit nemohla, když se jedná o HW problém..
https://www.android-hilfe.de/forum/sams ... e-107.html
Mischell
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod guiz 22. 6. 2023 14:18

vavca píše:Funguje nfc? Google zarizeni overeno? Respektive certifikovano?

Ono NFC nefungovalo? :-D
Moderátor fóra MobilMania.cz
Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Samsung Galaxy watch 7 LTE
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod vavca 22. 6. 2023 15:02

Almighty píše:Včera mi odpoledne přestalo fungovat placení Google Pay na S23, nepotkalo to někoho taky?
Ráno jsem platil, odpoledne už chyba. Mezitím žádný update aplikací ani telefonu a ani se konfiguračně nic neměnilo. Od té doby zkusmo vypnutý developer options (včetně usb debugu - ale ten byl zapnutý od začátku) a wipnutá cache přes boot menu. CSC mám THL.
google pay.jpg

viz strana 198....
vavca
Junior

Odeslat příspěvekod hons1 22. 6. 2023 15:04

Po týdenním seznamováním jsem došel na toto,
(předchozí mobil a52s) :Horší dosah bt-cca o 3-4m, na velikost jsem si zvykl rychle, rychlost, čitelnost na slunci,teplota i v rozpáleném kamionu - vše ok.
Foto hodně dobrý
Mobilní signál(nastaveno na 5g,lte, automat)horší-v místech kde a52s byli 4-5 čárek tak 23u 1-2 čárky
Pomalé párování se sluchátky buds2
Baterie zkoušena v plné zátěži-tv přes skylink,yotube,prohlížeč, foto, navigace-po 4,5h klesla na 70%-super
Tak uvidíme po akt-ta se mi přes mobilní data stahovala 21min.
S pen jen chvilkové použití, ale budu se muset seznámit a nastavit na co používat-zatím se hodí na:špinavé ruce-nemusím matlat displej, ale používám pen na hledání focení(hodil se při servisu auta) :hm
Resumé:zatím koupě nelituji(ani peněz),ale bral jsem to takto:A52s jsem plánoval mít 1-2 roky a pak asi A54-55 ;-) ,ale:s23u za 14000kc mohu mít dejme tomu 3-4roky takže po rozpočítání ceny se dostávám na 4,5k-3,5k kč rok, což se vyplatí :tleskani
A52s mě vyšla na 4,5k kč/rok(kupováno ve slevě samsung.cz 3 za cenu 2 a prodeji 2ks
hons1
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 22. 6. 2023 19:17

vavca píše:
Almighty píše:Včera mi odpoledne přestalo fungovat placení Google Pay na S23, nepotkalo to někoho taky?
Ráno jsem platil, odpoledne už chyba. Mezitím žádný update aplikací ani telefonu a ani se konfiguračně nic neměnilo. Od té doby zkusmo vypnutý developer options (včetně usb debugu - ale ten byl zapnutý od začátku) a wipnutá cache přes boot menu. CSC mám THL.
google pay.jpg

viz strana 198....

Mě v úterý přestalo fungovat NFC (platba), zkoušel jsem asi 5x, ale mohla to být chyba banky, terminálu atd... od té doby jsem neplatil..uvidím zítra...
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Domin7 22. 6. 2023 20:27

Mischell píše:
Zajda993 píše:Mě by zajímalo, zda aktualizace vyřešila rozmazání na fotkách (bananagate) na S23 a S23+...kvůli kterému jsem vrátil S23+ a koupil nakonec S23 Ultra. :D

Podle všeho nevyřešila a vlastně ani vyřešit nemohla, když se jedná o HW problém..
https://www.android-hilfe.de/forum/sams ... e-107.html

Tohle byl přesně ten důvod, proč jsem S23+ prodal a nechal si iP14Pro. Když jsem vyfotil několik fotek (interiér i exteriér) a porovnal, tak u S23+ okraje rozmazané, neostré! A rozdíl byl opravdu velký, nejen takovy, který není skoro znatelný.
Zase na druhou stranu portrétní režim byl mnohem lepší u S23+, hlavně v detailech, v perfektním oddělení objektu od pozadí!
Domin7
Junior

Odeslat příspěvekod Bolek007 22. 6. 2023 20:52

Nemá náhodou někdo ještě slevový kód 4000,- při nákupu nad 20tis na samsung.cz? Kdyžtak poprosím do SZ, díky
Bolek007
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka