Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod morki 22. 6. 2023 22:15

Ahoj mám dotaz kde najdu potvrzení v members aby mě poslali 2000 Kč zpět na účet za koupi S23 Ultra. Dekuju

A mam nabidku kdyby nekdo chtel tak muzu prodat nove zadni ochrane sklo na fotoaparat na S23 Ultra. Ja ho nevyuziji. Cena 200 Kc. Predani Praha 9 Harfa cas do cca 13 h. Pote budu v Praze az pristi patek. Tel na me 608101999
morki
Junior

Odeslat příspěvekod anonymius 23. 6. 2023 06:56

Ma nekdo nastudovano, kde ted nejlevneji koupit obyc S23 ? :-)
Samsung Galaxy S23, S21, S7, S2, A34
anonymius
Junior

Odeslat příspěvekod majkom 23. 6. 2023 07:53

Bych pockal na dalsi akci
majkom
Junior

Odeslat příspěvekod Domin7 23. 6. 2023 09:32

Velmi se mi líbí videa od tohoto člověka a zde video k bateriím a jak se o ně starat a třeba někomu přinese pár nových info:

https://youtu.be/SPy64Yqn7dQ
Domin7
Junior

Odeslat příspěvekod bagr3210 23. 6. 2023 10:29

pan_Lukas píše:
vavca píše:
Almighty píše:Včera mi odpoledne přestalo fungovat placení Google Pay na S23, nepotkalo to někoho taky?
Ráno jsem platil, odpoledne už chyba. Mezitím žádný update aplikací ani telefonu a ani se konfiguračně nic neměnilo. Od té doby zkusmo vypnutý developer options (včetně usb debugu - ale ten byl zapnutý od začátku) a wipnutá cache přes boot menu. CSC mám THL.
google pay.jpg

viz strana 198....

Mě v úterý přestalo fungovat NFC (platba), zkoušel jsem asi 5x, ale mohla to být chyba banky, terminálu atd... od té doby jsem neplatil..uvidím zítra...

Bude to aktualizaci THL,neni to chyba HFC!
Dej zpet tu,co je i pro EUX(S918BXXS1AWD1). Delalo mi to stejne u S22U-CSC SEK. Vsiml jsem si na Sammobile,ze pro SEK je o jednu aktualizaci SW vic,nez pro EUX. Po downgraundu opet vse funkcni. Pak jsem tu aktualizaci uz radsi neinstaloval a odmital..Ted si to uz radsi hlidam.
Naposledy upravil bagr3210 dne 23. 6. 2023 10:31, celkově upraveno 1
bagr3210
Junior

Odeslat příspěvekod hausen 23. 6. 2023 10:31

Mám S7 a tu již 5 let nabíjím od 20% do 100% a pak odpojím.
Sice už to není žádná hitparáda, ale kaput ještě není. Doufám, že S23 vydrží podobně ;-)
hausen
Junior

Odeslat příspěvekod tululumko 23. 6. 2023 11:38

Ja som presiel tiez z S7, kde som uz nabijal pomaly 2x denne . . . a stale ma zo zvyku ked uz mam na s23 30% chyta panika a zhanam nabijacku :-)
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod cosemdesiatsedem 23. 6. 2023 18:18

Mate zapatu funkciu inteligentnej wifi ? zerie to menej baterie ako mat stale zapate wifi a data ?
cosemdesiatsedem
Junior

Odeslat příspěvekod Tade2 23. 6. 2023 21:31

Logicky by asi mělo, ale nezkoušel jsem reálně rozdíl. Bude nejspíš dost malý. Každopádně mně to funguje dobře, takže nemám důvod to nepoužívat.
Lumia 820 => Lumia 950 => Galaxy S9 => Galaxy S23 8/256
ROG Zephyrus G14 (2020), Ryzen 7 4800HS, GTX 1660 Ti Max-Q 6GB, 16/1024 GB
Tade2
Junior

Odeslat příspěvekod bagr3210 23. 6. 2023 23:31

Ahoj vsem.
Koupil jsem pruhledny pouzdro na S23U..Vlozil jsme do nej mobil,dle navodu...ale za nic se mi nedari ho z nej vyndat. Chtel jsem trochu vycistit zada od prachu..a nejde mi to,bojim se,ze ten plast rozlamu :-[
Nema nekdo radu,jak to "bezbolestne" vytahnout?
Dekuji predem..
bagr3210
Junior

Odeslat příspěvekod cosemdesiatsedem 24. 6. 2023 06:18

Ja by som sa nebal pouzit trosku sily. Tie puzdra su pruzne znesu vela. Posli ake mas
cosemdesiatsedem
Junior

Odeslat příspěvekod vavca 24. 6. 2023 06:48

Inteligentni wifi facha dobre, lepe nez rutiny. Baterii zas tak nepozoruji, jedu prevazne na datech, wifi jen doma nebo tam kde proste je spatny signal. Veskrze se 4g vydrzim min 3 dny...
vavca
Junior

Odeslat příspěvekod bagr3210 24. 6. 2023 06:50

Ja se toho vubec nebojim,jen pak ty nasledky..:-D
Mam tenhle:
https://www.samsung.com/cz/mobile-acces ... 918ctegww/
Kupoval jsem ho na MP a ani tam si s tym neumeli poradit a radsi to nechali na mne.. Mel jsem podobny problem u S22U s kozenym..nakonec se mi to povedlo,ale u kozeneho jsem roztahnul jednu stranu a uz dobre nesedelo...
Tady,u toho pruhledneho se mi to povedlo,ale koukam,ze je roztazen jeden roh. Sice drzi dobre,ale uz to vypada na <>. Krom toho,na denni vyndavani to neni...
bagr3210
Junior

Odeslat příspěvekod King dave 24. 6. 2023 07:18

Někdo zkušenost s origo silikonovým krytem barevným? Má smysl nebo vyhozené peníze?
King dave
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 24. 6. 2023 07:34

Koukám, že tu proběhl horečný nákup celé řady S23 ve dvou vlnách. První byla při předprodeji a druhá teď. Opakují se tu opět otázky na věci už několikrát probrané. Alespoň to tu žije.
bagr3210 píše:Ahoj vsem.
Koupil jsem pruhledny pouzdro na S23U..Vlozil jsme do nej mobil,dle navodu...ale za nic se mi nedari ho z nej vyndat. Chtel jsem trochu vycistit zada od prachu..a nejde mi to,bojim se,ze ten plast rozlamu :-[
Nema nekdo radu,jak to "bezbolestne" vytahnout?
Dekuji predem..

Rozhodně o tom moc nepřemýšlej a prostě zaber. Kolega si ho taky pořídil a měl stejný "problém". Vzal jsem ho, chytl za roh a i přes zatlačení pře čočky jsem ho vyndal. Uděláš to jednou a pak už to pro tebe bude rutina.
King dave píše:Někdo zkušenost s origo silikonovým krytem barevným? Má smysl nebo vyhozené peníze?

Pouzdra jsou to kvalitní, ale v tom, jestli se ti to bude líbit a vyhovovat ti nikdo neporadí. Pokud máš rád silikonová pouzdra, pak origo samsung jsou kvalitní.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Schvalování příspěvků

Předchozí stránkaDalší stránka