Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod bagr3210 24. 6. 2023 07:50

RENKU dik..Ale prave z toho mam trochu vitr :-D Jak pisu,u kozeneho na 22U se to malinko vytahlo >:-(

Nad silikonovym pouzdre taky premyslim,ale v barve tel. Docela se mi zamlouva i to silikonovy s poutkem. Ted v lete,kdyz ma clovek jen triko a na kratasech jen jednu kapsu,tak drzet takovy padlo v ruce..
KING-u to silikonovy obyc se da uz poridit za "slusny" peniz. Treba na alze je za 529(na samsungu 990 :shock: ),ale startuje jinde i za mene... Koupit,zkusit a kdyz tak do 14dni vratit.
bagr3210
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 24. 6. 2023 07:59

Po třetí minutě videa se podívej co vydrží když bys ho chtěl ohnout, a obavy tě přejdou.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod Shelby_Encore 24. 6. 2023 08:03

Mel jsem hnede kozene pouzdro a po cca mesici hnus. Osoupalo se a vubec ne hezky, nic podobneho patine u kozenych vyrobku. Ted mam tyden Tactical Aramid a asi muzu rict, ze to je top.
Shelby_Encore
Junior

Odeslat příspěvekod bagr3210 24. 6. 2023 08:12

RENKU ja spis myslel to pouzdro ;-)

SHELBY mas recht, to kozeny mne dost sklamalo. Vubec nevypada jako kozeny a uz vubec ne premiovo..
bagr3210
Junior

Odeslat příspěvekod King dave 24. 6. 2023 08:20

Hnědé kožené jsem měl taky na S23 a jak zde bylo už zmíněno,po měsíci fest ošoupané. Vyreklamováno a vrátili peníze naštěstí.
Zkusím ten silikon objednat.
King dave
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 24. 6. 2023 08:22

bagr3210
No a já ti ukazuju kolik telefon vydrží, že když ho chceš vyndat z pouzdra, navíc silikonového, tak se nemusíš bát zabrat. Je to na to stavěný a jak jsem psal, tak já ho v pohodě vyndal a dnes už ho kolega vyndává bez obav a jde to takřka samo.
Ale přímo pro tebe tedy třeba takto:
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod bagr3210 24. 6. 2023 08:38

RENKU diky..Jak jsem psal vys, mam to pruhledne jak ve videu. Verim,ze silikonovy jde uplne v poho vyndat...
Jeste jednou,diky.
bagr3210
Junior

Odeslat příspěvekod Zajda993 24. 6. 2023 09:08

Já mám na Ultře černé kožené od Samsungu necelý měsíc a neni na něm zatím ani tečka opotřebení, tak snad vydrží, páč pouzdro sedí luxusně a jsem s ním spokojen (vyndat telefon z pouzdra je fakt těžký no) :D

Ale mám dotaz, má někdo zkušenosti s různými fóliemi na S23 Ultra? Konktrétně porovnání origo folie od Samsungu a folie Spigen Neo Flex? Která sedí lépe? Která pokryje více zahnuté okraje a tak. Samsung mi přijde, že má hned po pár dnech vlasové škrábance, a když dělám gesta přes boční hrany telefonu tak ta hrana fólie je poměrně ostrá a nepřijemná...
Zajda993
Junior

Odeslat příspěvekod JTa 24. 6. 2023 09:16

Nechal jsem si dát tu lepší folii z DATARTu a jakmile se mi odloupne, tak si poběžím pro novou za 100 Kč. Musím říct, že tedy sedí hodně pěkně a dobře se po ní i pohybuje prstem. Udělal jsem to i proto, že mám v plánu si mobil nechat delší dobu a určitě tu folii někdy vyměnit nechám. Dřív jsem vždy kupoval AirClass od Brotectu, ale bál jsem se těch zahnutých rohů.
Zelená S23 Ultra 8/256GB :))
JTa
Junior

Odeslat příspěvekod Karolrok 24. 6. 2023 09:21

Lepší fólie než origo od Samsungu není. Ta je tvrdá nedělal to vryp a za tu cenu kde jsou dva kusy v balení nemá konkurenci a to jsem vyzkoušel už asi všecko.

Zajda: neoflex od spigenu neber. Je to měké jako ostatní . Origo od Samsungu je fakt nej.
Karolrok
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bagr3210 24. 6. 2023 09:29

Leta jsem pouzival folii z Datartu. Posledni 2roky porizuji origo Samsung a lepim si je sam. 2ks v baleni luxus,zatim se mi furt povedlo nalepit tak,ze rohy se vubec ani po mesicich neodlepuji,jak to bylo od Datartu. SPen bez nejmenaich peoblemu,otisk take..
bagr3210
Junior

Odeslat příspěvekod hons1 24. 6. 2023 10:01

Ja koupil folii sunshine.Sedi perfektne a k tomu zatim pouzdro fixed z mp.cz .Vse sedi krasne,kryt nezveda folii po krajich.
Jinak cena:folie 179kc, kryt 299kc
Ale planuji bud karbon nebo polykarbonat
hons1
Junior

Odeslat příspěvekod morki 24. 6. 2023 10:25

Ja mam ochrane sklo z O2 normal cena 499 Kc ted byla akce za 99 Kc a pak obal : Nillkin CamShield Leather S a je uzasny
morki
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 24. 6. 2023 10:38

hons1 píše:Ja koupil folii sunshine.Sedi perfektne a k tomu zatim pouzdro fixed z mp.cz .Vse sedi krasne,kryt nezveda folii po krajich.
Jinak cena:folie 179kc, kryt 299kc
Ale planuji bud karbon nebo polykarbonat

Fólie odkud? Na MP vůbec nemají: https://www.mp.cz/nejoblibenejsi-prislu ... x2x3x4x5x6
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod hufnagll 24. 6. 2023 11:24

Já mám hydrofilní folii z alika v balení 3 kusy za 45kč slovy čtyřicepětkorun a je perfektní nalepení v pohodě žádné bubliny, odchlipovaní atd.Jen kupujte tady ty předražené sračky z datartu alzy .atd
hufnagll
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka