Morki,ten kryt Nillkin CamShield Leather S,když dáš širokoúhlý objektiv,není na něm vidět kousek krytu v levém horním rohu?
Objednal jsem u Alzy ten originál zelený silikonový kryt,když je teď v akci. Tak jsem zvědav.
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
King dave píše:Morki,ten kryt Nillkin CamShield Leather S,když dáš širokoúhlý objektiv,není na něm vidět kousek krytu v levém horním rohu?
Objednal jsem u Alzy ten originál zelený silikonový kryt,když je teď v akci. Tak jsem zvědav.
peta809 píše:hons1 píše:Ja koupil folii sunshine.Sedi perfektne a k tomu zatim pouzdro fixed z mp.cz .Vse sedi krasne,kryt nezveda folii po krajich.
Jinak cena:folie 179kc, kryt 299kc
Ale planuji bud karbon nebo polykarbonat
Fólie odkud? Na MP vůbec nemají: https://www.mp.cz/nejoblibenejsi-prislu ... x2x3x4x5x6
hufnagll píše:Já mám hydrofilní folii z alika v balení 3 kusy za 45kč slovy čtyřicepětkorun a je perfektní nalepení v pohodě žádné bubliny, odchlipovaní atd.Jen kupujte tady ty předražené sračky z datartu alzy .atd
King dave píše:Někdo zkušenost s origo silikonovým krytem barevným? Má smysl nebo vyhozené peníze?
bagr3210 píše:Prosim Vas,lze se nejak zbavit,resp.: zrusit, aby pri zmacknuti 3x po sobe vypinaciho tlacitka, nezacala S23U vytacet tisnove volani-112?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků