A kolik máš celkový SOT a za kolik hodin provozu?
-10% za hodinu zapnutýho displeje při prouzdání mi přijde v pořádku a dost dobrý... Jas byla automatika? Při denním světle nebo v noci?
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Shorty193 píše:Čaute,
kde na tie kódy chodíte? Mne by sa hodil slovenský na tuším to bolo 180€ pri nákupe nad 900€
tttom píše:Mám také kód na 1500 slevu nad 8000 útratu. Budou podobné slevy i v říjnu/listopadu? Potřebuju děckám koupit telefon, ale ted je brzo. Jak to obvykle na podzim chodí?
Věštec Jasnosřivý J píše:Mám nastaven režim spánek od 22.00, zatrženo nerušit, povoleny hovory a zprávy od oblíbených kontaktů a opakování volající. A stejně po té 22 hodině se ozve nějaká notifikace, ne vždy je všechny mažu po stažení roletky takže tam nějaká zůstane, furt něco chodí. Rád bych docílil stavu kdy to bude podle toho nastavení režimu Spánek. Nevím kde je chyba, v rezervě mám macrodroid a vytvoření makra ale rád bych když to má tel. umět aby to tak i fungovalo. Díky.
bastien píše:SOT mám okolo 7 až 7:30 hodin při 10 procentech zbytku baterie. Display na automatický jas v denní místnosti. Dříve jsem to nějak nezkoumal, ale mobil mi vypadl z kapsy na podlahu, nijak poškozený není. Mám pouzdro. Jen od toho pádu si více všímám baterie.
JTa píše:Ahoj, tak po týdnu užívání S23 Ultra musím říct, že mobil je naprosto skvělý. Dokonce mi připadá, že se nějak upravil management baterie a vydrží déle, než na začátku. Možná si to namlouvám, ale vážně mi to tak připadá. Máte někdo taky takovou zkušenost?
petere10 píše:Co mě ale zaskočilo, že přes noc mi ubylo 6% baterky. To u předchozí S10 mi ubylo tak 2-3%.
Hardy. píše:Překvapuje mě, že ještě někdo aplikace jako AccuBattery (AB) stále používá.
Systém
a) si baterii dokáže řídit sám, včetně možnosti omezení na 80 % kapacity,
b) nabízí sledování použití aplikací,
c) automaticky přepíná nepoužívané aplikace do hlubokého spánku včetně odebrání oprávnění,
d) má přístup k mnohem více datům než libovolná aplikace třetí strany.
Už samotná AB si musí vzít část systémových/HW prostředků pro svoji režii…
To stejné platí i pro různé čističe ram a automatické „ukončovače“ aplikací… neboť systém appky po chvíli sám opět nahodí, což je také důvod proč většina těchto aplikací bude mít na Androidu 14 smůlu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků