Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Daniel 71 3. 7. 2023 19:55

Renek...nemôžem ti poslať screen niečoho čo mi nezobrazí. Jedná sa o plávajúce tlačítko na preklad stránky v Samsung internet. Po tuknuti naň sa stránka preloží. Fungovalo mi to dobre tuším v marci..potom nejaká aktualizácia to pokazila..
Daniel 71
Junior

Odeslat příspěvekod Martty41 3. 7. 2023 20:12

Jj ja vim ze neni UV lepene proto se ptám zda ma někdo zkušenost i s touto variantou od nich.
Přílohy
SZKLO-HARTOWANE-WHITESTONE-EZ-GLASS-3-PACK-GALAXY-S23-CLEAR.jpg
Martty41
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod renek1 3. 7. 2023 20:24

Osobně bych šel do toho UV i když je dražší. Tam je větší jistota, že perfektně drží.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod lamac72 3. 7. 2023 20:27

Nevíte někdo, jak nastavit Google textové vyhledávání na dlouhé podržení domovského tlačítka? Měl jsem to tak na Note 10, ale teď to v nastavení neumím najít. Dík.
lamac72
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Věštec Jasnosřivý J 4. 7. 2023 14:53

Daniel 71 píše:Renek...nemôžem ti poslať screen niečoho čo mi nezobrazí. Jedná sa o plávajúce tlačítko na preklad stránky v Samsung internet. Po tuknuti naň sa stránka preloží. Fungovalo mi to dobre tuším v marci..potom nejaká aktualizácia to pokazila..

já to mám takhle dole.

Obrázek
Věštec Jasnosřivý J
Junior

Odeslat příspěvekod tululumko 4. 7. 2023 15:05

ja mam sice len obyc s23, ale to zavisi snad od prehliadaca . . . . ako si to tam dostal tu ponuku na preklad?

-- 4. 7. 2023 15:52 --

Vedel by niekto vysvetlit?
V Moje subory mam v Nastavenia nastavene Kos - uchovavat odstranene subory 30 dni - ano.
Vymazal som z galerie nejakych 20 30 fotiek, screenshotov . . .
Idem do Moje subory, Analyzovat ulozisko, a vidim Kos 466 MB, a podrobnejsie GAleria 466 MB, Kalendar 19 poloziek, Spravy 1, Samsung notes 72 KB . . .
Ale ked kliknem v MOje subory na polozku Kos, tak mi napise Ziadne subory ani priecinky.
Ak by som chcel nejaku fotku obnovit , ako ????????
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod dd80 4. 7. 2023 16:05

@tululumko
Galerie > Menu (vpravo dole) > Koš > kliknout na fotku a objeví se tlačítko Obnovit
dd80
Junior

Odeslat příspěvekod tululumko 4. 7. 2023 16:19

Diky, cakal by som ze ked je niekde polozka Kos (napriklad v moje subory), ze tam uvidim vymazane polozky . . . :-)
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod Daniel 71 4. 7. 2023 20:05

Veštec...
Tak presne o toto mi ide...ani za nič tam to tlačítko nemám. Aj keď je v menu nastavené na zobrazenie..
Šľak ma z toho trafí!�
Daniel 71
Junior

Odeslat příspěvekod Shorty193 4. 7. 2023 21:43

tululumko píše:Diky, cakal by som ze ked je niekde polozka Kos (napriklad v moje subory), ze tam uvidim vymazane polozky . . . :-)

Moje súbory a galéria je osobitná inštancia... jeden kôš je tam a samostatný kôš je v moje súbory...
Shorty193
Junior

Odeslat příspěvekod Daniel 71 4. 7. 2023 21:47

Plávajúce tlačítko mi nezobrazuje a keď tuknem na translator , tak mi ukáže to čo je na fotke.
Přílohy
Screenshot_20230704_214235_Samsung Internet.jpg
Tabuľka s prekladom
Daniel 71
Junior

Odeslat příspěvekod Věštec Jasnosřivý J 4. 7. 2023 21:48

tululumko: Rád bych poradil ale je to tam samo. Zkus mrknout přes Galaxy Store jestli tam není aktualizace. Jak překladač tak prohlížeč je od Samsung a zrovna překladač měl před pár dny aktualizaci.
Věštec Jasnosřivý J
Junior

Odeslat příspěvekod tululumko 4. 7. 2023 22:11

Ziadna aktualiza sa mi aktualne neponuka, mam to ako DAniel71 . . . ziadne tlacitko, mozem si zobrazit translator . . . to je dovod preco nepouzivam sams. prehliadac, ale google . . . Nenasiel som ani v nastavniech nic, co by zodpovedalo, ani priblizne . . .

Edit: TAk som to nasiel v nainstalovanych doplnkoch, translator for samsung internet . . . mam zapnuty, aktualny
Dokonca v jeho nastaveniach mam zaskrtnute aj Show translator button on webpages . . .
A nic . . .
Odinstalovane, nainstalovane, vypnute, zapnute, ukoncene, znova spustene . . .
A nic . . .
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod Tade2 4. 7. 2023 23:45

Asi nesmysl, ale co vymazání cache partition po restartu? Pozor - u S23 musí být připojen USB kabelem k PC.
Lumia 820 => Lumia 950 => Galaxy S9 => Galaxy S23 8/256
ROG Zephyrus G14 (2020), Ryzen 7 4800HS, GTX 1660 Ti Max-Q 6GB, 16/1024 GB
Tade2
Junior

Odeslat příspěvekod ALDA._ 5. 7. 2023 00:25

Zdravim. V menu Pripojeni - Pouziti dat - Site povolene pro aplikace jsem zkusil nastavit, aby bankovni aplikace (mam jich nekolik) mohly pouzivat jen mobilni data. Ikdyz mobilni data vypnu, tak se bankovni aplikace k internetu pripoji.
Take vam to takto NEfunguje? Nebo jaky to ma vyznam, kdyz se aplikace pripoji k internetu i pres wifi?
Diky.
ALDA._
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka