Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Pierrosse 12. 7. 2023 11:10

Všechno ok po aktualizaci:)
Pierrosse
Junior

Odeslat příspěvekod Libb 12. 7. 2023 12:36

King dave píše:Hm,tak dneska Ultra absolutně nefunguje. Pořád se přehřívá a když venku fotím a nedejbože natáčím video,telefon se nedá udržet jak je rozpálený. Tím pádem snížený jas,takže houby vidím. Masakr. Asi mi nezbývá, než hodit telefon do továrního nastavení a zkusit nanovo.

Tento týden to teplotně nedává ani můj foťák, ale S23 Ultra je zrovna celkem v pohodě.
Libb
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 12. 7. 2023 16:54

King dave píše:Hm,tak dneska Ultra absolutně nefunguje. Pořád se přehřívá a když venku fotím a nedejbože natáčím video,telefon se nedá udržet jak je rozpálený. Tím pádem snížený jas,takže houby vidím. Masakr. Asi mi nezbývá, než hodit telefon do továrního nastavení a zkusit nanovo.

No uvidíš jestli továrko pomůže, jinak budeš muset reklamovat a trvat na novém zařízení. Tvoje přehřívání není normální, jelikož jsem byl na výletě a točil jsem a fotil v průběhu cca třech hodin intenzivně a na telefonu nebylo absolutně nic znát co se týká přehřátí a čehokoliv jiného. Dohromady cca hodina záznamu a 120 fotek.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod Davis111 12. 7. 2023 17:06

Mohl by se někdo kouknout zda po poslední aktualizaci nezmizela možnost v "režimu sítě" nastavit 2G only? U S21 mi to poslední aktualizace provedla, pak jsem přešel na Ultru a tam ta možnost zatím slále je. Předem moc díky za odpověď.
P.S. při focení a natáčení videa žádný problém s přehříváním, telefon je pouze teplejší.
Davis111
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod renek1 12. 7. 2023 17:16

Jo i po aktualizaci 2G je.

Screenshot_20230712_181349_Call settings.jpg
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod Davis111 12. 7. 2023 17:56

Tak u mě to bohužel zmizelo ��� u S21 jsem na netu našel info, že to je pouze v síti Tmobile na žádost operátora, tak to asi bude pravda �
Přílohy
Screenshot_20230712_185158_Call settings.jpg
Davis111
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Radek.Hulan 12. 7. 2023 18:04

U Vodafone mám taky k dispozici i 2G možnost na S23 Ultra.
Pro zajímavost, proč by si to někdo volil?
Radek.Hulan
Junior

Odeslat příspěvekod Davis111 12. 7. 2023 18:07

Mizerné pokrytí signálem v práci, mám tam max. 1 "čárku" a neustále se přehazuje 4G síť (5G tam není), takže to nechutně žere baterku. Proto jsem tam používal ručně 2G only, pokrytí v pohodě a na Whatsapp stačí.
Davis111
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod backpa 12. 7. 2023 18:19

Zdravím, jak jste na tom s baterkou u S23? Mě nic nevydrží. Stačí pár fotek (pod 30),pár minut videa, něco nahrát na Instagram a baterka padne o desítky procent. Dá se říct, že kdybych ho plně využíval, jak využívám hlavní telefon (mapy, internet, messengery, atd) , tak vydrží možná tak do oběda. V Srpnu jdu na hory atd, kdy bude s energií problém, tak to jsem zvědavý...
backpa
Junior

Odeslat příspěvekod Tade2 12. 7. 2023 18:58

Já výborně, ale zase tolik nefotím - to spíš nárazově. Při běžném dni jsem tak na 45 % spotřeby. Někdy více, někdy méně. Základní S23 a super.
Lumia 820 => Lumia 950 => Galaxy S9 => Galaxy S23 8/256
ROG Zephyrus G14 (2020), Ryzen 7 4800HS, GTX 1660 Ti Max-Q 6GB, 16/1024 GB
Tade2
Junior

Odeslat příspěvekod hausen 12. 7. 2023 18:58

S23 má supr výdrž. To, co popisuješ není standard. Mně vydrží 3, někdy i 4 dny, ale jsem na něm tak 2 hoďky denně. Klasika - internet, nějaké fotky a videa.
hausen
Junior

Odeslat příspěvekod King dave 12. 7. 2023 19:07

Tak jsem dal Ultru do továrního a i tak se stálé přehřívala. Včera odnesena na reklamaci a jsem zvědav co vymyslí.
King dave
Junior

Odeslat příspěvekod Pierrosse 12. 7. 2023 20:14

hausen píše:S23 má supr výdrž. To, co popisuješ není standard. Mně vydrží 3, někdy i 4 dny, ale jsem na něm tak 2 hoďky denně. Klasika - internet, nějaké fotky a videa.

Přesně tak, mi S23 vydrží dvakrát tolik co S21 5G, jsem maximálně spokojený...
Pierrosse
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 12. 7. 2023 20:59

King dave píše:Tak jsem dal Ultru do továrního a i tak se stálé přehřívala. Včera odnesena na reklamaci a jsem zvědav co vymyslí.

Doufám, že jsi uvedl, že chceš výměnu za nové zboží, na což máš nově nárok 12 měsíců od koupě. Pokud se tam opravdu prokáže závada, pak jsou povinni ti vyhovět. Ale jak říkám, musíš v reklamačním protokolu uvést, že trváš na výměně za nové.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod mifey 12. 7. 2023 21:25

[quote="backpa"]Zdravím, jak jste na tom s baterkou u S23? Mě nic nevydrží. Stačí pár fotek (pod 30),pár minut videa, něco nahrát na Instagram a baterka padne o desítky procent.

Cau .. S23U ma nejlepsi vydrz ze vsech samsungu co sem mel .. to co pises je nejaky divny .. fotim volam soc,site cteni netu atd a baterka po dvou dnech jeste cca 20% nekdy vic ... pokud se ale divam na telku O2 tak to jde dolu rychle .. ale normalni pouzivani tak 2,5 dne bez nabijeni :)
mifey
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka