Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod renek1 15. 7. 2023 14:28

Ta folie od Whitestone je co se týká upatlání mnohem lepší. Jak jsem psal, tak pár dní dozadu jsem ji jednomu člověku lepil. Tak jak jsem to měl v ruce, tak nalepení je jednoduchý a drží perfektně a kryje displej taky super. Co se toho upatlání týká, tak za ten čas co jsem ji měl, tak je to o velkej kus lepší než samsung folie. Má tu oleofobní vrstvu možná jako je na skle od Whitestone, takže jak jsem psal, tak i já uvažuju, že si ji koupím.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod Shorty193 15. 7. 2023 15:54

To sa bavíme o tomto:

https://youtu.be/TH3deAS96qc
Shorty193
Junior

Odeslat příspěvekod morki 15. 7. 2023 17:57

Ahoj nema nekdo slevovy kod na nakup nad 6000 nebo 7499 kc? Chci si koupit GW 5 esim. Moc dekuji
morki
Junior

Odeslat příspěvekod Superfouny 15. 7. 2023 18:29

Takže jsem měl tu čest dneska mít v ruce S23U s folii od firmy whinstone o ktere je tu řeč. Kolega na to nedává od začátku co jí má. Ano otisky tak vidět nejsou, ale vše ostatní je dost na houby. Kdo používá kryty spigen, tak nedoporučuje. Na krajích se začne fólie odlupovat, což mi Samsung fólie neudělala nikdy. Ano jen tehdy nalepi li se dost ze křiva. Ale on měl tu jeho nalepenou úplně přesně a prostě se to prý začne odlepovat a to už má druhou folii. Škrábance jsou vidět prý taky o dost víc, jak na té naší Samsungové. Měl prvně folii Samsung ať si zase někdo nemysli že si vymýšlím. Hodně zdaru za vyhozené prachy za drahou folii značky whinstone.
Superfouny
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod renek1 15. 7. 2023 19:20

Já netvrdím, že Whitestone folie bude stejně kvalitní jako je sklo, se kterým mám dlouholetý zkušenosti. Tak jak jsem možnost ji před pár dny poprvé lepit mi přišla v pohodě. Je pravda, že dotyčný kterýmu jsem ji lepil nepoužívá žádný zadní kryt a tak jsem si nemohl ani všimnout a posoudit, jestli folie překáží krytu.
Takže pokud má někdo takovou zkušenost, pak je to vítaný poznatek pro případné zájemce o tuto folii a zároveň vlastníky krytů.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod majkom 15. 7. 2023 21:51

ripper6 píše:majkom: to myslis tu dan z prijmu fyzickych osob 15%? To neni ihned sleva na mobil ne?
a hodinky pak prodat nekde, pokud je dotycny nepotrebuje.
Nevim ted co je teda vyhodnejsi.

MP zase tam jde ty hodinky jim nechat, takze ta sleva je hned :)

ne, airbank ti da kod na 15 procent slevu na samsung.. takze tam zacinas na te jiz slevnene cene, (30500 tusim za zakladnu ultru), pak mas dalsich -15 procent dole za kod, k tomu watch zdarma (a tie muzes rovnou odnest do mp:D)
majkom
Junior

Odeslat příspěvekod Zajda993 15. 7. 2023 21:57

Ja folii od Whitestonu mam na sve S23 Ultra, a za me je lepsi o dost nez Samsung folie. Nejsou na ni tolik videt otisky, lepsi pocit pri pouzivani - lepe po ni klouze prst. Co se tyce skrabancu tak na Samsung folii jsem uz par dni po nalepeni mel vlasove skrabance, na teto je mam po dvou tydnech taky, ale je jich mene - ale tak jsou to jen folie a ne sklo.

A co se tyce odlupovani s kryty. Folie s kryty, ktere zasahuji az do displeje, tak ty ji odlupovat budou. Protoze Whitestone folie pokryva jeste o maly kousek vic predni stranu do okraju nez Samsung folie. Ale treba presne to jsem ja chtel, protoze pouzivam originalni kryty Samsung - silikonovy i kozeny a s obema sedi perfektne. To Samsung folie mi pri gestech pres hrany displeje obcas zadrhla prst hranou.

S kryty co mam ja je WS folie top a penez nelituji ani vterinu. Kdyz si clovek da praci a nalepi ji opravdu presne, tak si troufnu rict, ze by mela sedet s vetsinou normalnich krytu. :)
Zajda993
Junior

Odeslat příspěvekod Superfouny 16. 7. 2023 06:33

Ale ne s kryty Spigen, které jsou za mě top. Ty Samsung kryty jsou strašně. Nic nevydrží za ty prachy. A když si to celé zesumiruju tak nehodlám platit více za pro mě ne o nic víc lepší folii než je ta Samaungářská. Když mám za 300kc dvě fólie v balení. Jinak se Samsung folii při gestech fakt nic nezadrhava :) vyzkouseno i s krytem jiné značky než Spigen. Že by špatně nalepeno? :)
Superfouny
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Zajda993 16. 7. 2023 07:24

Hele tvuj názor, nikdo ti ho nebere. Kryty spigen jsem zkousel a proste me nesedel ani jeden z jejich nabidky, ale tak kazdemu sedi neco jineho. Spigen kryty stoji od 300 a vic. Ja Samsung kryty sehnal v akci kazdy za necelych 500 (coz uz neni takovy rozdil), a po dvou mesicich na nich nemam ani odreninku. :) Asi zalezi jak se k nim clovek chova.

K tve hloupe narazce - troufnu si rict, ze lepe folii nalepit neslo, nez jsem si ji nalepil. Pac i kdyz se folie nalepi lehce nakrivo, tak ta Samsung se da po nalepeni tlacenim prsty na folii smerem k hrane telefonu (jako kdyz se vytlacuji bublinky co jsou pod sklem nebo folii) da posouvat klidne i milimetr, takze se da vycentrovat folie na displeji krasne.

Spis tady jen povidas o necem co sis ani sam nelepil, vyzkousel to mozna 5 minut a vlastne jen predavas nazor, ze kolega neco ma na telefonu a hrozne na to nadava, bych prirovnal k tomu - jedna pani povidala. :)
Zajda993
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 16. 7. 2023 07:51

Zajda993
Nemůžeš postnout screen jak to vypadá kryt vs ta folie Whitestone spolu?
Jak jsem psal, tak o ní celkem uvažuju, ale používám kryt od samsungu a tak bych nerad aby to kolidovalo.
Nenapadlo mě si to zkusit, když jsem ji známému lepil
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod ladisg 16. 7. 2023 09:50

Netuší někdo jak funguje stítání těch slev a bonusů při koupi Samsungu? Jde mi o to, že použiju kód na slevu v Electroworldu 15% při koupi S23, tak jestli potom dostanu i ten bonus 2000 při výkupu starého, jestli se slevy můžou použít obě.
ladisg
Junior

Odeslat příspěvekod bagr3210 16. 7. 2023 10:25

Furt se pocita vykupni bonus,pokud kupujes z oficialni CZ distribuce. A je jedno jestli to koupis s nejakou mega slevou+treba u EW pripocitas i body z karty..
bagr3210
Junior

Odeslat příspěvekod Superfouny 16. 7. 2023 10:43

Zajdo zrovna tomuhle člověku věřím. Zkouší věci co já nepotřebuji. Že tobě nevyhovuje spigen mě nějak vůbec nezajímá. Jen zmiňují postřehy ohledně vychvalovani whinstonu na odřeniny atd. Takže raději budu věřit nekomu koho znám než tobě že? :) další věc co jsem zde vlezl každý na kryty Samsung nadával, tak nevidím jediný důvod do jejich příslušenství investovat. Kryty mají na houby bohužel. A ohledně krytu který je tenký jako Liquid Crystal to Samsung nemá.
Superfouny
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod renek1 16. 7. 2023 16:22

Tak asi každýmu vyhovuje něco jinýho, ale já na kryty od samsungu zatím pěju jen chválu, jelikož vlastně posledních pár let žádný jiný než od samsungu nepoužívám. Kvalita zpracování mi vyhovuje a mám jistotu 100% kompatibility. Používám tedy ty odolný kryty z jejich nabídky a jsem max spokojený a vlastně mám vždy jen jeden jelikož mi vydrží celou dobu mého používání a ještě ho s ním i prodávám.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Schvalování příspěvků

Předchozí stránkaDalší stránka