Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod RHman 17. 7. 2023 10:52

Zdravím. Chci se podělit o zkušenost.Nevim jestli to byla smůla a nebo náchylnost nového snímače.Mel jsem teprv 3 týdny novou s23 ultru a na dovolené jsem natáčel zahradní taneční párty. Jelikož používám současně dva různé mobily ,chvilku jsem točil jedním pak druhým aby si dal porovnávačku. Stalo se ale to že mi na ultře taneční laser poničil hlavní senzor a 3x zoom . U druhého telefonu se nic nestalo .Přestalo nejspíše fungovat spojování pixelů, objevil se svítící bod a vše mělo duchy ,přes den vesměs ok. Dávejte si pro jistotu na tohle pozor . A ještě jeden dotaz . Přijde mi že při focení oblohy a mraků to není moc ideální o proti konkurenci. Málo světla v mracích, vše jako by ploché. Jinak fotky jsou krásný. ( Foceno uz novým telefonem )
RHman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ripper6 17. 7. 2023 11:40

A jde to reklamovat pokud se toto stane? Nakej laser nebo svetla na party by me teda nenapadlo hlidat.
Je otazka jestli se to muze stat u vsech telefonu a nebo je to jen problem Samsungu :(

-- 17. 7. 2023 12:42 --

Maxpayne2019 píše:zvladnes to aj sam

Nalepit sklo zvladnu, ze ne bych to nikdy nedelal, me jen zarazila ta info ze nove je v baleni nejaka UV lampa ci co :-) Alespon u tech skel Whitestone. Nevim zda tak je to nyni slozitejsi na to nalepeni, treba kvuli zahnuti displeje a tak. Ja lepil jen ty levnejsi skla a nebo Nillkin.
ripper6
Junior

Odeslat příspěvekod Věštec Jasnosřivý J 17. 7. 2023 11:48

Superfouny: Tak mě napiš proč jsou ty folie na displej z číny úplně mimo. V aplikování muže být rozdíl, originál má příslušenství usnadňující nalepení ale bez přípravku se umím obejít. Dříve to taky nebylo tak jsem to musel nějak vychytat. Ochranná folie plní stejnou funkci ať ta či ta. Poškrábou se obě plus mínus stejně. Klouzání prstu a patlání u originálu taky žádná hitparáda. Nejnižší cena originálu podle heuréky 384kč plus doprava a jsem tam kde jsem. Když jsem zjistil že mám na originálu vlásečnicový škrábanec tak jsem s tím vydržel pár dní jak mě to štvalo. Takže dolů a nalepit druhou ze sady. Když koupím 5ks za 70kč tak mě to sundání a vyhození folie kvůli nějakému poškození trápit nebude. Kupoval jsem čína folie pár let zpět a i oni se umí zlepšovat takže jakou má taková folie dnes kvalitu uvidím až něco dorazí. Je to jen blbá folie, ne raketoplán.
Věštec Jasnosřivý J
Junior

Odeslat příspěvekod Maxpayne2019 17. 7. 2023 11:56

Ja som daval Whitestone este na Note 20 Ultra,podla youtube, kde je myslim horsi postup,teraz na s23 radu to vylepsili,zjednodusili. UV lampa je aby ti lepidlo zaschlo rychlejsie.Zvladnes to,jedine na co si davat pozor aby si mal rovny povrch a nevytieklo ti lepidlo
Maxpayne2019
Junior

Odeslat příspěvekod p507 17. 7. 2023 12:50

Pric by to neslo a proc by si potreboval hodinky k reklamaci mobilu??[/quote]

Tak jen jsem se chtěla ujistit, že mi MP dá 3000 za něco, co já dostala za 0. A pak, že nebude problém při reklamaci, když bych třeba požadovala vrácení peněz...Když ty hodinky jsou zdarma k nákupu telefonu.
p507
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ripper6 17. 7. 2023 12:58

Folie nekde Ciny jsou rozdil. Ja teda mel tvrzene skla z Aliku vs tvrzne sklo z CR znacka Nillkin a ten rozdil teda jsem poznal. Nillkin asi za 450kc vs Alik neco za 80kc. To levne se vic patle, horsi aplikuje, klidne to praskne. Nillkin kdyz vezmu dnes po letech stary telefon, porad perfektni stav, doleha az dorohu.
U drahych telefonu nema smysl uz tolik setrit na skle. Za me ideal poradne sklo pokud je dostupne a outdoor cover :) Problem je samozrejme, ze kdyz koupi nekdo naky Xiaomi, Honor za 20tisic a je na to jen sklo z Ciny co nadela. Tam Whitestone, Nillkin sezene :(
ripper6
Junior

Odeslat příspěvekod morki 17. 7. 2023 13:21

P507 : Ja bych ty hodinky od tebe koupil zdali jsi z Prahy. Dal bych 2000 Kc kdyztak email : morki@seznam.cz Jinak hodinky ti opravy ale pri vraceni penez ti daji 0 Kc. Ja takhle reklamoval sluchatka a vratili me nula :) protoze to byl darek k mobilu
morki
Junior

Odeslat příspěvekod majkom 17. 7. 2023 13:25

V mp mu daj 3200 myslim;)
majkom
Junior

Odeslat příspěvekod morki 17. 7. 2023 13:28

Takhle to ma bez stresu :) a udela nekomu radost. V MP to nekomu pak prodaj za Full cenu :)
morki
Junior

Odeslat příspěvekod majkom 17. 7. 2023 13:41

To je velky stres vzit nerozbalenou krabici a donest na mp pobocku
majkom
Junior

Odeslat příspěvekod backpa 17. 7. 2023 17:27

Laser je zabiják jakýchkoliv sensorů. Nikdy bych netočil nic, kde jsou lasery, resp. ne přímo proti ním. Ale já mám foťák a tak toto znám, je pravda, že někdo s mobilem toto znát nebude.
Jinak ke krytům - já používám Spigen Optika Armor a nějaké krycí sklo z Amazonu (už roky používám 9H skla) a musím říct, že ten obal a sklo mi už zachránily moji S23 hodněkrát. Obal přesahuje nad display, takže nikdy se nedotkne země, zadní kryt čoček foťáku mi taky už zachránil objektiv. Mám docela aktivní život, takže nějaký ten pád se tam prostě stane.
RHman píše:Zdravím. Chci se podělit o zkušenost.Nevim jestli to byla smůla a nebo náchylnost nového snímače.Mel jsem teprv 3 týdny novou s23 ultru a na dovolené jsem natáčel zahradní taneční párty. Jelikož používám současně dva různé mobily ,chvilku jsem točil jedním pak druhým aby si dal porovnávačku. Stalo se ale to že mi na ultře taneční laser poničil hlavní senzor a 3x zoom . U druhého telefonu se nic nestalo .Přestalo nejspíše fungovat spojování pixelů, objevil se svítící bod a vše mělo duchy ,přes den vesměs ok. Dávejte si pro jistotu na tohle pozor . A ještě jeden dotaz . Přijde mi že při focení oblohy a mraků to není moc ideální o proti konkurenci. Málo světla v mracích, vše jako by ploché. Jinak fotky jsou krásný. ( Foceno uz novým telefonem )
backpa
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 17. 7. 2023 18:21

morki píše:Takhle to ma bez stresu :) a udela nekomu radost. V MP to nekomu pak prodaj za Full cenu :)

Ty seš dobrej, nabídnout 2000,-, když bez práce a stresu dostane hned 3500,- :tleskani :tleskani

Jen tak pro zajímavost, když nakoupíte u Mobilpohotovosti, s výkupem starého a celej ten proces si tam projdete, tak tam kde si vybíráte dárek (hodinky) si můžete vybrat, zda rovnou u nich ty hodinky proměnit za peníze (3500,-), nebo si hodinky vezmete. Takže odpadá ta práce s tím, ty hodinky fyzicky přebrat a opět je prodat, ale rovnou vám 3500,- odečtou od celkové ceny telefonu.
Přílohy
hodinky.jpg
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod majkom 17. 7. 2023 18:37

Tomue sice hezke, ale u mo nemas tech 15 procent slevu, co mas v ew
majkom
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 17. 7. 2023 19:01

Ale kdo nemá airbank, tak asi kod stejně nemá. No každý ať kupuje kde mu to vyjde nejlíp, dal jsem jen další možnost a je tam napsáno co vše lze uplatnit a např. pokud máš ISIC kartu, pak je tam dalších 7% dolů
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod Zajda993 17. 7. 2023 19:24

Tady jsou ty fotky jak sedí fólie Whitestone s origo koženým krytem Samsung... :)
Přílohy
IMG20230717200549.jpg
IMG20230717200442.jpg
IMG20230717200509.jpg
IMG20230717200544.jpg
Zajda993
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka