Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod majkom 17. 7. 2023 20:22

Tak kod do ew napr zde: 79XC8T
majkom
Junior

Odeslat příspěvekod ripper6 17. 7. 2023 20:44

majkom píše:To je velky stres vzit nerozbalenou krabici a donest na mp pobocku

To opravdu vykoupi hodinky jo! Sakra a ja to vzal v MP, takze to abych ted U23 tam vratil neposkozenou.
Nakoupil v EW, uplatnil kod Air, vzal hodinky a pak jim je prodal! :hm

-- 17. 7. 2023 22:08 --

aby to nebylo jako v minulosti, na to pozor...

Staré hodinky přinesete a nové si odnesete. Tedy výkup je pouze na protiúčet, výkupní částka bude odečtena od ceny nových hodinek. Nejde to udělat tak jako u telefonů, že přinesete přístroj a odnesete si peníze.

https://mobilmania.zive.cz/clanky/mobil ... fault.aspx
ripper6
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 18. 7. 2023 14:22

Zdravím, nevíte prosím, jak se nadobro zbavit vyskakování tohoto okna? Mám ve zvyku dost přepínat SIMky (fyzické i eSIM) mezi sebou a prudí to po každém přepínání a při každém hovoru. Děkuji.
Přílohy
Screenshot_20230718_152022_Messages.jpg
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod Hamon 18. 7. 2023 15:54

Zdravím
Ráno když pustím chrome mi vždy naskočí tato obrazovka ,prolezl jsem všechno nastavení ale nikde jak to vypnout.Chci aby najel normál seznam.Dík za rady.
Mám S23+
Obrázek
Hamon
Junior

Odeslat příspěvekod tululumko 18. 7. 2023 16:59

Skus Chrome - vpravo hore tri bodky - NAstavenia - Domovska stranka - zapnut - vybrat polozku Zadajte vlastnu vebovu adresu
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod bastien 18. 7. 2023 17:04

Také to tak mám a hned na obou mobilech. Nastavení domovské stránky nepomůže.
bastien
Junior

Odeslat příspěvekod ripper6 18. 7. 2023 17:13

Kdyby nekdo chtel, budu mit zitra ty hodinky presne Samsung Galaxy Watch5 40 mm černé, napiste SZ (necham za 3500). Vyzvednu je v EW Praha na Cernaku :)

Jinak je pak odnesu na patricne misto.
ripper6
Junior

Odeslat příspěvekod tululumko 18. 7. 2023 17:15

Takze takto
V prehliadači Google Chrome si môžete nastaviť ľubovoľnú domovskú stránku alebo stránku pri spustení. Tieto dve stránky nie sú rovnaké (pokiaľ ich tak nenastavíte).

Stránka pri spustení je tá, ktorá sa zobrazí, keď v zariadení prvýkrát spustíte Chrome.
Domovská stránka je tá, na ktorú prejdete po kliknutí na tlačidlo domovskej stránky Domov. (to je ten domcek vlavo hore)
Ale ako nastavit stranku pri spusteni, alebo ako nastavit aby boli tie stranky rovnake, hm . . .

Myslim ze dalej to nema pokracovanie.
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod p507 18. 7. 2023 19:27

Ripper6: takže jdete do toho, jo? :-D
p507
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod morki 18. 7. 2023 19:57

Ripper6 : Dal bych pristi patek 2500 Kc. Vim ze dostanes 3500 ale vic se me nevyplati, protoze jsou bez zaruky (darek) a ikdyby me je treba opravili a nakonec treba casem chteli vratit penize, tak bych dostal 0 Kc :)
morki
Junior

Odeslat příspěvekod ripper6 18. 7. 2023 20:24

p507 píše:Ripper6: takže jdete do toho, jo? :-D

Vratil jsem oba telefony tj Honor a Samung kdy jsem srovnaval kdo co lepsi umi.
Samsung ma vernejsi podani fotek, diky nabidce EW jsem se rozhodl ze ho beru jen ho vezmu v EW. Chapu ze to nezni uplne fer, ale obchody taky vykoupi darky a potom to streli nekde za vic. Takze jsem sel trzni cestou nez cestou moralky :-)

Kdyby byl zajem, zde jsou fotky pro srovnani... nedavny kral foto mobilu Honor Magic 5 Pro vs Samsung s23 Ultra. Ukazka fotek, jen tak cvaknuti, bez uprav.
https://postimg.cc/gallery/TR3B12R

Hezky je to videt treba na siskach stromu ten rozdil, potom na zoomu. Dal na foto v noci.
Co me zarazilo, ze treba video v noci pri pohybu bylo u Samsungu plynulejsi. Zkoumal jsem ho znovu na 55 4K monitoru.

-- 18. 7. 2023 21:40 --

zebricek telefonu, kde jsem na to prisel :)
https://www.dxomark.com/smartphones/#sort-camera
a
https://www.androidpolice.com/best-camera-phone/
a
https://www.idnes.cz/mobil/telefony/hon ... lefony_vok
ripper6
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 19. 7. 2023 15:08

morki píše:Ripper6 : Dal bych pristi patek 2500 Kc. Vim ze dostanes 3500 ale vic se me nevyplati, protoze jsou bez zaruky (darek) a ikdyby me je treba opravili a nakonec treba casem chteli vratit penize, tak bych dostal 0 Kc :)

tvl, ty seš držák :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jasně kámo, ani tě nezná a dá ti litr jen pro tvý krásný voči, který taky ani nevidí :tleskani :tleskani :tleskani
Nedal by si mi ty třeba pětikilo, protože tě o to teď požádám??
Kam vy někteří na takovýhle nápady chodíte?

Jinak už jste někdo nakupoval v Mobil Pohotovosti při týhle akci?
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod anonymius 19. 7. 2023 15:52

Ceska Sporitelna ma take slevu 15% slevu na Electroworld...

Objednal sem tedy S23 256GB s 15% slevou z 21999,- + hodinky gratis + snad prijde nekdy vykup 2010,-Kc

edit: 23 samozrejme, 21 mam ted
Naposledy upravil anonymius dne 19. 7. 2023 17:42, celkově upraveno 1
Samsung Galaxy S23, S21, S7, S2, A34
anonymius
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 19. 7. 2023 16:36

Tys kupoval S21??
Asi překlep, ne?
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod ripper6 19. 7. 2023 22:29

renek1: ano ja nakupoval, pokud se ptas na tu akci ala vezmem od tebe darek ty hodinky :)
Uplne v poho, telefon tak byl za tu cenu 31 500czk. Stejne tak vzali oba telefony zpet tj s23 U a Honor Magic. Co se me libilo, ze bez kecu, pouze to zapnul, podival se, vytiskl dobropis (tam mel i tel a cisla aby mohl prekontrolovat), vyplati penize v hotovosti.

Jediny zadrhel byla prvne faktura, mel jsem to jen v telefonu a rikal ze to potrebuje, abych to stahnul, ze jen cislo objednavky nestaci. Sice ze to muze dohledat, ale je to pro ne nejak vic slozite nebo nevim. Az kdyz videl na mobilu fakturu, potom to hned slo.
ripper6
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka