Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod peta809 20. 7. 2023 04:10

peta809 píše:Zdravím, nevíte prosím, jak se nadobro zbavit vyskakování tohoto okna? Mám ve zvyku dost přepínat SIMky (fyzické i eSIM) mezi sebou a prudí to po každém přepínání a při každém hovoru. Děkuji.

Nikdo? :(
viewtopic.php?p=13526652#p13526652
Děkuji.
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod anonymius 20. 7. 2023 07:28

Bude nekdo davat cerny Watch 5 40mm do vykupu ? Mam tu stribrny a chtel bych je vymenit za cerny...
Samsung Galaxy S23, S21, S7, S2, A34
anonymius
Junior

Odeslat příspěvekod majkom 20. 7. 2023 07:42

Tak ew ma ted slevu 15 procent pro kazdeho, plus hodinky zdarma.. takze nemusite hledat kody od airbank
majkom
Junior

Odeslat příspěvekod ripper6 20. 7. 2023 08:19

majkom: me jen zaujalo o kolik tisic to klidne pak leti dolu v takove akci :)
ripper6
Junior

Odeslat příspěvekod majkom 20. 7. 2023 08:24

To si premeskal top akci kdyz to samsung na vikend slevnil na 24/30/36 tusim plus mel slevy za nakup 2/3 priduktu, k tomu buyback binus, studenstke slevy a jeste slo pouzit slevovy kupon:) asi se to neprodava tak jak maj naplanovane:))
majkom
Junior

Odeslat příspěvekod p507 20. 7. 2023 11:05

Tak ještě by tu slevu mohla zavést i ta MP, to by pak bylo úplně nejlepší, nemusel by se řešit výkupní bonus za starý telefon, sleva by byla hned.
p507
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ripper6 20. 7. 2023 11:21

majkom: tak za tech 26k za Ultru 512GB to uz jde :) Treba pro me tam nejde pocitat ISIC nebo veci jako odkup stareho zarizeni :D Kdyz zadne nemam, tak tezko jim prinesu, leda ze by me dali slevu na starej tlacitkovej telefon nake znacky :D
Dalsi nakup produktu vubec nepotrebuju :D
Bonus ze buyback jestli je to ty ala Samsung body co nekde nactou, to me taky nezajma, jelikoz koupim 1x Samsung a tim to konci, takze body do roka a do dne nekde propadnou.
Stejne jako nabizi slevu ze mas koupit televizi a nevim co jeste.
To ma smysl pro fandy Samsungu :)

-- 20. 7. 2023 12:24 --

Jinak kdyz uz jsem u toho odkupu ruznych starych zarizeni. Chci se zeptat, to se Vam vyplati treba jim strelit nejaky svuj Samsung rady s21? Neni to vyhodnejsi, pokud to prodate sami nekde na bazaru? :) Vetsinou to tak chodi, ze tyto ruzne odkupy jsou znatelne mene vyhodne, neco jako kamenny bazar, kdy odkoupi neco za par kacek a potom tam napali cenu :)

A samozrejme asi je tam limit ne? Nemuzete jim prinest nejaky Samsung stary treba 7 let ne? :D
ripper6
Junior

Odeslat příspěvekod p507 20. 7. 2023 12:31

Já se ptala na prodejně Samsung cca měsíc nazpět, říkali, že to může být klidně tlačítkový telefon, ale musí být funkční. Výkupní cena 1kc.
p507
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ripper6 20. 7. 2023 12:33

jasne za 1kc to tlacitkovej telefon uz pak lepsi strelis nekomu a bude min na obed :D
ripper6
Junior

Odeslat příspěvekod Hamon 20. 7. 2023 12:56

tululumko píše:Takze takto
V prehliadači Google Chrome si môžete nastaviť ľubovoľnú domovskú stránku alebo stránku pri spustení. Tieto dve stránky nie sú rovnaké (pokiaľ ich tak nenastavíte).

Stránka pri spustení je tá, ktorá sa zobrazí, keď v zariadení prvýkrát spustíte Chrome.
Domovská stránka je tá, na ktorú prejdete po kliknutí na tlačidlo domovskej stránky Domov. (to je ten domcek vlavo hore)
Ale ako nastavit stranku pri spusteni, alebo ako nastavit aby boli tie stranky rovnake, hm . . .

Myslim ze dalej to nema pokracovanie.

Přesně tak vše nastavené správně ale ta obrazovka co jsem postnul dřív tam skáče stále.Zajímavé že měl jsem poco F4 GT tam to nedělalo.Když v tom okně v nastavení ji vypnu tak tam stále naskakuje ale prázdná.
Takže smolík a další 2 kliknutí prostě navíc
Hamon
Junior

Odeslat příspěvekod p507 20. 7. 2023 13:18

Ripper6-no ale plus výkupní bonus.
p507
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod majkom 20. 7. 2023 13:23

ripper6 píše:jasne za 1kc to tlacitkovej telefon uz pak lepsi strelis nekomu a bude min na obed :D

Asi nechapes - byla akce na samsung.com - cena snizena u 512ky na 30k, k tomu si pokud si prihodil sluchatka za 2k dostal slevu 15%, pak si mohl zadat studentsku slevu 7% (samsung to nijak neresi), pak si mohl pouzit slevovy kod na -2 nebo -4k, pak za tlacitkovy telefon dalsi sleva 2k - to ti poslu na ucet a ano, pak jeste 10% z5 v samsung bodech… tak si spocitej kolik by vysla ta ultra:)
majkom
Junior

Odeslat příspěvekod morki 20. 7. 2023 13:52

Me vysla ultra zelena 8/256 na 15410 Kc a mam jeste body za cca 1800 Kc za ktery si muzu neco na samsung.com koupit
morki
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 20. 7. 2023 15:31

ripper6 píše:........................
Jinak kdyz uz jsem u toho odkupu ruznych starych zarizeni. Chci se zeptat, to se Vam vyplati treba jim strelit nejaky svuj Samsung rady s21? Neni to vyhodnejsi, pokud to prodate sami nekde na bazaru? :) Vetsinou to tak chodi, ze tyto ruzne odkupy jsou znatelne mene vyhodne, neco jako kamenny bazar, kdy odkoupi neco za par kacek a potom tam napali cenu :)

A samozrejme asi je tam limit ne? Nemuzete jim prinest nejaky Samsung stary treba 7 let ne? :D

To se pleteš. Ano, pokud máš hodnotnější telefon, jakým třeba ještě S21 je, pak se ti vyplatí si ho prodat sám někde na bazaru, ale pro získání výkupního bonusu, můžeš použít jakoukoliv starou dnes už bezcennou šunku co jde zapnout, za tu dostaneš 10,- a k tomu ten bonus 2000,-. V tom je ten vtip. To jsem letos udělal já a mám S23U 512GB za výslednou cenu 8500,-. To už jsem tu ale někde psal asi dvakrát.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod Tade2 20. 7. 2023 16:44

Přesně tak, já koupil cíleně přes bazoš za 200 tlačítkový šunt od nějaké paní a k tomu získal bonus 3000 (v únoru). Starou S9 jsem prodal za 3 000, což by mně u odprodeje asi neprošlo, když téměř nefungoval jack konektor... Bonus se vyplatí vždy, když člověk trochu pořeší nějaký starý křáp za 1 Kč :)
Lumia 820 => Lumia 950 => Galaxy S9 => Galaxy S23 8/256
ROG Zephyrus G14 (2020), Ryzen 7 4800HS, GTX 1660 Ti Max-Q 6GB, 16/1024 GB
Tade2
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka