od madmaxkimi 22. 7. 2023 23:49
Taky se připojuji k fanklubu snapdragon verze,,,při výměně Noutu 8 za Nouta 20 jsem podlehl celosvětové masáži a pořídil si snapdragon verzi z Hong-Kongu i s rizikem pozdějších komplikací se servisem,,,který mě nakonec dohnal a to díky displeji který mi umřel při používáni navigace,,,při shánění servisu mě úžasný alza servis výborných odborníků varoval že bych při výměně displeje měl problém se signálem protože jsou prý antény asi na jném místě,,,při krádkodobém používání náhrady v podobě pocophone F2 pro jsem dospěl k názoru že Nout je nenahraditelný a pořídil si ten vynikající Nout 22 s báječným exinosem,,,vydržel jsem s ním nebo spíš protrpěl do představení Nouta 23,,,protože exinos je největší šunt pod sluncem,,,přehříval se,,,restarty skoro na denním pořádku,,,zasekával se,,,prostě výkonostně nestačil při pořádném zápřahu,,,Nout 23 je opravdu úplně jiná galaxie a pokud se nic nestane,,,tak mi vydrží dlouho a budu doufat že až ho budu v budoucnu nahrazovat tak budu mít možnost si vybrat zase snapdragon verzi...
Mimochodem Nouta 20 mi bylo líto a nakonec jsem našel servis kde mi ho opravili a mám ho jako náhradu,,,je škoda že tak nádherný design rámu telefónu zatím Samsung nezopakoval,,,22 měla tuctový rámeček,,,23 je na tom trošku líp,,,ale je to furt otřes...