Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ripper6 21. 7. 2023 10:07

Bohuzel prach na cocce jsem mel vzdy a nekdy i kdyz jsem mel tel kde to pouzdro bylo otevrene a bez toho zasupovaku. Samo nemusim ho vubec pouzivat, pokud byse me to casem nezdalo :) Je to jen navic ze me to zaujalo :)

Skla dostanu dve od Whitestone za celkovou cenu 1300czk :)
ripper6
Junior

Odeslat příspěvekod majkom 21. 7. 2023 10:09

kks prave, pouzivas android - total zber info o tobe a trapi te ze poskytnes par udaju samsungu/mp, vtipne:) a ferovo, hodis tam kamosky info... ja ti nevim
majkom
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 21. 7. 2023 12:32

pan_Lukas píše:Dle mého super sběr informací, rázem mají Tvé veškeré údaje. Taky to ale ber tak, že to nevyužijí všichni a je to dobré lákadlo pro obchod.
Také hodně lidí prodá svůj aktuální starší telefon, který oni jsou schopný za tu cenu prodat i s bonusem. Tyhle šmeliny s bezceným telefonem a položkou "trade in" dělá jen pár lidí :-D
Takže to smysl má a na svém výrobku stále vydělají ;-) jinak by to tu tolik let neprovozovali ;-)

Jaký sběr informací máš na mysli? Máš pocit že jsi tak důležitá osoba že by někdo potřeboval zneužívat tvé údaje?
A čemu říkáš šmelina s bezcenným telefonem? Každý přeci jedna tak aby pro něj prodej i nákup byl co nejvýhodnější a pokud je v této akci umožněno aby se prodal starý telefon a získal se s tím bonus pak je přirozené že kdo má mozek v hlavě tak toho využije
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod anonymius 21. 7. 2023 13:28

Jinak EW je opravdu "rychlik"... objednano 19.7. a zatim to ani neodeslali...
Samsung Galaxy S23, S21, S7, S2, A34
anonymius
Junior

Odeslat příspěvekod majkom 21. 7. 2023 14:18

To ja s ew mam zatim jen dobre zkusenosti… uvidime kdy se to prvne po*ere:)
Naposledy upravil Nick Cave dne 21. 7. 2023 14:37, celkově upraveno 1
Důvod: upraven nevhodný výraz
majkom
Junior

Odeslat příspěvekod ripper6 21. 7. 2023 15:39

Ja mam s EW bohuzel i spatnou zkusenost. Je to asi rok zpet, odeslali zasilku a nic. Potom ani posta ji nemela a ani EW nevedel co s tim. Po mesici a pul sehnali nove zbozi a pak konecne dodali. Vzdal bych to nebyt vyhodne akce.

btw u tech udaju to je casty argument ze je prece ma google a nebo ze prece nic nedelas :D
Ja jen upresnim ze rozdil je nejaky ten udaj a rozdil je to mit na doklady jako je OP/PAS. Chapu ze tu jsou i fandove Ciny a nejlip aby internet byl na OP :)
ripper6
Junior

Odeslat příspěvekod majkom 21. 7. 2023 17:12

Vubec nechapu co resis, obcanku chce kazdy kdo dela odkup, protoze se jisti proti corkam (nedivil bych se kdyby to museli delat ze zakona).. dufam ze nechodis nikam na dovolenou, v hotelu si od tebe vemou pas na jeden cely den, NERVY:)))

A pokid pouzivas droid, google o tebe vi tak milionkrat vic nez jen nejake trapna data z obcanky a nenechava si to pro sebe:)))
majkom
Junior

Odeslat příspěvekod morki 21. 7. 2023 21:31

Me se dnes podarilo na samsung.com koupit GW 5 LTE + k tomu Buds2 zdarma - ruzny slevy a bonusy za cca 4100 Kc - jeste dostanu za odkup zarizeni 10 Kc + 2000 Kc bonus. Puvodni cena GW byla 7490 Kc a za 30 minut uz byly za 8900 Kc
morki
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 22. 7. 2023 06:39

morki
Slev a bonusů je teď všude hromada.Jen si říkám, kdo bude kupovat starý model, když za dveřma je nový?
Asi právě proto i ty hodinky jdou tak dolů, jelikož o ty už nikdo moc nestojí.
Je to skvělej marketingovej tah ..... no nekup to, když je to tak výhodný.
Slev a bonusů raděj využívám u nových modelů, asi by mě s*alo mít rok starý model telefonu nebo hodinek, když za pár dní tu bude novinka. Ale někomu to nevadí a to je asi ok.
Naposledy upravil peta809 dne 22. 7. 2023 11:43, celkově upraveno 1
Důvod: Upraven nevhodný výraz.
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod morki 22. 7. 2023 08:09

GW 6 bude stat cca 11000 Kc a nemyslim si ze bude nejak extra lepsi. A mel jsem body navic ktery sem musel vyuzit. To by sis nemohl koupit nic kdyz by te s*alo ze za rok bude zase novejsi model. A sam sis koupil Ultru, ktera uz je "stara" :)
Naposledy upravil peta809 dne 22. 7. 2023 11:44, celkově upraveno 1
morki
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 22. 7. 2023 09:02

Já jsem si koupil ultru, ale při jejím uvedení na trh v únoru 2023 a né teď. :roll:
A nové modely mám na mysli telefony a hodinky o kterých je tu řeč.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod Domin7 22. 7. 2023 17:47

Tak za mě je nyní dobrá doba na koupi a taky i před uvedením S24 bude, protože bude výhodná cena.
A pokud se potvrdi, jako že je to již asi jasné, a do S24 bude u nás zase nasazen exynos, tak ještě budete vzpomínat na Snap! I když samozřejmě se zase najdou jedinci, kteří řeknou, že je vše ok, nic se nehřeje, fotky jsou stejné jako se Snapem a podobně. Nejvíce mě vždycky pobavilo, jak tady byli pomalu kamenování za to, že nemají hodnotit něco, co nikdy neměli v ruce a pak tady píšou o tom, že mobil s exynosem fotí stejně jako se Snapem, i když ten samý model v tu danou dobu taky neměli!
Domin7
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 22. 7. 2023 18:18

Tyhle akce co jsou teď, jsou cca stejně výhodný jako při představení S23 v únoru, takže ano výhodné to je, ale není to výhodnější, než při představení. Takže kdo čekal na výhodnost nákupu na pozdější dobu, tak je na tom podobně jako právě při představení.

To jak bude vypadat S24Ultra je ještě ve hvězdách, jen někteří tu zas mají věšteckou kouli a vědí co jak bude zase špatně. To, že letos byl použit nový snapdragon v celé řadě nedokazuje absolutně nic, jelikož proti němu nebylo porovnání ve formě nového exynosu. Takže pokud bude třeba nasazený znovu exynos v evropě a jinde snapdragon, bude se zase moci porovnávat a dohadovat co je lepší. Ale opět budou to nové verze procesorů a kdo dnes může říct, který bude lepší?? :hm ... jo asi vím kdo to jistě bude vědět :lol:
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod majkom 22. 7. 2023 22:13

Ze next gen exynos bude vuci next gen snap nebo A s*acka je tutovka, nemusis mit vesteckou kouli
Naposledy upravil peta809 dne 23. 7. 2023 04:15, celkově upraveno 1
majkom
Junior

Odeslat příspěvekod madmaxkimi 22. 7. 2023 23:49

Taky se připojuji k fanklubu snapdragon verze,,,při výměně Noutu 8 za Nouta 20 jsem podlehl celosvětové masáži a pořídil si snapdragon verzi z Hong-Kongu i s rizikem pozdějších komplikací se servisem,,,který mě nakonec dohnal a to díky displeji který mi umřel při používáni navigace,,,při shánění servisu mě úžasný alza servis výborných odborníků varoval že bych při výměně displeje měl problém se signálem protože jsou prý antény asi na jném místě,,,při krádkodobém používání náhrady v podobě pocophone F2 pro jsem dospěl k názoru že Nout je nenahraditelný a pořídil si ten vynikající Nout 22 s báječným exinosem,,,vydržel jsem s ním nebo spíš protrpěl do představení Nouta 23,,,protože exinos je největší šunt pod sluncem,,,přehříval se,,,restarty skoro na denním pořádku,,,zasekával se,,,prostě výkonostně nestačil při pořádném zápřahu,,,Nout 23 je opravdu úplně jiná galaxie a pokud se nic nestane,,,tak mi vydrží dlouho a budu doufat že až ho budu v budoucnu nahrazovat tak budu mít možnost si vybrat zase snapdragon verzi...

Mimochodem Nouta 20 mi bylo líto a nakonec jsem našel servis kde mi ho opravili a mám ho jako náhradu,,,je škoda že tak nádherný design rámu telefónu zatím Samsung nezopakoval,,,22 měla tuctový rámeček,,,23 je na tom trošku líp,,,ale je to furt otřes...
madmaxkimi
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka