Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tululumko 16. 8. 2023 21:24

No neviem, patlat niečo cez optiku... Pokial to nieje vyslovene na to urcene (filter a pod)...
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod dd80 17. 8. 2023 08:07

tululumko píše:No neviem, patlat niečo cez optiku... Pokial to nieje vyslovene na to urcene (filter a pod)...

� Jo aha, a ochranné sklíčko k tomu není určené?
dd80
Junior

Odeslat příspěvekod Libb 17. 8. 2023 08:13

Pokud se bavíš o ochranném skle na optikuk foťáku, tak sice je, ale zatím jsem se vždy setkal s degradací obrazu, havně v protisvětle.
Tady jde al emyslím řeč o ochranné fólii na displej a předním foťáku, tan. primární funkce je ochrana, ne optické vlastnosti. Pravdou je, že selfie kameru používám tak zřídka, že by mně to asi bylo jedno, na zadní foťáky, kde se řeší speciální skla s lepším indexem lomu světla apod. v žádném případě.
Ale já mobil používám hlavně v kanceláři apod., pokud to někdo tahá třeba na stavbu, tak potom mohou být jiné priority
Libb
Junior

Odeslat příspěvekod orgáč 17. 8. 2023 09:00

dd80 píše:
tululumko píše:No neviem, patlat niečo cez optiku... Pokial to nieje vyslovene na to urcene (filter a pod)...

� Jo aha, a ochranné sklíčko k tomu není určené?

Ochranné sklíčko degeneruje vlastnosti optiky.
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod panrt 17. 8. 2023 16:01

https://www-notebookcheck-com.translate ... r_pto=wapp

Po aktualizaci na srpnový update dochází k zlepšení zoom fotek.

-- 17. 8. 2023 16:03 --

Solaris: Hlavně nechápu kde na tom byly že je to běžné � proč tím trpí S23 série a ne i ostatní.
panrt
MobilManiak

Odeslat příspěvekod Šichor 17. 8. 2023 20:01

Srpnová aktualizace ne a ne přijít. :?:
Šichor
Junior

Odeslat příspěvekod Zajda993 17. 8. 2023 20:57

Pry aktualizace ma vyresit problem s rozmazanym bananem na fotkach textu z S23 a S23+...tak az prijde aktualizace tak pak dejte vedet, zda tomu tak opravdu je :-)
Zajda993
Junior

Odeslat příspěvekod Šichor 17. 8. 2023 21:10

A na konci roku už recenzenti budou tvrdit, že všechno už vyřeší připravovaná řada S24 z updatlým motorem z S23. :D
Šichor
Junior

Odeslat příspěvekod EmKaape 17. 8. 2023 21:54

Ahoj, mám dotaz ohledne změny CSC na SEK či THL. Je to opravdu bez problémů a půjde mi OTA? Musím vyndávat SIM před procesem proměny CSC? Mohu se pak někdy vrátit na mů původní CSC (Eur mám nyní)? Zkoušel jsem appku Cube ACR ale nefunguje.
EmKaape
Junior

Odeslat příspěvekod bagr3210 18. 8. 2023 00:13

Vse funguje,SIM vytahovat nemusis,zpet CSC muzes dat kdykoliv. Je to bez tovarka,cili ani neprijdes o data,nebo nemusis delat obnovu..
Doporucuji na rade S23 radsi THL..
bagr3210
Junior

Odeslat příspěvekod homimtb 18. 8. 2023 09:01

Delal si nekdo aktualizaci na One UI 6, funguje i tam zmena CSC, resp.nahravani hovoru?
homimtb
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dus Li 18. 8. 2023 10:46

Šichor píše:Srpnová aktualizace ne a ne přijít. :?:

Už začíná rolovat...kromě srpnové záplaty vylepšuje foťák atd. Tady je video shrnutí
https://youtu.be/TEMdYjS0KC4
Dus Li
Junior

Odeslat příspěvekod ripper6 19. 8. 2023 15:30

Zajda993 píše:Pry aktualizace ma vyresit problem s rozmazanym bananem na fotkach textu z S23 a S23+...tak az prijde aktualizace tak pak dejte vedet, zda tomu tak opravdu je :-)

To se vyresilo, v pripade Samsungu se musi koupit jedine Ultra :-) Mam pocit ze tyto firmy cili s telefonama jen na nejvyssi metu, tedy koupe nejdrazsiho a to levnejsi tolik neresi :-)
ripper6
Junior

Odeslat příspěvekod hausen 19. 8. 2023 16:39

Tak ultru v těle S23 by chtělo hodně lidí, ale pro mnoho lidí je takové pádlo už příliš.
hausen
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka