Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jege 15. 9. 2023 13:00

Dzejn Dočk píše:Hydrofólii jsem zkoušel. 500 za první aplikaci, pak 100. Prst na ní neklouže tak dobře a dodřel jsem ji poměrně rychle, což by mi nevadilo ale bojím se ochrany displeje při pádu... jo a taky ji ten jouda nalepil poměrně křivě - ale jsem na to hnidopich. :-D

Jen nevím, jestli už nemají i nějakou prémium fólii...

Těch hydrofólií jsou taky již tři tucty a asi se i dost liší kvalitou, stejně jako krycí skla. Datart používá značku InvisibleShield a dva různé typy, kde ta dražší je i samozacelující https://www.datart.cz/invisibleshield.
Apple iPhone 13 Mini 128GB Black|Apple iPad mini Cellular 256GB|Apple Watch Series 8 45 mm Cellular Graphite Steel|Apple AirPods Pro 2 (2022) | Apple MacBook Air 13,3"/M1/ 8GB/256GB/stříbrný.
jege
Junior

Odeslat příspěvekod Shorty193 15. 9. 2023 14:08

Neviem kto sa pytal na SOT tak odpoviem za mňa (Samsung Galaxy S23 5G)
Ak som doma na wifi - 9 až 11 hodín
Ak idem mimo domu - 6 až 7 hodín
Ak používam wifi hotspot - 4 až 6 hodin
Dúfam ze pomohlo

podľa mňa ideálne a finančne rozumné riešenie na display je originál fólia od Samsungu. 2ks sa dajú kúpiť od 15 do 20 eur. Síce sa ľahko poskriabe ale sedí dobre a prežila u mňa aj par pádov.
Shorty193
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 15. 9. 2023 14:29

To nedávám ani na ultře.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jirka Šoule 15. 9. 2023 18:52

Cas SOT mam na S23 jak ktery den. Pohybuju se od 4:30 az 7 hodin. Zalezi jal telefon pouzivas a hlavne pokud si venku na slunicku a displej sviti na plno tak baterka pada to samy pri foceni. Ale je to o hodne lepsi nez s exynosama co jsem mel do ted. A vyrazne min topi telefon. Sklo mam od spigenu a funguje ctecka v pohode. Este je sklo mensi at muzes pouzivat aj spigen pouzdra. A nalepeni skla je diky pomocnemu ramecku fakt jednoducha. A na Ultru je asi nejlepsi whitestone pres tu UV lampu kvuli zahnuti displeje.
Jirka Šoule
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vavca 15. 9. 2023 18:54

drobný bezp. update 1.9.2023 333mb....
vavca
Junior

Odeslat příspěvekod Shorty193 15. 9. 2023 21:17

Dnes mimo domu celý čas na 4G.. o 9:02 vybraté z nabíjačky a za cca 12 hodín som dal 3 hodky SOT a ubralo 45% čiže presne 6.66 SOT na plnú baterku. Dnes som ale nefotil veľa (1 video 20 sec. a 22 fotiek) nemal zapnutý hotspot... navigácia len max do 10 minut... taky light deň..
Přílohy
Screenshot_20230915_211227_Device care.jpg
Shorty193
Junior

Odeslat příspěvekod mifey 16. 9. 2023 09:34

karel12f píše:Nakonec, jak to tady čtu, měla by se většina léčit! Telefon, spotřební věc a vy to balíte, jako nějaké mimino. Sama fólie a jiné ****** a přitom jinde ve světě žádné pouzdra ani fólie nepoužívají, podívejte se na netflixu na korejské filmy, na žádném samsungu nepoužívají pouzdro, to samé v USA na jablku.

Vec za 30k ++ neni zas tak spotrebni vec ... lec se ty ...kazdej se chova ke svym vecem jak uzna za vhodne :) a ze ve svete nepouzivaji folie a pouzdra? si vylez asi z jeskyne :-D a ve filmu mozna ..reklamni tahy a proc by taky pouzivaly ve filmu pouzdra :) ....
mifey
Junior

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 16. 9. 2023 10:16

Díky za info :-) u S22 byla výdrž příliš malá, S23 by mohla být dostačující i když na hraně....

Zkusím sehnat někde UV sklo nebo jiné, kde není speciální úprava na prst.
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod renek1 16. 9. 2023 12:24

karel12f píše:Nakonec, jak to tady čtu, měla by se většina léčit! Telefon, spotřební věc a vy to balíte, jako nějaké mimino. Sama fólie a jiné ****** a přitom jinde ve světě žádné pouzdra ani fólie nepoužívají, podívejte se na netflixu na korejské filmy, na žádném samsungu nepoužívají pouzdro, to samé v USA na jablku.

:tleskani :tleskani
No jestli si se tady na foru registroval, aby si ze sebe udělal trotla, pak se ti to povedlo. Nedívej se na netflix a raděj vycestuj do zahraničí a tam se pořádně rozhlídni v reálu a né na nějakej film. Telefon ve futrálu najdeš takřka na každým telefonu. To je realita, né film ve kterým hraje hlavní roli jeden ze sponzorů a tudíž jeho produkt nebudou balit do krytu.
Použití krytu a folie je na každým z nás, jen by se mělo používat kvalitní, aby to nebylo spíš degradující.
Naposledy upravil renek1 dne 16. 9. 2023 18:10, celkově upraveno 1
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod tululumko 16. 9. 2023 13:09

@Dzejn Dočk
No ja som daval na S23 nejaky panzerglass . . . ale nedoporucujem, je mensie ako display, a to o dost
Na druhej S23 je od spigenu nejake Glas(tr) EZ Fit, bolo to sice drahsie, ale su tam 2 ks, takze jednotkova cena mensia, aplikator (neobvykle rieseny, ale v pohode) a sedi jak r*t na serbel vratane puzdra spigen liquid air . . .
Ziadne vybranie, priehlbiny ani nic na citacku , uplne v pohode, len nacitat az po nalepeni skla
Co sa tyka vydrze, zatial nabijam na 85%, vcera cesta, skoro 3 h. na on line navigacii z toho polovica so svetlym pozadim takze skoro na plno za oknom na slnku, potom prepnuty na nocny tmavy rezim, nejaky telefon, zopar foto, data a vecer o 20:30 zostatok 20%, SOT 4,5 hod.
Na to ze bol nabity na 85% . . . .
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod tondaskater 16. 9. 2023 20:58

Otázka: Vypnu a zapnu telefon, po každém zapnutí se mně zapne v režimu nerušit.
Žádnou rutinu co by tohle měla dělat nemám nastavenou. Je mně to divný. Máte to taky někdo?

Jako nevadí mně to nějak moc, protože telefon se vypne většinou jen při aktualizaci.
tondaskater
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 16. 9. 2023 21:25

Zářijová...
Přílohy
Screenshot_20230916_212355_Software update.jpg
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod IMI5 17. 9. 2023 17:57

Výdrž baterie ;-] : Celý den venku jas na max + mimořádný jas data automaticky 4G+, 5G zapnutá GPS + BT sluchátka. Screenshot zachycen již na wifi doma ;-)
Přílohy
Bez názvu.jpg
Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB Black - Android 14 - One UI 6.1
IMI5
Junior

Odeslat příspěvekod Radek.Hulan 20. 9. 2023 09:36

Po tom zářijovém update se mi občas stává, že dám něco sdílet (třeba fotku do Whatsappu) a spadne mi ta aplikace. Stává se to jenom mě na S23 Ultra? Kamarád má teda S23 Plus a taky si tak týden stěžuje.
Radek.Hulan
Junior

Odeslat příspěvekod Dus Li 20. 9. 2023 11:01

Já mám 23U a partnerka 23plus a nic takového nepozurujeme. Asi to bude kus od kusu.. Pokud to bude problém více lidí, samsung vydá záplatu.
Dus Li
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka